böyle anne olur mu ya nefret ediyorum ondan :(

Genel yapısı bu demekki anneninde.ne olursa olsun sonuçta o senin annen sevmesen bile seni doğuran büyüten bir kadın saygı duymalısın ona..Sevgili kısmına bişi diyemem,belkide seni bir doktorla evlenmiş olarak hayal ediyor..
Yinede saygını ihmal etme elini annenin üzreinden çekme olurmu..
Bende yetişkin bir kız annesiyim ..

Cok uzgunum annenizdir tabikide ama farkinda degil kendi kendini asagilamis..
Resmen ben okumadim ama kapagi muhendise attim gibi konusmus..
Bilemedim ne denilir ki..
Evlenin yuvanizi kurun herkes kapisini kapatsin..

aynen öyle asıl paraya önem veren annem oluyor. hiç tanımadan sevgilimi sırf benden az kazanıcak diye küçümsüyor aşağılıyor üstelik aylardır alay ediyor. inanın alay etmediği gün yok. ve bana diyor o kadar okudun gittin çulsuzu buldun. aman doktor oldunda noldun işsizi buldun boş bidonu buldun. aylardır ben bu laflara maruz kalıyorum ve patladım sonunda

Anneniz çok yalnız kalmış ya da hep başarısız olmuş sanırım.

yeter yetmesine ama emzirdiği sütüde burnumdan getiriyor maalesef

bunu anladıysanız bravo ne diyim
Okumus olabilir sin
Ama ailen bile olsa annenle oyle konusmaman gerekir
Ailen onlar senin sen nasil erkek arkadasina laf soyleyince alindiysan
Annende alinmistir
Ki annen okumamis imkan bulamamis bunu kendine dert ediyor
Ama verdigin iki kurusu gonul rizasi ile vermiyorsan birak kalsin

Para kazanmasaydin sana birşey diyeceğini düşünmüyorum. Çünkü o zaman onun kaderini paylasmis olacaktin. Onu anlamaya çalış. Belki sende gerceklestiremedigi hayallerini görüyor. Belki imreniyor. Olamaz mi. O da insan. Ben yaptıklarına doğru demiyorum ama senin tavrın çok çok yanlış. Ne olmuş olursa olsun (ki ortada abarttigin kadar büyütecek bir durum yok) annene söylediğin sözden utanmayip bir de bizimle paylasmis olman ona daha fazlasını da söylediğin ihtimalini getiriyor aklıma. Nasıl birdaha para isteme benden denir ki. Bana saygı duy yoksa gelir kaynağını keserim senin! Elestirdigimiz erkeklerden ne farkımız kalır söyler misin bana böyle davranirsak? Bi soz vardır bilir misin? Büyüklük sende kalsın.

Daha dünkü sevgiliniz için annenize tavır alıyorsunuz, verdiğiniz üç kuruşun lafını yapıyorsunuz, yok aşağılıyormuş bilmem ne.. Anneye of bile denmez bunu öğretmediler mi size.
Allah evladında hayırlısını versin..
Cennet anaların ayağı altındadır.
Gün gelir yanımda olsada ayağının altını öpsem dersiniz.

ben gönül rızasıyla veririm lafını etmem. ama hala bana okumam la ilgili laf söylemeye hakkı yok bence. yada en azından bi kızım Allah razı olsun diye bişeyde duymaıdm ağzından.

söylediği okusan nolurki gittim işssizi çulsuzu buldun bu. ister istemez bu şekilde aşağılıyınca nevrin dönüyor. bir değil iki değil aylardır çekiyorum ben bunu. insan üzülüyor

kıyamam sana Allah yardımcın olsun

daha fazlasını söylemedim. o buraya yazdıklarımdan daha da fazlasını söylei alay edercesine hakaret etti. hani anlarsınya karşındaki bile bile canını yakmak ister alay eder aynen o tarz bi havayla konuşuyor. evet benim tavrım doğru demiyorum ama bi de gelinde onunkni görün diyorum bir eğil iki değil patlama noktasına geldim

ama haklısın daha muhattap olmuycam. istediği kadar alay etsin akılssızsın kendi dengini bulamadın doktor olsan ne boş bidonu buldun desin tınlamıycam. ben üzüldükçe kendime veriyorum zararı çünkü...

herkesin icinde sana para vermem lafini duyan annenin nevri donmuyormu
Cok kibirli gordum sizi uc gun sonra o sevggili erker arkadasin cekmez bu tavirlari
Erkegebak bu benim param ha yaklasimi hic hos degil
Bu annene yapiyorsun simdi

bunun sevgiliyle alakası yok annemin bana saygısı yok. dediklerini duysanız bi anne nasıl der bunu dersiniz artık o kadarını yazmadım sanki düşmanı görüyor beni.

muhattap olmamaya çalışıcam artık anlaşamıyoruz yapcak bişey yok

Ben bazi arkadaslar gibi annedir ne yapsa yeridir dusuncesinde degilim..
Burada tam dusuncelerimide paylassam kk hatunlari buna hazir oldugunu sanmiyorum :)))

