Boy problemi

Bende 1.55 im selâmlar. Takma bence. Minnak kadınlarız bizde. Hem ben hem kısayım hemde bacaklarım hafif parantez sonra çillerim var. Sol ayağım sağ ayağımdan yarim cm uzun ohoo düşününce çok şey var ama herkes aynı olsaydı çok sıkıcı olurdu. Guccinin mankenlerini görmedin mi? Sırf güzellik algısını değiştirmek için yapmışlar. Kendinin kıymetini bil

Son düzenleme:

Size verilen cevaplarda bile hiç takmadım, takmıyorum diyen bir sürü kısa boylu insan var gördüğünüz gibi. Takdir edilecek bir şey yok, sıradan, özgüvenli, normal insanlar işte.

Bir buçuk metreyim, eşime göre toplamda 4 karışmışım, arkadaşlarıma göre de benden bir benim kadar da yerin altında varmış:)) eşim 1,80, kızım 1,70'e yakın, bir araya gelince daltonlar gibiyiz

Bırakın arkadaş çevresini ben her dakika benden uzun bir eş ve evlatla bir arada yaşıyorum, boyum onlardan kısa haliyle ellerim ayaklarımın onlarınkinin yanında esamesi okunmaz lakin nedense bu yaşıma kadar hiç boyumu takıntı yapmadım, ki omuzlarımda dardır kısa saplı çanta dışında çanta durmuyor o minik şeylerin üzerinde, eşofmanlarım yerleri süpürmesin, kotları kestirmek zorunda kalmayayım diye mağazaların 15-16 yaş kıyafetlerinden giyindim hep yine de boyum niye böyle demedim, ben seviyorum böyle ufak tefek olmayı.

Konu sahibesi veya kısa olduğunu düşünüp üzülen herkes bence kendini olduğu gibi sevmeyi öğrenmeli.

Kısayım en önemlisi sağlıklıyım tek dejavantajim yuksek yerlere sandalye kullanıyorum ya da yardım istiyorum. Kendinizi sevin şükür edecek o kadar şey varken boy yüzünden hayatı kendinize zindan etmeyin

Benim boyum da 1.57 gayet memnunum boyumdan, 10 cm bir ayakkabıyla gayet hoş olabiliyor insan, topuklu giydiğim de olur spor giydiğimde.Her halükarda kendimi iyi hissediyorum.Sizin sorununuz coğrafyadan dolayı olmuş, takmayın kafanıza biz türklerin genel özelliği bu şekilde.İnsan biçimli olduktan sonra boyun çok bir anlamı yok bence.Beğenmediğiniz nokta varsa vücudunuzda beğeneceğiniz şekle getirin belki bu takıntınızdan kurtulmanızı sağlar.

Ben de sizi iri yarı bir kadın olarak gözümde canlandirmistim hep.

Kılo kac. Bence 157 se gayet ıyı. Soyle bırazda balık etlıysenız. Mınyon mınyon. Benc egsyet guzel bı boy. Kız ben 153 bazen 154 cıkıyorum tabı esım 181 bende cok sıkayet ederdım ama bunu sureklı dıle getırrsen kendını cok kusurlu gostermıs olacskdın etrafa ımsnalsrda srtk senn en buyuk kusurun boyun oldugnu kabullenecekler takmıyolarsa bıle snn cok dıllendırmen yuzunden takacaklar. Esım cok sevıyor mesela boyum yetmeyınce bıseye kendısı verıyor, ne bılyım bırseyı kaldıramıyosam kendısı kaldırır dogal olsrak bana güc gosterısı yapmıs oluylr e buda hosuna gıdıyor. Tek dıycegm sızın boyunuz bıze gore uzun oldugu ıcın gayet normal ama sız yınede kendınzde bunu kusur olarak goruyotsanız heryerde bunla isyan etmeyin

Sizin boyunuzda olmayı çok isterdim.
Ya uzun ya kısa olacaksın.
Ara boy nedir, ergenlikte çocuklara garson boy denirdi o hesap benimki.
169 168 civarındayım, topuklu giysem hükümet gibi kadın oluyorum zayıf olduğumda bile kemik ve göğüs iriliğinden durum buydu.
Spor giysem gözle görünmüyorum hep aradayım yeni yetme ergen çocuklar gibi, herkesle aynı hizadayım falan filan.
Annem 153 155, küçük annem, cep annem diye severim, 60 ına geldi 45 anca dersiniz ve hala benden güzeldir.
Kısalar yerçekimine daha az mı maruz kalıyorlar nedir, yaşlanmıyorlar arkadaş!
Bilimadamları bunu araştırmalı.

2 cm atarsınız platesle oda uzamak değil omurlar esniyor.
Bırakınca boyun ne ise o cm e dönersiniz.
Görümcem 1.56 dahi değil 1.40 kusurlarda bir kere bile boyu ile ilgili konuştuğunu duymadım.
Boşver aklınız yerinde ya gerisi teferruat.

