Boy problemi

ergenlikte insan kafaya takabiliyor boyle seyleri, ama o yaslarda artik bitmesi de lazim.

28 yasinda hala etrafinizda boyunuzla ilgili dalga gecip imada bulunan varsa bence cevrenizi degistirmelisiniz.

Ayni boydayiz,
erkeklerde ortalama boyun en yuksek oldugu ulkede yasiyorum,
kimse boyumla ilgili bir imada bulunmuyor,
hos bulunsalar moduma gore ya guler gecerim, ya da ben de baska yerden vururum.
kafaya takip kendimi mi uzucem el icin.

Valla takildim iste, belki ben gec olgunlasiyorum ne bileyim ama etrafimdakiler de hep vucutlarini kafaya takmistir, hatta oturur beraber takardik. Kaldi ki izmirliyim ben etrafimdakiler de hep guzel olmustur. Bu grubun ozguvenini takdir ettim. Aileden gelen birseydir belki.
Benim cevrem universiteden oldugu icin biraz hala cocuk gibiyiz aslinda, ben 20 gibi hissediyorum kendimi

bende hep minyon yapılılara ımrenmısımdır sankı daha samımı daha gıydıgı yakısan duruyorlar daha cılvelı duruyolar
bende cok uzun sayılmam 172 boyumdayım ama uzun boyluların hatları daha erkeksı oluyor sıze bunu soyleyebılırım yuzu omuzları falan .

1.60 boyum 47 kiloyum 35 numara ayakkabı giyiyorum asla uzun boylu olmak istemedim 7/24 spor yaptığım için gayet fit görünüyorum erkekler ufak tefek kadınlardan fazlasıyla hoşlanıyor 30 yaşındayım ama 22,23 diyorlar her türlü avantajlıyız dert etme keyfini çıkar :)

Bunlardan biri benim galiba
Eşim 192
Ben 159

Yok kız sen Çinlicik görmemişsin...yani nasıl anlatayım mesele boy değil fizik bit gibi, vücutta kıvrım yok, zayıf ve inceler kadına değil çocuga benziyorlar bir de böyle cicili bicili şeyler giyince iyice çocuğa dönüyorlar. Yani onlara takılan adamlar pedofile eğilimli mi diye düşünüyorum bazen görsen ne dediğimi anlarsın.

1.60lık kadın gayet kadın hatta böyle koçyiğitler de çıkıyor:

Videoya koptum

Aynı boydayız.Ben boyumdan cok memnunum vücut hatlarıma ,kiloma önem veriyorum çünkü boyumdan ziyade vücut seklim önemli.Etrafimda da baya uzun boylu tipler var onlarda çok hoşlar ama dedigim gibi vücudu orantiliysa hoşlar.Boy bence önemli degil.Gecen aksam düğüne gittim mesela topuklu ayakkabimi giydim güzelde bir elbise herkesten iltifat aldim.Ve yasim 42.Yıllar gectikce boyum avantaja dönüstü eskiden bende önemserdim biraz daha uzun olmayi ama artık memnunum diyorum.Sizde vucut hatlariniza özen gosterin yeterli bence.Ayrica cok zarif duruyor vucudu guzel ve boyu bizimle ayni olanlar.Eminim sizde cok hossunuzdur.

Boşuna takma o seninle dalga geçen arkadaşlarını sen böyle yaratilmissin en güzeli doğallık

Boşuna takma o seninle dalga geçen arkadaşlarını sen böyle yaratilmissin en güzeli doğallık

Ne kadar tatli seyler yazmissiniz

Töbe bismillah boyum 1.60 hayatım boyunca hiç kısa olduğumu düşünmedim, sadece mutfakta üst raflara uzanırken ay biraz daha uzun olsam diye düşünmüşümdür, boyumuz gayet normal bence, takmayın kafanıza böyle şeyleri

Burda yine kısa boylulara teselli vereyim diye uzunları gömmüşsünüz
Erkekler kısa boylu minyon severmiş PARDON??
Hangi erkekler bunlar?
Hangi erkek Victoria secret mankenlerine bakıp iç geçirmiyor ?
Bende çok uzun değilim 170 im ama biraz daha uzun olmak isterdim açıkcası

Kısa olmak güzel yok uzun olmak kötü gibi yorumlar yapmıcam....
Çünkü her boyun bence bir avantajı var...
Bu arada ben de kısayım...
Gen malesef siz hahah ya da ben anadolu genlerini taşımaktayız ve kısayız....

ve bu arada fizikseözelliklerini kendi kafasında konumlandırıp bunu bir de çevresindeki kişilerle kıyaslayıp,kendisini kendi gözünde çirkin gören kişilere ben direkt özgüvensizdir diyorum...

onu da geçtim 28 yaşında her bireyin kendine özel olduğunu bilecek yaştasınız....
ben size boyunuzu uzatacak bir şey diyemeyecegım...

ne kadar kendinizle barışık olursanız madem çevre bir şekilde önemli sizin için,o kadar kusursuzsunuzdur...

1-2cm uzadığını okumuştum aslında bildiğimiz uzama değilmiş sadece omurların arası açıldığı için ve kaslar uzadığı için uzama olarak görünüyormuş denemen faydalı ama neden bu kadar dert yaptım yurtdışında yaşıyorsun ve kendini oradakilerle kıyaslama ırk konusu var arada tek sen değilsindir orda o boyda ayrıca boy da önemli değil mesela Shakira çok mu uzun ikiniz aynısınız hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…