- Konu Sahibi kardelen200808
-
ay ne oluyor bu annelere ya
çok utança verici bişey gerçekten
lmaz: çok yanlış işler bunlar çookkk!!! çok kızıyorum böyle insanlara... ülkemi yozlaştırıyorlar.. böyle insanlar yüzünden ne ahlak kaldı ne edep ne medeniyet ne terbiye...
Yangına körük misali sizinki...Arkadaşım ne alaka 'ülkemi yozlaştırıyor'demişsiniz!aşağılar şekilde konuşmuşsunuz.bu insan burada sorununa çare arıyor 'annemi kınayın'demiyor!!!sizin böyle birşey söylemeye hakkınız yok,fikriniz varsa eğer çözüm sunarsınız...yarın kimin ne olacağı hiçmi hiç belli olmaz ve ayrıca kimsenin namusunu yargılamak bizlere düşmez,lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin...
Ayrıca konu sahibi arkadaşım bence en mantıklısı annenizi karşınıza alın sakince konuşun.onu dinleyerek,ablanızda yanınızda olsun gerekirse...Allah yardımcınız olsun...
bir dakika benneyaptımki öncelikle sizi sakinliğe davet ederim.. Ne oluyoruz yahu?? Ben kimsenin namusunua dil uzatmadım.. Orda anlaşalım.. Öncelikle biri burda bi konu açmışsa hertürlü yoruma açık olmalı..Ve altını çiziyorum tekrar ; arkadaşımızın yaşadığı hoş birşey mi?? yada annesinin takındığı tavır?? bu nerden baksan talihsiz bir durum... Ve bu kişiler emin olun çok fazla varlar.. Tabii şu da var; ne kadar doğru yazılanlar ya da gerçekçi?? CADIARZU lütfen hemen bugün bana yarın sana zihniyetiyle yaklaşmayın çok rica ediyorum!! Ben orda konuyla ilgili fikrimi belirttim.. Ayrıca dikkat edin arkadaşa "sizin anneniz" şeklinde bir ifade kullanmadım.. Böyle insanlar dedim.. Kadını mı tanıyoruz? hayır.. öyle veya değil.. orda demek istediğim bu tarzda insanların mevcut olduğunu.. yapmış,yapmamış.. ayrıca konu gerçekse, bu ciddi bir durum ve böyle bi platformda çözüm aramak mantıksız bana kalırsa.. burdaki yönergeler ne kadar yardımcı olabilir şüpheliyim doğrusu.. Burası sadece moral vermek destek olmak öneride bulunmak için.. kesinkez çözüm sunmak için olmamlı..fikrimce.. o zaman sadece çözüm sunma yetenekli arkadaşlar kalsın bu sitede..?? :1closedeyes: herkese yazma yetkisi verilmesin..
benim yazdığımla mı yangın olacak?? lütfen... gerçekten lütfen..
son olarak; bu sitede bu tarz site içi forumlarda olsun konularda olsun tartışmalar görüyorum.. Ben bir yenisine alet olmak istemiyorum.. Hiç hoşlanmam..
Kendimi savunma gereği duydum kimse kusura bakmasın.. işgal ettiğim alan için özürlerimi sunarım konu sahibine ve diğer arkadaşlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?