böyle anne olur mu ya nefret ediyorum ondan :(

Babamdan nefret ederdim. Hastalandı başından ayrılmadım. Ağlamaktan ölecem sandım. Öyle anlar oldu uyansa da evire çevire dövse sövse dedim. Allah yaşatmasın.

Bence abartıyosun sen.

o apayrı bişey bana da bişey olsa annem öyle olur bende aynı şekilde ama bu annemin bana yaptığını doğru yapar mı

üzüyor kırıyor bende ister istemez cevap veriyorum

başka eve niye çıkmıyorsun?maaşını alıyorsun...başka eve çık..tayin iste...kafan rahat olur..ben de doktorum canım benim...mezun olunca bastım evime çıktım..dünyanın en güzel şeyi..okuyoruz ediyoruz sen manyak mısın niye kahır cekiyorsun..okuması bi dert kazanması bi dert..ne güzel bitirelim bi de gene dert çekelim..bas çık kendi evine hiç korkma.öyle bir mesleğimiz var ki asla açıkta kalmayız.

o apayrı bişey bana da bişey olsa annem öyle olur bende aynı şekilde ama bu annemin bana yaptığını doğru yapar mı

üzüyor kırıyor bende ister istemez cevap veriyorum

Bir sene çalıştım evi tadilat yaptırdı eşyaları yeniledi dişlerini yaptırdı ve ayda bin tlden fazla eline veriyodum.
Her ortamda bu kızın bize bi faydası olmadı hiç derdi. Ne yapayım. annemdir. Nefret mi edeyim. Bir kiloya yakın altın taktı kaynanam. Annem her ortamda bi şey takmadılar pek dedi. Eşim bir sürü para verdi onlara kuruş da harcatmadı. Sorsan eşim cimridir. Ben bursla okudum annemin bi faydası olmadı bana. Ve üstüne bunca eleştiri. Elinden bi halt gelmez dedi herkese. Evime gelen şok oluyor. Daha neler ooo
Abartma bence git sarıl öp. Bişey derse de gül geç.

sonunda o olacak zaten cidden yeter diyorum bazen. çok üstüme geliyor tamam anne ama bi anne evladına böyle der mi yeni bi olay değil. aylardır yaşıyorum ben bunu o yüzden patlıyorum artık

sen asistan mısın ? tusu kazanıp kaçmak istiyorum

Hahahahaha benim annem gibi. Vvalla benimki de bana neler soyluyor var ya deliriyorum agliyorum cildiriyorum.

Sinirden ne dedigini bilmiyor ama canim valla o benim. İnan bi sey olsa kimse gelmez de yanina bi tek anan kosar derdine.

Ben okudum ogretmen oldum, kardesime arada sen de ablan gibi hicbir sey olmayacaksin bak bu kafayla diye laf sokar bazen?! Dusun yani bana hicbir sey olmadin diyor. Bazen duruyo duruyo, amaaaan okudunuz da noldu sanki, bi sey olamadiktan sonra ne onemi var diyor.

2 gun sonra, hicbi sey olamasaniz bile universige mezunusunuz kizim o bile i seydir diyor. :))

Yani neler neler... Benimki de koca koca koca diyip duruyor, ben daha hala hazirlaniyorum kpssye sonra ayy evet once sinavi kazan der. Sonra senin kazanabilecegini zannetmiyorum bize hicbir sey nasip olmuyor falan diyor.

Kafa yanar donerli. :) Ben de cok etkileniyorum bazen. babam bile neler diyor arada. Hatta diyorum ki icimden; sinavi bi kazansam; bana ne kada bakmissaniz dershaneye yollamissaniz onlarin parasini vericem daha da iliskimi kesicem.

seni anliyorum cok iyi. Senin annen de mukemmelliyetci birisi sanirim biraz. :) Sen de okumussun ya o da istiyor ki sevgilin de senin gibi yuksek puanli bi bolum okumus olsun falan. :) Benim ki de diyor yani onu. :/

O yuzden; para vermicem falan deme. Sinirden diyorsun ama seni okutmak icin ugrasan onlardi. Emeklerini odeyemezsin sonucta. Anneni de biraz hosgor ve takma. He he de gec.

