• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkıı

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar. Ben 1 seneden fazla evliyim eşimle severek evlendik. Yalnız eşimle benim aramda boy farlı var kendisi uzun benden. Bu aranızda hiç bir zaman sorun olmadı olsa evlenmezdik heralde neyse benim canımı sıkan görümcemm. Kendisi bana bu zaman kadar boyumla ilgili yok o boydan sana olmaz yok boyu sana oldumu falan gibi şeyler söyledi ben birşey alıcakken neyse bende her seferinde güldüm ama içten içe sinir etti beni sonra eşime bu konuyu açınca ya sen yanlis anlıyorsun kötü niyetle söylememiştir falan dedi. Tamam bende seviyorum görümcemi yeri geldi ablalik yaptı bana ama boy konusunda üzülmeme sebep olacak şeyler söyledi sizce bunu onla konuşmalimiyim ?

Benimde erkek arkadaşımla aramda çok boy farkı var. Sen bunu kompleks haline getirmezsen hiç sorun olmaz. Mesela benim yanımda dolap kapağı açılırken dikkat et denildiğinde aman ne dikkat edicem boy mu var sanki derim :) görümcen öyle konuştuğunda dalgaya al en güzeli o.

Bunda ne var ki?
Siz de alışverişte olsanız ona olmayacağını bile bile olur mu dersiniz yoksa bu sana olmaz mı dersiniz?
Bu kadar alıngan olmanın lüzmu yok bence siz kafaya takmışsınız
Ayrıca kaç cm boy farkınız var bilmiyorum ama benim eşimle 25 cm boy farkım vardı :1:

Erkek dedigin uzun olur zaten bu sorun deil ;) bence sen biraz alingansin konuyu acsan ii edersin rahatsiz oldunu dile getir en azından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunda ne var ki?
Siz de alışverişte olsanız ona olmayacağını bile bile olur mu dersiniz yoksa bu sana olmaz mı dersiniz?
Bu kadar alıngan olmanın lüzmu yok bence siz kafaya takmışsınız
Ayrıca kaç cm boy farkınız var bilmiyorum ama benim eşimle 25 cm boy farkım vardı :1:

Eşim 1.88 ben 1.56 boyum iyi niyetle söylediğini düşünmek istiyorum görümcemin.

Bence dert etme, hatta iyi tarafindan bak. Istedigin gibi istedigin kadar yuksek topuklu giyebilirsin :1: Benim de sozlumle aramda 20cm boy var, ve benim cok hosuma gidiyor sahsen. Cok yuksek topuklulari giysem de yine ondan kisa kaliyorum, ben boyle sevdigim icin de iyi ki bu kadar uzun diyorum :52:

Benimde erkek arkadaşımla aramda çok boy farkı var. Sen bunu kompleks haline getirmezsen hiç sorun olmaz. Mesela benim yanımda dolap kapağı açılırken dikkat et denildiğinde aman ne dikkat edicem boy mu var sanki derim :) görümcen öyle konuştuğunda dalgaya al en güzeli o.

Aranizda ne kadar boy farki var canım ?

Onu mu kafana takiyosun cnm eşin istemese ve bunu sorun etse evlenmezdi öyle değil mi EE zaten o bundan rahatsız değilse başkasına ne bundan hic kafana bile takma bence görümcen art niyetle söylememiş hadi söyledi diyelim ona sorarak evlenmefiniz ya..

Samimiyetten söylüyordur, ben 173üm arkadaşım 155
Ben ona gel bakalım 1.5 diyorum o da bana devede de boy var diyo
Böyle garip bi ilişki işte bizimkisi de :ssz:

Onu mu kafana takiyosun cnm eşin istemese ve bunu sorun etse evlenmezdi öyle değil mi EE zaten o bundan rahatsız değilse başkasına ne bundan hic kafana bile takma bence görümcen art niyetle söylememiş hadi söyledi diyelim ona sorarak evlenmefiniz ya..

Evet canım haklısın öyle tabi ki.

