- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
Siz o olgunluga erisebilmisseniz ne mutlu, herkes yapabilecek diye birsey yok. İnsan kisa boylu oldugunda dunyaya daha asagidan bakiyor, bi sandalyeye oturup ayaklari havada kalinca bile hemen hissediyor bunu. Saglikli veya degil diye tanimlama yapmak bence mantiksiz, kafaya takmisim ki yazmisim buraya. Bence gayet insani birsey. Kisa boylu pekcok insan da hayatinin bir doneminde takmistir veya takiyordur, hic mi hic takmadim diyen varsa samimi olarak takdir ediyorum.
kim kardashian 1,59
ariana grande 1.53
eva longoria 1,57
hilary duff 1.55
kylie minogue 1.53
lady gaga 1.55
reese witherspoon 1,56
salma hayek 1.57
shakira 1,50
vanessa hudgens 1,55
daha çok var da anladın sen onu
ne demişler bodur tavuk her dem piliçüzme kendini ülkedeki kadınların boy ortalaması 1.60 zaten. kimse iskandinav kadınları gibi dolanmıyor meydanda 1.70 boyu olanın uzun olduğu ülke burası.
Edittiri: kuzey avr.da yaşıyorum demişsin. fark etmemişim. olsun yukardaki kadınlar tüm dünyanın sevdiği/beğendiği kadınlar.
Konu sahibesi bu arada ben de 1.70den az biraz kisayim ama Kuzey Avrupada ben de cücük kaliyorum acikcasi. Bir kere is gorusmesine Hollandaya gitmistim erkeklerin zaten hepsi 1.90 ustu ama kadinlarn da hepsi en az 1.75ti, 1.80boyunda kadin da sokakta fazlaca vardi. Yani ne kadar uzun olursan ol su tiplerle zaten ayni boyda olamazsin can dayanmazBir de ablalar da abiler de iri ve gurbuz oluyor yani, oyle olunca iyice yapili duruyor ben normal yapidayim kemiklerim ince yani o kadar yapili durmama zaten imkan yok.
Ben de sizi iri yarı bir kadın olarak gözümde canlandirmistim hep.Bir buçuk metreyim, eşime göre toplamda 4 karışmışım, arkadaşlarıma göre de benden bir benim kadar da yerin altında varmış:)) eşim 1,80, kızım 1,70'e yakın, bir araya gelince daltonlar gibiyiz
Bırakın arkadaş çevresini ben her dakika benden uzun bir eş ve evlatla bir arada yaşıyorum, boyum onlardan kısa haliyle ellerim ayaklarımın onlarınkinin yanında esamesi okunmaz lakin nedense bu yaşıma kadar hiç boyumu takıntı yapmadım, ki omuzlarımda dardır kısa saplı çanta dışında çanta durmuyor o minik şeylerin üzerinde, eşofmanlarım yerleri süpürmesin, kotları kestirmek zorunda kalmayayım diye mağazaların 15-16 yaş kıyafetlerinden giyindim hep yine de boyum niye böyle demedim, ben seviyorum böyle ufak tefek olmayı.
Konu sahibesi veya kısa olduğunu düşünüp üzülen herkes bence kendini olduğu gibi sevmeyi öğrenmeli.
bulundgum her ortamın en kisasi olmak,
Kiloyla cok ilgili bence bu.. kilo varsa kisada olsan buyuk duruyorsun.Sizin boyunuzda olmayı çok isterdim.
Ya uzun ya kısa olacaksın.
Ara boy nedir, ergenlikte çocuklara garson boy denirdi o hesap benimki.
169 168 civarındayım, topuklu giysem hükümet gibi kadın oluyorum zayıf olduğumda bile kemik ve göğüs iriliğinden durum buydu.
Spor giysem gözle görünmüyorum hep aradayım yeni yetme ergen çocuklar gibi, herkesle aynı hizadayım falan filan.
Annem 153 155, küçük annem, cep annem diye severim, 60 ına geldi 45 anca dersiniz ve hala benden güzeldir.
Kısalar yerçekimine daha az mı maruz kalıyorlar nedir, yaşlanmıyorlar arkadaş!
Bilimadamları bunu araştırmalı.