Atamaniz evden uzak bir yere ciksaymis keske..
Nisan tusuna girecekmisiniz haril haril calisip uzaklasin derim..
Uzakta olunca kiymetiniz daha cok bilinir emin olun gormeyince ozluyorlar cunku, goruncede laf sokmalar tartismalar fln..
Uzak olsun baldan tatli olsun :)

Sevgilinizde 5 ay yapcak dimi nekadar kaldi..
Gelince evlilik olayini hizlandirin derim.

benim annanem böyle inanıyorum sana. hep olumsuz düşünür. hep başkalarına özenir. ben şimdi evliyim ama bi dönem nişan atmıştım. eski nişanlımı başta beğenmemişti. eski nişanlımı ben işe sokmuştum. hatta bu kız bu adamın çenesine nasıl dayanacak falan demişti. nişanı atınca adam kıymete bindi. 6 yıllık evliyim hala eski nişanlımın lafını ediyomuş anneme. bazen birlikte ders çalışırdık eski nişanlımla. annaneme göre beni eski nişanlım okutmuş inanabiliyomusunuz.
şu anda ben yönetici konumunda çok iyi maaşlı bi işe sahibim. eşim de benimle aynı konumda. annanem bi gün bile bizim kız bu kız okudu böyle bi yere geldi maşallah aferin bilmemne demedi.
benim babam ben üniversitedeyken vefat etti ayrıca . çok zorluklarla okudum. gece gazı yakmadığımız için halıların resmen soğuktan ıslak olduğunu, ekmek alacak para olmadığını, komşudan un istediğimizi, evdeki satılabilecek şeyleri satıp geçindiğimizi bilirim. ben bu zorluklarla okudum. aynı şehirde olmasına rağmen mezuniyetime bile gelmedi. (hatta bu şekilde bi konum var forumda)
çok hissiz ruhsuz bi kadın. benim yan komşum doğum yapacak. kimsesi gelmeyecek. ben komşuma teklif ettim. gelip buzluğa atabileceğin yemek yapabilirim diye. ama benim düğün zamanımda yine aynı şehirde olmamıza rağmen yardıma ihtiyacınız var mı diye sormadılar. (teyzelerim dahil)
şu an annanem zatürre olmuş. annemin ricasıyla aradım. teyzem aradığım için teşekkür etti.(hatalarının farkındalar sanırım) içten konuştu. ama iş işten geçti. hiç bi his oyok içimde onlara karşı.
Sonuuç olarak yapacak bişeyin yok. bazı insanların içinde sevgi olmuyor gerçekten. ben ve kardeşim masumduk çocuktuk, sevgi doluyduk. ama bi akraba sevgisi görmedim. şimdi göstermedikleri sevgiyi bizden bekliyorlar. ama olmuyor işte

herkesin icinde sana para vermem lafini duyan annenin nevri donmuyormu
Cok kibirli gordum sizi uc gun sonra o sevggili erker arkadasin cekmez bu tavirlari
Erkegebak bu benim param ha yaklasimi hic hos degil
Bu annene yapiyorsun simdi

herkesin içinde değil dedemin yanında dedim ve annemin okumamla ilgili tavrını herkes bilir dedemde bilir. bende şaka yoluu dedim bak öyle diyordu ama şimdi benden istiyor dedim. ama o dedemin yanında hiç alakası yokken erkek arkadaş mevzusuna girdi.

Davul bile dengi dengine neden aileniz istemiyorsa bu cocukta israr ediyorsunuz

hani anlıyorum iyiyliğimi düşünüyor ama sırf benden az kazanıcak diye benime aşağılamam doğru olur mu?

Tamam tatli kiz sen haklisin ne desek kendine yoruyorsun

bunu anladıysanız bravo ne diyim

Off sen takma arkadasim bu tarz seyleri iki kurus verdin de kafaya mi kakiyosun da...

Senin yerinde olmak isteyen okumus doktor olmus olmak isteyen cok kadin var sana bitek onu soyliyim

Annene gelince kadinlar belli yastan sonra kendilerini kiz cocuklariyla kiyaslarlarmis. Annen de sana bakarak cok cahil ve yetersiz biri ... e baban da malum muhendismis. Annen de kendini yetersiz hissedip bunu seni asagilayarak asmaya calisiyor bence.

Benim annem de 42 beden ben 38 bedenim ustelik de indan 15 cm kadar uzunum heryerde kizimla ayni beden giyiyoruz der ben guler gecerim :)

Sen de oyle yap... annende problem sende degil. birak annen dertlensin sen kafana takma...

Dediklerini duysam, bir anne nasıl der bunu demem. Annemdir başımın tacıdır ne söylese, ne yapsa kabulumdür derim. çünkü o beni 40 yıl aşağılasa bile ben , emdiğim 1 damla sütün hakkını veremem, doğumda çektiği sancının hakkını veremem.
Herkezin annesine kızdığı, söylendiği, küstüğü dönemler olmuştur. yaş geçtikçe bunun ne büyük cahillik olduğunun farkına varıyoruzda, geri dönüşü olmuyor. onu anlatmaya çalıştım.

muhatap olup olmamak size kalmış tabi beni ilgilendirmez , fakat benim fikrim yanlış yoldasınız bunu belirtmek için yorum yaptım, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Gerisi size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…