Böyle anne olur mu? Yorumu olanları bekliyorum

şükürler olsun kı melek gibi bir anne, babaya sahibim.bir anne nasıl böyle şeyler yapabilir.bir arkadaşta kendi sevgilisiyle annesinin seks konustuğunu yazmıs ben o insana asla anne diyemiyorum annelik dünyaya getirmek değil.anneme aileme güvenemiyceksem kıme güvenecem acaba ,artık hiçbirşeye şaşıramıyorum günümüzde bu sekilde ve buna benzer okadar olayları okuyorum kı

iyi güzel yazmışsında arkadaşım madem kadınlığını yaşayamamış eşide kötü diyelim hadi o zaman ne duruyo o adamın evinde boşansın neyi onaylıcaz ayy yazık kadın eşi tarafından sevilmiyor yada çok iyi anneydi kendini evlatlarına adadı şimdi evlatlarıda evlendi kadın tek kaldı o zaman eşini aldatsın bunumu onaylıcaz böyle bir saçmalık olurmu ya ne ayıp ne büyük günah şeyler bunlar eşinin soyadını taşırken başka bir erkekle açık secik sohbette ne oluyor kınıyorum ben böyle anneyi böyle eşi böyle bir kadını olmaz olsun gerçekten.
eğer yürümüyorsa evliliği anlaşamıyorsa babanızla boşansın sonrada istediği erkekle istediğini yapsın babanızın ve sizlerin bi gururu var o her ne kadar bu gururu yitirmiş olsada sizler için kendine çekin düzen vermeli ben böyle düşünüyorum gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm ve utandım.

bu mesaji okurken annem olacak sahizlan gelini aklima geldi..ne kadar cok benzerlik var...senin yine baban duyarliymis..benim babadanda hayir yok..oda onlara uyuyor cogu zaman uymasa bile umursamiyor beni..cok vurdumduymaz davraniyor bana karsi,,,yeri geliyor onlarin suclu oldugunu bile bile onlarin tarafindan oluyor...ben ne anne sevgisi gördüm nede baba sevgisi..görmedigim yanisira birde hep hor görüldüm asagilandim.kötülükten baska birsey görmedim.bi fazlalik gibi gördüler beni..simdi ikisiylende kontagim yok cok sükür daha iyiyim onlarsiz....eminim yetimhanede büyüseydim bukadar aci bu kadar zulüm görmezdim..:a015:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…