Böyle anne olur mu? Yorumu olanları bekliyorum

böyle bıseyı sırf oyun olsun dıe kımsenın yapıcagını zannetmıorum helekı annesıne kımse yakıstırmaz...sen onun neler yasadıgını bılemessın dogru veya yanlıs bılmedıgınız gormedıgınız ınsanlar hakkında yorum yapman cok ayıp.....lmaz:

Defalarca Annesiz kalmış biri olarak :

Annenize Allah hidayet versin öncelikle .. Ama insan beşerdir ŞaŞaR ..

Siz bu kadar tepki göstericeğinize Önce annenizi köşeye çekip konuşsaydınız Belki evliliğinde onu bu yola sürükleyen etkenler vardı YANLIŞ ANLAŞILMASIN ANNENIZ HAKLI YADA YAPTIKLARI DOĞRU DEMİYORUM ..
Ama Sonuçta Anneniz ..
Ben anne ve çocuk arasında ne yaşanırsa yaşansın zamanla gelip geçeceğine inanıyorum.. Annenizi hayatınızdan çıkarmayın hatta gidin elini öpün.. Anne sen bana gelmedin ama bak ben Allah rızası için Sana geldim deyin.. Siz doğru olanı yapın Emin olun ki Anneniz sizin büyüklüğünüzden utanıp size yönelicektir..

Bu söylediklerimin şimdi canınızın acısından size ters-yanlış gelicektir..
Ama zaman herşeyin ilacı .. Yeter ki Ölüm gelmeden siz yaşanan acıları-hataları kırgınlıkları düzeltebilin..

Allah yardımcınız olsun ..

Bir kadının mutsuzluğundan umutsuzluğundan veyahut can sıkıntısından böyle işlere sarmasını anladık diyelim, ama 58 yaşında bir kadının bu hallere girmesini hiç anlayamadım akannehir

Böyle bir gerekçe olabilir mi? Bunun hiçbir geçerli nedeni olamaz. İnsan mutsuzsa boşanır o zaman ne yapacaksa kendi bilir.

Çok zor bir durum canım. Allah kolaylık versin.
İşte anneni kendin seçemiyorsun. Atsan atamazsın, silsen nereye kadar.
Yine de bıkmadan doğru yola getirmek için kardeşlerinle birlik olup hatasından dönmesini sağlamalısınız.

Babanıza söyleyecektiniz atacaktı annenizi evden böyle bir pislik görmedim duymadım su ana kadar....hiçbir şeyi hak etmiyor anneniz ve içinde duyguları yok....torun torba bakacagı sırada ne hale düşmüş yazık....ayrılmalılar bence babanıza anlatın acıdım yazık değil mi o adamcagıza ya..

Ya tuhaf degilmi kızlarÇok üzgünüm çoook
gecenin bivakti odasına çekiliyor ve hopörleri açık tutuyor
olurmu böyle şeyyy
ve odanın dışından ses duyuluyor tlf.na çekiyorrr
annesi böyle bişey yapsa kısık sesle konuşmazmıııCADIARZUCADIARZU

Her anne ayağının altı öpülesi anne olamıyor maalesef arkadaşım.
Keşke olsa da biz de yakıştırmasak.
Biz de diyorum çünkü ben de bizzat bir anne-zede olarak (hem de maalesef çok daha korkunç bir öyküyle) iki arkadaşıma da inanıyor ve anlıyorum.
Allah yardımcıları olsun çünkü çok zor, çok çok zor...

Bütün bunlar olurken babanız` kızım gecenin bu saati üç çocukla nereye gidiyorsun?Anne kız ne derdiniz var?Neler oluyor?' demedi ve hiç merak etmedi mi?