Ben de sizi iri yarı bir kadın olarak gözümde canlandirmistim hep.
Evet platformlu bot cok guzel fikir en az 5 cm oluyor zaten onlar, hem rahat hem sicacik :)Bende ayni sen gibiyim. Tami tamina 156.6 boyundayim. Soranlara yalan olmasin neme lazim diye 156 diyorum.
5 kardesiz ve ben ortancisiyim tam bu 5inin, en kisasi benim. Benden kucukler bile en az 1.68 felan.
Basta cok kafama takiyodum topuklu giyiyodum uzun oluyum diye. Ama yurumesi cok zordu bide sokakta tak tak ses cikarmasi dahada insanlara ' ben kisayim" diyen cinstendi.
Bende avrupada kaliyorum ve okulumda 4 5 kisiden haric 600 700 kisilik okul hepsi hollandali ve cok uzun. Bende kisa kaliyorum evet. Ama o kisilerin yaninda hep kisa kaliriz, daha uzun olsaydin bile. Cunku ortalama bi hollandalinin boyu 1.80. Biz turklerde kadinlar 1.60 erkekler 1.70. Onlarda takilinca buna razi olmalisin.
Zamaninda arastirdim naail uzarim diye ama bi zman sonra kendimle baristim.
Su an 25 yasindayim ve nisanliyim( bi Turkle, nisanlimin boyu 1.78 felan).
Megersem nisanlim annesi kiz bakinirken " kisa olsun, kisa olsun, uzun kiz olmasin" diyip dururmus. Annesi kiz buldum diyince ilk soru "boyu kac" diye soran biriymis. Bunlari duyunca Allah beni neden kisa yaratmis anlamis oldum :).
Bazen hafif platformlu ve 8 cm lik felan bot giyiyorum ve nisanlim hemen "duz ayakkabiyla daha tatli oluyosun, giyme ya o topugu" der.
Onunda ayri kompleksi varmis bu arada. Kendisi 1.78 ama ondan kucuk kardesi 1.85 felan. Annesi bizee gorucu geldiginde telefonda "buyuk oglum kucuk oglumdan kisa' dedignden dolayi takmis durumda kendi boyuna. Bende ona diyorumki " iyikide bundan uzun olmamissin, zamaninda 1.80 lk boyunda gorucu geldi ve annem hic eve cagirmadan boyunu duyunca reddetti gorucuyu".
Oyle yani, cokta sey etmemek gerek :)
Tavsiye olrak: topuklu giymek istiyorsan ses cikaran dikkat ceken ince topuk felan giyme sakin. Onu giyen kisa kizlar kendiyle catismasni belli ediyor her adim attiginda. Kis geldi zaten, botlarda ayak tabaninda platform olan( ordanda 1/2 cm boy kazan) kalin lastik topuklar giyin ses cikarmayan.
Aslinda disariya hic gostermem biliyor musun? Disardan cok ozguvenli gorunurum, biraz soguk bi durusum oluyor baslarda ondan sanirim. Bi de guzel giuiniyorum belki onu kiskaniyor benle ugrasanlarKılo kac. Bence 157 se gayet ıyı. Soyle bırazda balık etlıysenız. Mınyon mınyon. Benc egsyet guzel bı boy. Kız ben 153 bazen 154 cıkıyorum tabıesım 181 bende cok sıkayet ederdım ama bunu sureklı dıle getırrsen kendını cok kusurlu gostermıs olacskdın etrafa ımsnalsrda srtk senn en buyuk kusurun boyun oldugnu kabullenecekler takmıyolarsa bıle snn cok dıllendırmen yuzunden takacaklar. Esım cok sevıyor mesela boyum yetmeyınce bıseye kendısı verıyor, ne bılyım bırseyı kaldıramıyosam kendısı kaldırır dogal olsrak bana güc gosterısı yapmıs oluylr e buda hosuna gıdıyor. Tek dıycegm sızın boyunuz bıze gore uzun oldugu ıcın gayet normal ama sız yınede kendınzde bunu kusur olarak goruyotsanız heryerde bunla isyan etmeyin
1,50 dehil bir bucuk metre:) ben boyumu soeanlara boyle diyorum1.50 boya sahip olarak konunu takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?