Bende ayni sen gibiyim. Tami tamina 156.6 boyundayim. Soranlara yalan olmasin neme lazim diye 156 diyorum.
5 kardesiz ve ben ortancisiyim tam bu 5inin, en kisasi benim. Benden kucukler bile en az 1.68 felan.
Basta cok kafama takiyodum topuklu giyiyodum uzun oluyum diye. Ama yurumesi cok zordu bide sokakta tak tak ses cikarmasi dahada insanlara ' ben kisayim" diyen cinstendi.
Bende avrupada kaliyorum ve okulumda 4 5 kisiden haric 600 700 kisilik okul hepsi hollandali ve cok uzun. Bende kisa kaliyorum evet. Ama o kisilerin yaninda hep kisa kaliriz, daha uzun olsaydin bile. Cunku ortalama bi hollandalinin boyu 1.80. Biz turklerde kadinlar 1.60 erkekler 1.70. Onlarda takilinca buna razi olmalisin.
Zamaninda arastirdim naail uzarim diye ama bi zman sonra kendimle baristim.
Su an 25 yasindayim ve nisanliyim( bi Turkle, nisanlimin boyu 1.78 felan).
Megersem nisanlim annesi kiz bakinirken " kisa olsun, kisa olsun, uzun kiz olmasin" diyip dururmus. Annesi kiz buldum diyince ilk soru "boyu kac" diye soran biriymis. Bunlari duyunca Allah beni neden kisa yaratmis anlamis oldum :).
Bazen hafif platformlu ve 8 cm lik felan bot giyiyorum ve nisanlim hemen "duz ayakkabiyla daha tatli oluyosun, giyme ya o topugu" der.
Onunda ayri kompleksi varmis bu arada. Kendisi 1.78 ama ondan kucuk kardesi 1.85 felan. Annesi bizee gorucu geldiginde telefonda "buyuk oglum kucuk oglumdan kisa' dedignden dolayi takmis durumda kendi boyuna. Bende ona diyorumki " iyikide bundan uzun olmamissin, zamaninda 1.80 lk boyunda gorucu geldi ve annem hic eve cagirmadan boyunu duyunca reddetti gorucuyu".
Oyle yani, cokta sey etmemek gerek :)

Tavsiye olrak: topuklu giymek istiyorsan ses cikaran dikkat ceken ince topuk felan giyme sakin. Onu giyen kisa kizlar kendiyle catismasni belli ediyor her adim attiginda. Kis geldi zaten, botlarda ayak tabaninda platform olan( ordanda 1/2 cm boy kazan) kalin lastik topuklar giyin ses cikarmayan.

Demeden gecemeyecegim.
Kisa insanlar yasini hic gostermez :)
Simdilik belki zoruna gidebilir ama ilerde sefasini sureceksin " aaaaa sen nasil 60 yasindasiiiinnn, olamaz cok genc duruyosun' diyince birileri.
Kuzenlerde en kisa 3 kisiden biriyim. Bi teyzem var, akraba toplantilarinda durup durup boydan konu acilinca kisa olmanin faydalarini soyler ve hep beni ornek gosterir " bak su kizima, ne sansli. Yaslanmazda erimezde, hep genc hep genc' diye. Fizigimi over, kilomu over, yuzumun guzelligini over.
O teyzem sayesinde kendimle baristim diyebilirim aslinda :).
Sagol teyzeee seviyorum seniii.

bulundgum her ortamın en kisasi olmak,

Bende bulunduğum ortamın en uzunu olmak. :)
1,74. Yavrum kendinle barışık ol. Bırak insanlar dalga geçsin. Gül geç sende. Sende onlarla dalga geç vs.

Yardım istediğin konu hakkında bilgim yok ama yok yere üzüyosun tatlı canını.

Kiloyla cok ilgili bence bu.. kilo varsa kisada olsan buyuk duruyorsun.

1.55 ten derinden selamlar efenim onceleri biraz daha uzun olsaydim demisimdir kesin, ama o da ergenlikte filan. Kendimi oldugum gibi cok seviyorum.. sevmeseydimde yani yapacak birsey yok zaten en guzeli kendini kabul etmek:)

Duruş bozuklugunuz yoksa aletli pilates boy uzatmaz.
Bir miktar omurlar arasındaki mesafeyi acar sırt güçlendikçe ama en fazla 1 cm, ki o da herkeste degil genelde sagliksiz insanlarda.
Duruş bozuklugunuz varsa 3 cm E kadar degisiklik olabilir.

Kiyas için söylüyorum,
170 boyum, esim 195.
Aramıza 25 cm var.
Sizden 25 cm uzun bir erkek 182 yapar.
182 kuzey avrupa için bile ortalama, türkiye için zaten uzun
Düşündüğünüz kadar kısa değilsiniz.

Kiyas için söylüyorum,
170 boyum, esim 195.
Aramıza 25 cm var.
Sizden 25 cm uzun bir erkek 182 yapar.
182 kuzey avrupa için bile ortalama, türkiye için zaten uzun
Düşündüğünüz kadar kısa değilsiniz.
[/QUOTE]
Erkek arkadasim tam 182 zaten :)

Evet platformlu bot cok guzel fikir en az 5 cm oluyor zaten onlar, hem rahat hem sicacik :)

Aslinda disariya hic gostermem biliyor musun? Disardan cok ozguvenli gorunurum, biraz soguk bi durusum oluyor baslarda ondan sanirim. Bi de guzel giuiniyorum belki onu kiskaniyor benle ugrasanlar kilom 48-49 bu arada, benim ust bedenim baya kucuk, omuzlarim baya dar ve kollarim kisa ondan biraz da cocuksu duruyor aslinda. Kol kasi yapmaya calisiyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…