Üniversite mezunu olduğuna eminmisin?tavırların bana çok toy geldi..
Babamdan nefret ederdim. Hastalandı başından ayrılmadım. Ağlamaktan ölecem sandım. Öyle anlar oldu uyansa da evire çevire dövse sövse dedim. Allah yaşatmasın.
Bence abartıyosun sen.
o apayrı bişey bana da bişey olsa annem öyle olur bende aynı şekilde ama bu annemin bana yaptığını doğru yapar mı
üzüyor kırıyor bende ister istemez cevap veriyorum
kesinlikle benden bir daha para istemem demenizbenimmi tavırlarım toy?
başka eve niye çıkmıyorsun?maaşını alıyorsun...başka eve çık..tayin iste...kafan rahat olur..ben de doktorum canım benim...mezun olunca bastım evime çıktım..dünyanın en güzel şeyi..okuyoruz ediyoruz sen manyak mısın niye kahır cekiyorsun..okuması bi dert kazanması bi dert..ne güzel bitirelim bi de gene dert çekelim..bas çık kendi evine hiç korkma.öyle bir mesleğimiz var ki asla açıkta kalmayız.
Bir sene çalıştım evi tadilat yaptırdı eşyaları yeniledi dişlerini yaptırdı ve ayda bin tlden fazla eline veriyodum.
Her ortamda bu kızın bize bi faydası olmadı hiç derdi. Ne yapayım. annemdir. Nefret mi edeyim. Bir kiloya yakın altın taktı kaynanam. Annem her ortamda bi şey takmadılar pek dedi. Eşim bir sürü para verdi onlara kuruş da harcatmadı. Sorsan eşim cimridir. Ben bursla okudum annemin bi faydası olmadı bana. Ve üstüne bunca eleştiri. Elinden bi halt gelmez dedi herkese. Evime gelen şok oluyor. Daha neler ooo
Abartma bence git sarıl öp. Bişey derse de gül geç.
kesinlikle benden bir daha para istemem demeniz
odaya çekilip sırf bu sebepten ağlamanız..
yani aklı başında olsanız bu konuyu hiç kaale bile almazsınız
Annen menapozda olabilir,bu tarz çıkışma yaşaması asabilikten kaynaklıda olabilir,yada daha önceden de böylemiydi..
Çok büyük konuşuyorsun. Hayat sevgiliden ve paradan ibaret değil. saygı görmek için önce saygı göstermeyi bil. Herşeyden önce o senin buyugun. Ne hissettim biliyor musun yazdıklarini okurken. Anneni o kadar asagiliyorsun ki kendini savunma gereği duyuyor. Ben okumadım ama baban mühendis beni aldı sözü açıklıyor zaten bunu. Birdaha benden para isteme derken yüzün kızardı mı merak ettim. bu kadar yukseklerden uçma. Kendine zarar verirsin.yok ya hayatta herkes yalan anne böyleyse kimseden bişey beklemiyorum. neysen kendinsin. başka kimseden fayda yok. yanında olunca da böyle ağlatıyor işte
aynı benim annem işte benimki hakarette ediyor. ders çalışıyorum sınavı kazanmak için gelmiş delircen çok çalışıyosun diyor. yani böyle mi olmalı ya. ne cahillik değil mi
öncesini bilemiyorum tabi ben buna bakarak yorum yaptım..valla onun dediklerini duysaydın sen öyle birinin yanında yine iyi bu kadar akıllı kalmışsın derdin inanki. ağlıyorum evet üzülüyorum insanın annesi böyle olur mu. kaale almadım almaım ama artık bıktım yahu. bu yeni ilk defa olan bişey değil aylardır böyle. zoruma giden dedemin yanında yapması birebirken ne derse desin alıştım ama bu kadarı yeter artık dedirtti inan
Çok büyük konuşuyorsun. Hayat sevgiliden ve paradan ibaret değil. saygı görmek için önce saygı göstermeyi bil. Herşeyden önce o senin buyugun. Ne hissettim biliyor musun yazdıklarini okurken. Anneni o kadar asagiliyorsun ki kendini savunma gereği duyuyor. Ben okumadım ama baban mühendis beni aldı sözü açıklıyor zaten bunu. Birdaha benden para isteme derken yüzün kızardı mı merak ettim. bu kadar yukseklerden uçma. Kendine zarar verirsin.
Iki kurus veriyorsun diye milletin basinami kalktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?