öncelikle yukardaki arkadaşa sesleniyorum iftira atacak kimseyi bulamadım annemmi gelcek aklıma böyle şeyi nasıl düşünürsünüz başımdan geçenleri anlattımki siz olsanız annenizi affdermisiniz muhtaç duruma düşmüşüm anne arayıp sormuyo kayın validem sagolsun 20gün baktı gitti ama benim en az üç ay evişi çoc uk bakmam yasakken çocugun üzerini deyişirken bile çocuguma gücüm yetmiyor agrılarım artıyor ilgilenemiyorum yeterince annem birkeredahi nasıl oldun diye arayıp sormadı böyle anneyi nasıl affedim mi affetmimmi fikir için sordum yardım edin diyerek açtım bu konuyu kimseyle paylaşılacak birdurum deyil çünkü tabiki sizlere danıştım üstelik şimdi kendime bakamadıgım için boyun fıdıgım vardıplatin takmışlardı o platin yerinden kayma yapmış şimdi tekrar ameliyat diyorlar ama annem gelseydi bana baksaydı o ameliyat masasına biredaha yatmayacaktım allah o ameliyat masasına kimseyi yatırmasın narkozdan uyanmak var uyanmamak var bu durumu annem bile bile gelmedi yani ölseydim neyapcaktı acaba işte size sorma sebebim siz olsanız affdermisiniz babam her kaçgünde arıyo soruyo tlf anneme veriyo annem tlf kapatıyo konuşmadan.babam gelinleri savunduk annemde elkızını tuttular beni attılar demiş babama böyle biliyor eşim babam herkes.oyüzden elkızı için anadan kötü olunurmu diyolar bilmiyor kimse ne oldugunu ki bilseler annen kafayı yemiş derler babam yüzüne bakmaz annemin o yüzden sır kalacak bizde bu mesele

babamda ameliyatıma 3gün kala memlekete gitti canı sıkılmış istanbulda torunu olacak diye gelşmişti kızımın ameliyatına da kalim demedi onada kırgınım bu nasıl duyarsız anne baba

annemin tlfnunu kızım yere düşürmüştü sesi çok kısık geliyor anlaşılmıyor diye hep haporleri açıyoduk tlf çalınca oda o yüzden açmıştı haporleri yattıgı odada arka tarafta yatak odamıza uzaktı gece uyanmasaydım asla duyulmazdı lavabo annemin yattıgı odanın bitişigindeydi

çok kötü bir durum Allah sana sabır versin affedilirmi affedilmez ama et ve tırnakta ayrılmaz zor bir durum zaman en iyisini gösterir umarım kendini sana affettirir. Annen hem suçlu hem güçlü konumuna geçiyor. Gelmemesine takılma bence hangi yüzle karşına çıkacak belkide pişman olmuş utanıyordur bence asıl takılman gereken nokta babana yaptığı hareket olmalı

üstelik hala konuşuyorlar bunca olaylardan sonra evladı can savaşında kendi o adamdan vazgeçmemiş bu dahada incitti beni ablam akrabalardayken annemle karşılaşmış annem tlfnu şarza takmış orda bakmış arama kayıtlarında hep adamın numarası varmış numarayı biz arıyoruz açmıyo defalarca farklı numaralardan aradık yine açmadı acaba bunlar sadece birbirleriyle konuşmak içinmi almış bu numarayı adam yoksa niye açmasın deyilmi

Annenize çok şaşırdım ama yargılamak bana düşmez.. Her ne yaparsa yapsın sen onun evladısın sanki arkadaşıymışsın gibi seni silmesi ve bunu ciddi bir şekilde uygulaması çok acı.. Medet ummayın artık annenizden bırakın o zaten pişman olur yaptıklarından.. Kız kardeşiniz varmı? size yakın olan bir akraba rica edin çocuklarınıza baksın, sonuçda hastalık bu hiçmi kimse koşmaz yardımınıza ben böyle şeylere şaşırıyorum insanlık kalmadımı artık..:sm_confused:.