inanilmaz etkili valla bak. Ben oyle yapiyorum. Analarimiz yaa, mis kokulu dikenli ciceklerimiz

aynı benim annem işte benimki hakarette ediyor. ders çalışıyorum sınavı kazanmak için gelmiş delircen çok çalışıyosun diyor. yani böyle mi olmalı ya. ne cahillik değil mi

kesinlikle benden bir daha para istemem demeniz
odaya çekilip sırf bu sebepten ağlamanız..
yani aklı başında olsanız bu konuyu hiç kaale bile almazsınız

valla onun dediklerini duysaydın sen öyle birinin yanında yine iyi bu kadar akıllı kalmışsın derdin inanki. ağlıyorum evet üzülüyorum insanın annesi böyle olur mu. kaale almadım almaım ama artık bıktım yahu. bu yeni ilk defa olan bişey değil aylardır böyle. zoruma giden dedemin yanında yapması birebirken ne derse desin alıştım ama bu kadarı yeter artık dedirtti inan

annenin neden böyle davrandıgını ona sorsaydın ya. derdi neymiş neden bana öyl edavranıyosun diye konusmalısın bence. baban nasıl sana karşı

Okudun ama yine bize muhtac olacaksin sumlesinin altinda yatan psikoloji sudur arkadasim
oyle olmani istiyor. Yani kotu anlamda degil ama sen olarin kizisin. Haliyle annen ona sor danis onlara mecbur oldugunu onlar ozellikle hayatinda annen olmazsa olmazi hissetmek istiyor kadin. Kimi insan dile getiremese de cocgunun buyudugunu gormek istemez. kendi ayaklari uzerinde durmasindan korkar. Cunku onlara ihtiyacin kalmayacaktir.
annenizin sizden duymak istedigi cumleler
ben okusam dr. Olsam da sen benim icin degerlisin onemlisin hayatimda onceligim sensin seni hicbir zaman silip atmayacagim her zaman annem oldugun icin sana ihtiyacim olacak.
Bunlari hissettirrirsen araniz duzelir.

Annen menapozda olabilir,bu tarz çıkışma yaşaması asabilikten kaynaklıda olabilir,yada daha önceden de böylemiydi..

böyleydi ya. yapısı bu. diyorumya elalem çocuğum okusun diye kul köle olur bu tam tersi. hani zorlayan annenin çocuğu okumazya. bizde olay ters oldu hep annem çalışma kızım derdi ben ders çalışırdım. hep tersti yani. şimdi de sevgilim var onu beğenmiyo. bana okuma diyen şimdi de sen kaç yıl okudun onun mesleği kötü boş bidon diyo sevgilime. e hani okumak iyi değildi.

üstelik babamın mesleğide mühendis. ne dese beğenirsiniz ben senin yerinde olsam babanı almazdım. illa doktorla evlencekmişim mentalitesi böyle işte annemin...

yok ya hayatta herkes yalan anne böyleyse kimseden bişey beklemiyorum. neysen kendinsin. başka kimseden fayda yok. yanında olunca da böyle ağlatıyor işte
Çok büyük konuşuyorsun. Hayat sevgiliden ve paradan ibaret değil. saygı görmek için önce saygı göstermeyi bil. Herşeyden önce o senin buyugun. Ne hissettim biliyor musun yazdıklarini okurken. Anneni o kadar asagiliyorsun ki kendini savunma gereği duyuyor. Ben okumadım ama baban mühendis beni aldı sözü açıklıyor zaten bunu. Birdaha benden para isteme derken yüzün kızardı mı merak ettim. bu kadar yukseklerden uçma. Kendine zarar verirsin.

aynı benim annem işte benimki hakarette ediyor. ders çalışıyorum sınavı kazanmak için gelmiş delircen çok çalışıyosun diyor. yani böyle mi olmalı ya. ne cahillik değil mi

Hayır cahillik değil. Yaşlıdır sıkıntılıdır ya da başka bi şey. Cahil varsa sensin benim. Abartıyosun. Ne yaparsa yapsın annendir. Söz söyleme hakkın olmamalı. Ben şikayet etmedim sadece durumu anlattım. İstediğini desin. Hakkı üzerimde çoktur büyütmüş uykusuz kalmış. Taşımış olması bile yeter.

öncesini bilemiyorum tabi ben buna bakarak yorum yaptım..

Cok uzgunum annenizdir tabikide ama farkinda degil kendi kendini asagilamis..
Resmen ben okumadim ama kapagi muhendise attim gibi konusmus..
Bilemedim ne denilir ki..
Evlenin yuvanizi kurun herkes kapisini kapatsin..

benmi aşağılıyorum yıllardır aşağılayan annem. onun bana dediklerini duysan hakaret ediyor resmen. madem olgunluk yaş itibariyle onun daha olgun olması o lafları ederken düşünmesi gerekmez miydi. bir değil iki değil aylardır bu şekilde aşağılıyor. hayat ne sevgili ne para ne aile.

ama kimbilir para kazanamasaydım bana neler derdi diye düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…