- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Ben her seyi bilir ve gorurum.Üyenin banlandigini nasıl görüyorsun Hocam ?
Alındım ben , kustum senle , konuşma benle :))) birşey soracam, peki zipzip kaç yaşında ,kendisine bu sorulmuş mu ,merak ettim şimdi kaç yaşında diye ?
İlk konudan anneme bahsetmiştim, o da saçmalama hamile bir kadının akıntısı olmaz internetteki her şeye inanıyorsun demişti
Ben ilk üye olduğumda,konulara göz attığında soyle yorumları cok görüyordum "neyse zipzip sormadan ,ben sorayım, yaş kaç "....Ben o zaman zipzip i forum içinde kullanılan bir kislatma veya bir kelime sanıyordum...Sonra birgün bi konuyu okurken ilk başlarda zipzip isimli birinin yaş kaç diye sorduğunu gördüm...Zipzip bir uyeymis meğer dedim...Ama yaş ile ilgili esprilerde neden hep onun adı geçiyor diye düşündüm, sonra baktim ki gerçekten de herkese yasini soruyor....Ama çoğu konuda tavsiye ederken,veya olayı dinlerken yaşı bilmenin cok faydası var, yani zipzip o konuda haksız da değil yani....Bir de bir ''Yasin kac?'' diye soruyor. 58 kisi begeniyor ya ben ona bitiyorum. Yeni uye olan biri de diyecek bu kadinlar manyak mi? Bir yas sormanin neresini begeniyorlar bu kadar?
Doğrudur bacım, biz de ogrensek ? Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :))) ben nasıl anlayabilirim ? Geçici olarak paisftir yazilanlar, banli mi oluyor.....?Ben her seyi bilir ve gorurum.
Bazen yorumlarda yaş çok etkili oluyor ona göre değerlendiriyorsun bende o arkadaş sorunca beğenyorum mesela bu konuda sorulmalı:)Ben ilk üye olduğumda,konulara göz attığında soyle yorumları cok görüyordum "neyse zipzip sormadan ,ben sorayım, yaş kaç "....Ben o zaman zipzip i forum içinde kullanılan bir kislatma veya bir kelime sanıyordum...Sonra birgün bi konuyu okurken ilk başlarda zipzip isimli birinin yaş kaç diye sorduğunu gördüm...Zipzip bir uyeymis meğer dedim...Ama yaş ile ilgili esprilerde neden hep onun adı geçiyor diye düşündüm, sonra baktim ki gerçekten de herkese yasini soruyor....Ama çoğu konuda tavsiye ederken,veya olayı dinlerken yaşı bilmenin cok faydası var, yani zipzip o konuda haksız da değil yani....
Doğrudur bacım, biz de ogrensek ? Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :))) ben nasıl anlayabilirim ? Geçici olarak paisftir yazilanlar, banli mi oluyor.....?
Evet. Sana erkek uyeleri sak diye fark etmeyi de ogretebilirim. Ben hemen anliyorum.Doğrudur bacım, biz de ogrensek ? Bana balık verme bana balık tutmasını öğret :))) ben nasıl anlayabilirim ? Geçici olarak paisftir yazilanlar, banli mi oluyor.....?
Üzgün mu ? Avatari üzgün olanlar mi ? Ben pek anlayamadim, neyse günün birinde vanlı birine denk gelirsem anlarım...Ya da neyse o konuya dönüp konu sahibesinin avatarina bakayım...Üzgün olanlar banli oluyor
Evet. Sana erkek uyeleri sak diye fark etmeyi de ogretebilirim. Ben hemen anliyorum.
Üzgün mu ? Avatari üzgün olanlar mi ? Ben pek anlayamadim, neyse günün birinde vanlı birine denk gelirsem anlarım...Ya da neyse o konuya dönüp konu sahibesinin avatarina bakayım...
Ben forumda o kadar tecrübeli değilim senin kadar anlayamam elbet...Dedim ya konu açmayı bile yeni ogrendim topu topu 2-3 konum var, onlarda taşındı diye güme gitti kimseden cevap aladim :)))Evet. Sana erkek uyeleri sak diye fark etmeyi de ogretebilirim. Ben hemen anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?