böyle anne olur mu ya nefret ediyorum ondan :(

komedi filmlerindeki kötü karakter anne gibi.kişiliğini geliştirememiş,annelik duyguları tam oturmamış bir kadın.YARIŞÇI BİR KADIN hala.anne olamayan.çevremde de vardı bunlardan.kadın olmaktan anne olamayan tipler.Annen olduğu için takıyorsun kafana.he de geç.rahatlarsın.

hakkını veremem o ayrı ama her anne olan mübarek insan değil ki. her anne doğru düşünüp doğru mu davranıyor. anne anne oldu diye yanlış yapamaz mı?

yanlış tavrını görünce anne diye susayım mı? ben başaramadım

ben konu sahibini haklı buldum. he de geç demişsiniz ama. ben mesela annanem ve teyzelerim, dayım böyle dengesiz davranırken he der geçerdim. ama şu anda zaman zaman müthiş öfke nöbetleri yaşıyorum. hiç bi lafı kaldıramıyorum. kinci bi insan değilim ama kinlendim resmen. bi annenin çocuğunu takdir etmeyi bırak, manevi olarak köstek olması normal mi sizce. benim de bi oğlum var. oğluma böyle davranmaya hakkım var mı sizce. o bana emanet sonuçta. aynen bi hamur gibi ben ona nasıl yaklaşırsam öyle şekillenecek. anne olduk diye çocuğumuza manevi eziyet etmeye hakkımız yok.

Ama bunlar tatli atismalar yaa :))
Benim annemde ben kilo aldim diye utanmasa davul zurna calicak..
Kendiside kilolu rahat 10 senedir her pazartesi diyete basliyor..
Kendine bak davul gibi oldun ayi gibi oldun diyor..
Diyom benim iradem kuvvetli sporuda seviyorum 2 ayda toparlarim gorursun diyorum..
Ya yaa tabi toparlarsin sen diyor biyik alti guluyor:))

aynen katıllıyorum yani çocuğum olsa ona bu lafları edebilir miyim diye düşündüm çok ama edemem. gerçekten köstek oluyor bırakın nötr olsa dahi razıyım. hani tusa hazırlanıyorum ders çalışıyorum diyor ki aman ne kazancaksın bulduğun ne ki ? kazanıp napıcaksın zaten sen ondan üstünsün böyle bi mantık var mı?

anne diye evet haklısın mı diyeyim şimdi tamam belki saygısızlık ettim ona yanlış diyebilirsiniz ama inanın damarıma basıyor.

pek tatlı atışma değil maalesef ben çok kırıldım uzun bi süre muhattap olmamayı düşünüyorum. Allah tan yoğun çalışıyorum evde değilim

Aynen aynen

acayip bir yarisir

pek tatlı atışma değil maalesef ben çok kırıldım uzun bi süre muhattap olmamayı düşünüyorum. Allah tan yoğun çalışıyorum evde değilim
Yok ben alintiladigim arkadasa yazmistim..
Arkadas demis annem heryerde ayni bedeniz diyomus..
Benimkide kilo aldim onun gibi oldum diye seviniyor onu demek istedim:))

Yok ben alintiladigim arkadasa yazmistim..
Arkadas demis annem heryerde ayni bedeniz diyomus..
Benimkide kilo aldim onun gibi oldum diye seviniyor onu demek istedim:))

ayy pardon canım anlamadım ki hem nöbet çıkışıym hem de kötüyüm :/

ana kız sivri dillisiniz herhalde anasına bak kızını al

ben bile tanıyamıyorum şok oluyorum inan bazen bu nasıl bi insan diye :/

devamlı memnuniyetsizlik. inanın karşındaki insanın enerjisini emer böyleleri. ha ben akrabalarım evin dışında olduğu için rahatttım. konu sahibi bi de aynı evin içinde. tus gibi önemli bi sınava hazırlanırken aman boşver zaten kazanamazsın, hem kazansan ne olacak, bizlerin başına iyi şeyler gelmez, zaten sen daha üstünsün falan falan diyen diyen bi anne var . konu sahibinin motivasyonunu düşünebiliyor musunuz.
bizlere iyi şeyler denk gelmez , ay aynı ananemin lafları. babam vefat ettiğinde ölüm aylığı almak için uğraşırken, "ay napıcaksınız üç kuruş para zaten, ben veririm, bağlatma, boşuna uğraşıyosun" diyen bi kadın bu. şimdi annem o maaşla geçiniyor.
yani böyleleri insanı yanlış yönlendirir. biz o maaşı bağlatmasaydık. ne yapacaktık. çünkü kendisi para falan da vermedi tabi ki.
yani arkadaşım. napıcaksın aynı evdesin ama. kulağını tıka bari. yanlış yönlendirilmek çok kötü. tusa kesinlikle hazırlan. erkek arkadaşın konusunda ise keşke başında seni doğru yönlendirecek bi anne olsaydı. ama artık kendi gözlemlerine güvenmek zorundasın. yalnız benim tavsiyem, erkek arkadaşın iş bulmadan evlenme. kpss kadrolarına bak onun için. ayrıca özelde iş imkanı yok mu acaba. bi araştır istersen. ve erkek arkadaşına annenin bu sözlerini sakın sakın söyleme.

Tabiki yanlış yapar, şimdinin annesi geçmişin asi evladıydı belki, büyüdü akıllandı mı, hayır. Fakat evlat olarak bizim görevimiz susmak yada tatlı dille doğruyu göstermek olmalı. o size laf söylediğinde üste çıkmak olmamalı.
Tabi ki herkes benim gibi düşünecek diye bir şey yok, sizin doğrunuz neyse siz onu yapın

bir sustum iki sustum aylardır yaşıyoruz biz bunu inanın annenin lafı ağır geliyor. benimkide ona ağır ama o aylardır demediğini bırakmadı hani başka kim derse desin sallamam öyle bi yapım yok ama annem olunca çok üzüldüm. vazgeçmiyor aynı tavrından artık insann bir kırılma noktası olur bende o oldu işte...

Allah korusun başına bir olay gelse yanında olacak ilk insandır ANNE. evet belki kötü tarafları olabilir sizi kırmış da olabilir fazla üstünde durmayın. İnanın yeri asla dolmayacak bir varlıktır. Benim annemde hep başkalarını örnek vermiştir kardesimle bana yok milletin çocugu şöyle böyle falan.. hiç umursamıyorum.

dimi sevgilime hiç söylemedim ama bazen çok doluyorum söylesem mi diyorum ama tutuyorum. erkek arkadaşım iş bulmadan evlenmeyiz kesinlikle. kpss kadrolarına bakıcak insallah devlete girer de rahat ederiz. sınava hazırlanıyorum ama moralimi bozuyor gerçekten dediğin gibi. saatlerdir ağlamaktan bitik durumdayım.. Allah yardımcım olsun gamsız olmak lazım

Annenizin sanırım mutlu bir Çocukluğu ve Gençliği olmamış.Acısını farkında olmadan sizden çıkarıyor

bazı anneler ne yazık ki böyle Herkes Anne oluyor ama herkese Annelik yapmak nasip olmuyor. beceremiyorlar.
seni çok iyi anlıyorum. Annem olmamasına rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…