- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
- Konu Sahibi kardelen200808
-
budur !!! en kolayıdır hemen yargılamak hemen infaz etmek... önce konusun.. arkadas olun.. siz büyüklük yapın... annenize yardım edin.. şuan aklı basında düşünemiyor... ve anladiğim kadariyla o kadar yalnız ki... yaklasın ona varliğinizi hissettirin.. hata yapan insanları dıslayarak hataya sürüklüyoruz.. evlatlar ne zaman hata yapsa annelerimiz bağrına basar bizi uçurumdan döndürürler.. hadi bu sefer siz yapın bunu.. hata yapan, uçurumun kenarında olan annenize yüreğinizi açın yargılamadan bağriniza basın.. hersey düzelir o zaman...Hiçbir evlat elbette annesini bu durumda görmek istemez .Yine hiçbir evladın böyle bir durumu da hoş karşılaması beklenemez.Bütün bunları 49 yaşında yetişkin iki evladı olan bir anne olarak yazıyorum Ama yine de kalbimin bir tarafı diyor ki kızlar ve anneler önce anne kız sonra arkadaş olabilmeliler .Böyle bir olayı asla tasvip etmesem de , ben önce annenizle konuşmanızı onu iyice anlamanızı isterdim .Diğer topickde açtığınız konunuzu da okudum .Siz eşinizden sürekli dayak ve şiddet gördüğünüzü yazmışsınız.Acaba annenizin evliliği nasıl bir evlilik bu konuya hiç değinmemişsiniz.Annenizin yaptığı hiçbir zaman doğru bir davranış olmasa da , 58 yaşındaki bir kadının niçin eşinden başka bir adama ilgi duyduğunu bilmek gerekir diye düşünüyorum .Aslında burda sorun elbette annenizin yaşı değil , neticede kadın her yaşta kadındır.Babanız çok mu iyi bir baba , annenize çok mu düşkün , annenizi hiç mi aldatmadı , annenizde sizin gibi şiddet görüyor mu ? Önce oturun bunları düşünün .Yargılamadan önce annenizin yaşantısını gözden geçirin , onunla konuşun .Belki anne kız yapacağınız dostçe bir konuşma annenizi de bir yanlıştan geri döndürür.
eşim ve kayınvalidemin başa kakmasıda cabası hasta oldum gelmedi diye bu sır ablalarım arasında sürüp gidecek
siz konu yalan mı demek istiyorsunuz?...kardelen200808 delyy e özendin galiba ... ikinizde güzel masal yazıyorsunuz bence...yalnız şunu söylemek istiyorum annelerinize bunları nasıl yakıştırıyorsunuz bir türlü anlamadım... ikinizde yeni üyesiniz oyun oynamayı seviyorsunuz ...tövbeler olsun yarabbim
tamam annen çok hatalı ve büyük bir yanlışın içinde.
ama sen o ses kayıdını o ortamda herkesin yanında mı dinlettin?
gelinide mi haberdar oldu olaydan?
eğer böyle olduysa sende yanlış yapmışsın.
siz konu yalan mı demek istiyorsunuz?
konu sahibi ciddi ve duygusal yazmış ama.
eşim ve kayınvaldemin başa kalkması derken yanlış anlamışsınız ameliyatıma gelmedi bu nasıl anne biz onun ogullarına 2sene baktık o birhafta bakmadı diyorlar kardeşlerim iki yıl bende kaldılar. bunları başıma kalkıyorlar annemin başkasıyla olan ilişkisinden elbette haberleri yok bunu nasıl anlatırım asla sonuçta bunlar beni ilerde daha çok üzer anlatsam kesinlikle anlatmam tabiki.
ay ne oluyor bu annelere ya
çok utança verici bişey gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?