• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkı

ya aslında bende isterdim şöyle benden bi kafa falan uzun olsun
amaaaa önemli olan gönlü güzel olsun yaaa:)
devede de boy var ama eşek önden gidermiş:52:
gerçi benden 10 cm uzun ama topuklu yinede giyilmio:1::47:

Erkek, kadının topuklu ayakkabı giyme keyfini elinden almayacak kadar uzun olmalı :27:

Her bayan boylu poslu adam ister ama dünyadaki en karizma adamlar kısa yada orta boylulardan çıkmıştır.Bakınız Tom Cruıse.Brad Pitt.Alpacino(ki kendisine ayrıca hayranımdır)
Bu arada kendim 1.70 boyundayım erkek arkadaşım 1.73 falan.Kafalar uyunca boy falan hikaye emin olun kızlar..Ki ayrıca çok uyumluyuzdur bayılırım kendisine:1::1: Topuklu mevzusuna çok takılanlardan değilim çünkü 7/24 beraber dilsiniz evlensenizde işe giderken falan istediğiniz bir topuklu giyebilirsiniz.Yan yanayken ise daha ufacık topuk giyiverirsiniz olur biter.Dertmi bu sanki:16::16:

her daim büyük konuşmuşumdur bu konuda.. lakin başıma geldi.. aramızda bir karıştan az boy farkı var. ben 1.60 olsam, o taş çatlasa 1.64-65 dir. onun yanındayken ne topuklu ayakkabı ne terlik giyebiliyorum.. ama olsun ben onu öyle çok seviyorum :31: ve dışardan çok şeker gözüküyoruz :38:

Merhaba bende hep bunu düşünür oldum.Ya benden kısa birine aşık olursam peki o zaman boy farkı olduğu için sevdiğim adamdan mı vazgeçicem.Geçenlerde Üstün Dökmen bu konuda konuştu herkesin ya da annenizin ne dediği değil dedi sizin kesin karalı olmanız yeterli boyda sorun değil yeterki siz karalı olun.Hiç birşeyi dert etmeyin diye... Bilemiyorum .......

ben çOK önemserim. sen gene 1.80 demişisn ben 1.90 altındakilere bakmıyordum ALLAH ta gönlüme göre verdi:16:

zamanında ben de uzun boylu tercihimdir derdim.
erkek arkadaşım kısa. anladım ki boy falan hikayeymiş.
hatta bir laf vardır affınıza sığınarak söylüyorum, yere yakın olandan korkacaksın diye :1:
upuzun herifleri dize getiriyor ya benimki ona bayılıyorum işte :16:
bir doktordan da duymuştum kısa erkek iyidir diye :1:

aynı takıntı bende de var eski erkek arkadaşım çok uzundu ondan kaldı bende bu takıntı
bende 170 boyundayım benden uzun boylu olmasını istiyorum birini bu yüzden reddettim kadın topuklu giyebilmeli

bende öyle uzun kısa diye sorunum olmuyor elbet ki bütün hepsi benden uzun oluyor ama ben öyle takıntı yapmıyorum boyum 1.55 sevgilimin boyu 1.90 başlarda bi arkadaş 30 cm boy farkı var demiş ben napıyım arkadaşşşşş rekoru kırdım sanırımmm :52::52: :52::52: :60: Evlenirken 15 cm lik topuklular sağ olsun Ferihanın takozunu kullanıcammm :52::52::52:

Allahtan böyle gereksiz takıntılarım yok....

hatta erkeğin kısa olduğu çiftler bana hep sempatik gelmiştir (misal Cem Yılmaz-Cansu Dere gerçi ayrıldılar ama boy yüzünden olmasa gerek :)) ... kocam benden 20 cm uzun kısa olsaydı da umurumda olurmuydu hiç düşünmedim hatta şimdi başlığı görünce düşündüm hımmm evet kessinlikle umurumda olmazdı...kimin ne dediği de umurumda olmazdı....

yarın bugün gerçekten aşık olacağınız bir bacaksız (!)çıkarsa karşınıza takıntı falan kalmaz emin olun ve şimdi boy sorunsa hiiiiç başlamayın o sadece olumsuzluğun bahanesi olur....

bence daha önemli şeyleri takın...

Katılıyorum. :kkk:

Bir insana aşık olursanız kısa diye ayrılır mısınız? Çok saçma.
Siz aşık olmadan baktığınız için beğenemiyorsunuz...
Zaten aşık olurkende boyuna bakmazsınız özellikle emin olun.
Benim sevgilim 1.74 çok uzun değil yani ama ben onu ilk gördüğümde boyuna filan bakmadım yani.
Aşık oldum. Bende 1.64'üm. Aynı boyda da değiliz sonuçta sorun yok.
:nazar:

Erkekler çıksa dese ki kadın dediğin uzun olmalı ne öyle kısacık dese.
Bir de ben öyle beğenemiyorum dese...
Kaç kadın memnun olur?
Biraz da empati yapmalı.

Aşk unutturur bence boy farkını ... Evet arkadaşın dediğine katılıyorum.Bir erkek dese kadın dediğin şöyle olacak böyle olacak gururu kırılır insanın.Bence önemli olan boy değil ,uyum kafa olarak mantık,aşık oldunmu herşey boş bence. :) :D

benım boyum 1.68 eşiminkı 1.60 kısa ama sevıyorum ne olacak yanıı tamam bıraz abest duruyo ama sevgı olunca o fark kapanır merak etmeyınn

olabilir tabi hepimizin hayalleri var,,beğendiği tipler var.eminim erkeklerinde vardır hayalinde bir kadın profili.ama hayat karşımıza herşeyi çıkarabilir. uzun bir kadının uzun bir erkek istemesini anlamlı buluyorum da kısa bi kadının uzun bir erkek istemesini pek anlamlı bulmuyorum doğrusu:44:uzun boylu olup da sevdiği adamın yanında sürekli babet giymek zorunda olan çok insan tanıyorum,bu duruma çok bayıldıklarını da sanmıyorum,sonuçta kim düğününde babet giymek ister? yani kısmet bu işler,çok büyük konuşmamak lazımm.

ben de normalde hep uzun boylu, geniş omuzlu birini hayal ederdim ama sevgilimle aramdaki boy farkı 3 cm. ben 1.65'im o 1.68. ailemdeki herkes kuzenlerim, dayılarım, kardeşlerim hepsi 1.80'nin üzerinde ama sevgilimi hiçbir boya değişemem çünkü ben onu herşeyiyle kabul ettim.

sanırım insan birini seviyorsa, zaten herşeyiyle kabul etmiş oluyor. boy, kaş göz takıntısı da doğal olarak iptal oluyor:)

Back
X