- 8 Temmuz 2014
- 208
- 66
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eşimle boy farkım çok aynı sizin gibi 1,88 - 1,56 Şu ana kadar yüzüme hiçbir şey soylemediler ama belki arkamdan laf etmişlerdir. Kaldı ki benim annem eşimi ilk gördüğünde bu ne deve gibi demişti :) Siz birbirinizi sevdikten sonra herşey boş, takilmayin kimseye![]()
Benim boyum 1:64 sevgilim 1:83
Bazen askimmm gittikce boyun kisaliyomu ne daha bi kisa geldin bana bugun diye dalga gecer bazen sissstt egilde bi opeyim derim dalgasina banane ulasta op der :)) takilma canim bosver art niyet yoktur bence
Benim de sevdicegim uzun benden, onceleri komplex yapardim ben de. Skınti cikarirdim ona, Ama kendi arkadaslarim o kadar dalga gectiler ki zamanla attim bunu ustumden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim 1.88 ben 1.56 boyum iyi niyetle söylediğini düşünmek istiyorum görümcemin.
Benim de eşimle boy farkım çok aynı sizin gibi 1,88 - 1,56 Şu ana kadar yüzüme hiçbir şey soylemediler ama belki arkamdan laf etmişlerdir. Kaldı ki benim annem eşimi ilk gördüğünde bu ne deve gibi demişti :) Siz birbirinizi sevdikten sonra herşey boş, takilmayin kimseye![]()
yok kötülüğüne dememiştir üstelik böyle konuları gel bize aç eşinle paylaşma sonra ailesini kötülediğini düşünür sana cephe alır. kompleks yapmışsn gibi duruyor, seni beğenmese evlenmezdi eşin :)
bence boşver kafana takma..art niyetli olsada sen bunu duymazdan gel..sende onun herhangi bir yeriyle konuya al bakalım empati olsun
eger sureklı soylenıyorsa ben art nıyet ararım. arkadsın dedıgı gbı kardesını mukemmel göruyor olmalı
mesela bende dogumda sonra haylı kılo aldım.görumcem normal kıloda ama sıksık rejıme gırcem aman göbegım çıktı aman zayıflayayım şu bu deyıp duruyor.hatta esıme patladım kavga ettım senın aılenın kotu nıyetınden bıktım dedım.ne alakası var sen kopleks yapmışsın hıçte oyle degıl dedı.aslında görumcem donse bır aynaya baksa .....ama işte dnemıyor
ama sen boyunu komples yapma boşuna çunku uzun boy kadında sart degıl.bende 175 e yakınım hem mınyon olmak ıstedım mesela
Evet kimse kendine bakmiyo kusur görmek için baksam benimde söyliycegim çok şey olur ama saygısızlık yapmiyorum işte.Bende eşimden uzunum napalım sevmişiz bikere eşim 1,70 ben 185im yapacak bişey yok banada sulak yerdemi yetiştin devedede boy var vs diyolar kimse kendine bakmıyor [emoji4]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet kimse kendine bakmiyo kusur görmek için baksam benimde söyliycegim çok şey olur ama saygısızlık yapmiyorum işte.
Bu görümceleri yakmalı [emoji6] hıı de geç alan almış sana noluyo de [emoji3]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ondan uzun olsaydiniz da laf soylenecekti, esit olsaniz da topuklu giyince gecersin,topuklu giyme denecekti,aranizda 10 santim olsa istediğin yukseklikte ayakkabiyi giremiyorsun degil mi denecekti,kisasiniz diye yine soyleniyor. yani siz ne olursaniz nasil olursaniz olun herkes bir laf soyleyecek. onemli olan kendinizle barisik olmaniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.