- Konu Sahibi kardelen200808
-
...kardelen200808 delyy e özendin galiba ... ikinizde güzel masal yazıyorsunuz bence...yalnız şunu söylemek istiyorum annelerinize bunları nasıl yakıştırıyorsunuz bir türlü anlamadım... ikinizde yeni üyesiniz oyun oynamayı seviyorsunuz ...tövbeler olsun yarabbim
annenizin babanızla evliliği demekki kötü.. hem de baya kötü.. böyle anne olur mu demişsiniz.. annelik ayrı bir rol karılık ayrı bir rol.. size karşı bi hata olarak görmüyorum yaptiklarını.. onun yerine koymak lazım kendimizi.. neler yaşadı evliliğinde neler kaldı içinde neleri yaşayamadı belki de çocukları için.. kadın olduğunu bile unuttu belki.. sizler evlendiniz kaldı yapayalnız.. en çok yaşlılıkta eş lazımdır insana.. eşiyle evliliği sadece görev haline alışkanlık haline gelmiş demekki.. bence konusun.. oturup konusun.. benim annem de hayatını bizlere adadı ve inanılmaz mutsuz bi evliliği vardı =( babamla 10 senedir ayrılar.. şimdi annem hayatına bi adam soksa onu kınayamam sen nasıl annesin diyemem.. sadece üzülüyorum.. çok üzülüyorum bazı annelerimize =( onlar da insan onlar da kadın.. kadın olduklarını hissetmeleri lazım.. bizler yakıstırmıyoruz annelerimize böyle bişeyi onlar ne de olsa anne.. ama unutmamamız lazım onlar da kadın.. daha ılımlı yaklasın.. size açilmasını sağlayın.. sayenizde yapacaği büyük bi yanlıstan kurtulabilir.. kınamadan eleştirmeden konusun onla..
...kardelen200808 delyy e özendin galiba ... ikinizde güzel masal yazıyorsunuz bence...yalnız şunu söylemek istiyorum annelerinize bunları nasıl yakıştırıyorsunuz bir türlü anlamadım... ikinizde yeni üyesiniz oyun oynamayı seviyorsunuz ...tövbeler olsun yarabbim
üstelik hala konuşuyorlar bunca olaylardan sonra evladı can savaşında kendi o adamdan vazgeçmemiş bu dahada incitti beni ablam akrabalardayken annemle karşılaşmış annem tlfnu şarza takmış orda bakmış arama kayıtlarında hep adamın numarası varmış numarayı biz arıyoruz açmıyo defalarca farklı numaralardan aradık yine açmadı acaba bunlar sadece birbirleriyle konuşmak içinmi almış bu numarayı adam yoksa niye açmasın deyilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?