kardelen sen kararını verince lütfen yaz bende senin gibi fıdık ameliyatı geçirmiştim tekrar fıdık yenilemiş bende kararsızım ameliyat olayım olmayayımmı sana tekrar yeniler demişlermiydi.ne zor işin hem stres hem saglıgın bozulmuş allah yardımcın olsun kardeşim

arkadaşım yaa tüylerim diken diken oldu bi evlat için çok zor bi durum.gördüm ki sen hem kırgın hem sinirlisin.ama sakın fevri davrnma bence;bekle üzerinden biraz zaman geçsin.sen sakinleş annen de..şu an sen ne yapsan annen patlayacak.o da yaptığının yanlış olduğunu bildiği için suçunu böle bastırıyo bence..bekle hiç bişey söleme elber bi gün karşıkarşıya geleceksnz al karşına sakin sakin konuş ama sakın bağırıp çağırma.yaska olursa bişey insanı daha çok çeker..ve bence diğer arkadaşlrn da dedği gibi sakın ama sakın kimsye bahsetme hele hele eşine ve ailesine..gün gelir yüzüne vururlar..allah yardım etsin ama bu da senin evlat olarak görevn olacak galiba

şimdi böle bir anne sadece eşine karşı değil çocuklarına karşıda görevini tamamlamamış bir anne vurdumduymaz zevk peşinde koşan bir anne kızı ölsede umrumda olmayan ameliyattan çıkmış kızını bir alo demeyen bir anne böle bir anne affedilmez yaptıkları ufak tefek bişi değil cahil biride değil 58 yaşında ve hiçbişeyin farkında değil hani bi söz vardır akıl yşta değil baştatır diye bunu anneniz için kullanıyorum kusura bakmayın evliliği ne kadarda kötüde olsa artık yaşın kemale ermiş torun torba sahibi olmuşsun başkaların içine karışmışsın dünürün olmuş vs. ya duyulsa böle bişi orda sen değilde eşin kalksaydı onu orda duysaydı büyük bir rezillik olmazmıydı annenizi kapıya bile atabilirdi bunların farkında mı değilmi oda muamma ya farkında hiçbişiye umursamıyo ya farkında değil keyfine bakıyo yani hiçbi tutar yanı yok allah annenizi doğru yola getirsin sen ne dersen de o dediğini bildiğini yapıcak ama hiçbişi gizli kalmaz babanızda yakalarsa bunu işte o zaman anneniz pişman olucaktır böle kötü şeyler yaşanmadan kurtulur allah ıslah etsin

Kardeşim Allah yardımcın olsun durumun çok zor..üzülerek okudum gerçekden..Senin yerine koydum kendimi...ben de asla kabullenemezdim heralde..Konuşmadan bir çözüme varılmaz canım,öncelikle ,sen ablan annenizi karşınıza alıp konuşcaksnz yavrum..ne yapmak istiyor bu gidişat nereye kadar öğrencksniz..Yok annen bu tarz ilişkisini sürdürmek istiyor bence babanıza kendisinin anlatmasına ikna edecksiniz..Evlilik böyle sürermi? O babaya o eşe günah değilmi?..adamcağız habersiz..sizide gelinden efden püfden dargınlık oluyo sanıyo aranızda..OLMAZ..!
Sanada senin durumunuda çok üzüldüm canım yaa..3 çocuk,bakıma muhtaçsın ana kendi sefasında..bu nası vicdandır pes..aslında yüzü olmamışdır biliyomusun canım sen dert etme..dua dua dua...dua en büyük zırhdır unutma..sen yine hidayet dile onun için napıcaksın ablacım..
Eşinle olsun ailesiyle olsun asla ama asla böyle bişeyi paylaşma diyorum bende..Yarın bigün başına kalkarlar çok doğru..Bırak kaynanan dır dır etsin ''annen gelmedi,bakmadı ''bitmez onların lafları hepsi aynı...Islah etsin mevla
Çocuklarını düşün..onlarında sana, senin gibi güçlü duracak bir anneye ihtiyaçları olduğunu unutma canım..En büyük en güzel kazancının dört duvar arasında Ailen yani EŞİN ve pırlanta gibi ÇOCUKLARIN bitanem dört elle sarıl onlara..çok öpyrm seni..Allah emanet ol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…