Benim de erkek arkadaşımla aramda baya baya boy farkı var. Umrumda değil kim ne derse desin. Söyleyenler oluyor ama onlar kendi ilişkilerine saklasın yorumlarını. :ssz:

Benim erkek arkadaşımla aramda tam 40 cm var o 1.95 ben 1.55 :( Görüştüğümüz tüm çevresi ve benim tüm çevrem onun yanında bana hep kısasın dediler hiç kimseye darılmadım elbise bakarken falan neysede bide eşinizin yanında söyleseydi nasıl olcaktınız ki. Bence bu dert etmeniz gereken en son şey :21:

Benim boy:1.58
Esim:1.83
Hic sorun etmedim bu durumu. Ama ne yalan soyliyim kızımın 1.70 olmasını isterdim büyüyünce. Hos Allah saglik sihhat versin gerisi bos.
Arkadaslar dogru soyluyor takma kafana..
Yalniz bazi insanların kiskanc ve igneleyici laflarinin da oldugu su goturmez bir gercek.

Siz kendiniz kompleks yaptiginiz icin aliniyorsunuz gorumcenizin soyledigine.
belki kotu niyetli soylemiyordur.
eger oyle olduguni dusunuyorsaniz ne yapayim Allah da beni boyle yaratmis der gecersiniz.
Annemin boyu da 155 falan.ben ondan cok daha uzunum.bazrn kolumu omzuna atarım, özellikle aradaki boy farkini vurgulamak icin.
O da guler, tamam anladik kisayim iste Allah benden aldigini sana vermis galan der gulusuruz.
kendinizle barisin.lutfen.

genelde kayın valideler/görümceler, oğullarını/kardeşlerini mükemmel buldukları için
yanlarına da o mükemmeliğe sahip bir eş istiyorlar..
hoş ne kadar mükemmel olursan da ol beğenmiyorlar :)

boyunuz uzun olsaydı, kilonuz problem olabilirdi. kilonuz normal olsa başka şey laf sokmak için bulunabilirdi..

bence aldırış etmeyin, kocam beni böyle beğenmiş diyerek mutlu olmaya devam edin..
dert ettiğinizi bilmesin..
çünkü bazen insanlara sizi üzdüğünü belli etmek, onlarda utanç yerine mutluluk yaratabiliyor..

Selam arkadaşlar. Ben 1 seneden fazla evliyim eşimle severek evlendik. Yalnız eşimle benim aramda boy farlı var kendisi uzun benden. Bu aranızda hiç bir zaman sorun olmadı olsa evlenmezdik heralde neyse benim canımı sıkan görümcemm. Kendisi bana bu zaman kadar boyumla ilgili yok o boydan sana olmaz yok boyu sana oldumu falan gibi şeyler söyledi ben birşey alıcakken neyse bende her seferinde güldüm ama içten içe sinir etti beni sonra eşime bu konuyu açınca ya sen yanlis anlıyorsun kötü niyetle söylememiştir falan dedi. Tamam bende seviyorum görümcemi yeri geldi ablalik yaptı bana ama boy konusunda üzülmeme sebep olacak şeyler söyledi sizce bunu onla konuşmalimiyim ?

Görümce sizi kardeşine yakıştıramamış baştan beri demek ki...genelde böyle bir durum var
Kardeşi beğenmiş almış ona ne oluyorsa..
Sana ne benim boyımdan kısa mı demek istiyorsun hoş desen de beğenen beğenmiş diye cevap verir bozardım bi güzel.

Görümce sizi kardeşine yakıştıramamış baştan beri demek ki...genelde böyle bir durum var
Kardeşi beğenmiş almış ona ne oluyorsa..
Sana ne benim boyımdan kısa mı demek istiyorsun hoş desen de beğenen beğenmiş diye cevap verir bozardım bi güzel.

Yakistirmadigini bende düşündüm ama saygısızlık yapmak istemedim mesafeli duruyorum sadece sonuçta yüz yüze bakicaz. Belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Back
X