Böyle anne olur mu? Yorumu olanları bekliyorum

ayrıca eşine sakın anlatma sakın sakın bilmesi neyi değiştirecek üstelik gün gelir olmadık bir konu ile bağdaştırıp sırrı söyleyiverir

annem istanbula kardeşimgile gelmiş beni ayagına çagırıyo babam beni görmeye geldi kardeşim gelin hepsi akşam bizdeydi annem gelmemiş gelinin annesine gitmiş bu kadar kincilik olurmu ya hem suçlu hemde suçsuz gibi davranıyo ben büyügüm o gelsin elimi öpsün ona hakkımı haram ettim gelsin helallik alsın diyomuş bu kadar kinci olurmu insan anlamıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ki ben bu sabah eşime söyledim gidim diye 3çocukla ne işin var dedi birsaatlik yol biri 2 biri 3 yaşında biri 8 yaşında otobüste zor olur dedi bırakmadı oda ordan kapris yapıyor annem.nefret ediyorum annemden görmek bile istemiyorum akıl verin arkadaşlar bunalıyorum

çok yanlış yapıyorsun.
anne bu.sokaktaki düşman mı?
yaptıklarının sana ne zararı oldu,kendine zararı olmuş.
eminim bugün ölse kan kusarsın acından.ama çok geç olur.
asıl kinci olan sensin annen değil!

oldu birde ayağına gelseydi!
anaların ayağına gidilir.sen onu ayağına çağıramazsın.
kadın gelsin benden helallik alsın demiş.sanki sana bi kötülük yaptı!

ne var yani kardeşimle babamla birlikte kendi de gelseydi başka günde ben giderdim ne var ki ha önce ben gitmişim hasonra o gelmiş burdan giderken bana ugramadı bana birkere bile geçmiş olsun demedi nasıl anne yüregi götürdü bunu evlat deyilmiyim cigeri deyilmiyim nasıl dayanıyo buna kızı ameliyata giriyo o hem suçlu olmasına ragmen gelmiyo ameliyat kapısının önünde kırkkat yabancılar bekledi gece yanımda kalmaya sefer oldular ama annem gelmeye bile kalkmadı ne aradı ne sordu

hellallik alsam nolurki yine eskisi gibi mi olcak yine ne arar ne sorarım bende başka annelere bakıyorum benim annemde böyle olsa diyorum aglıyorum ama benim annem kendi zevki ugruna evladından vazgeçti ve hala o adamla görüşmeye devam etti

ahhhh bende cok doluyum öz annem olacak sahizdan...buraya konu acmaya bile cekiniyorum..benim acim dahada büyük seninkinden..ama ..nede olsa annendir.annen o senin nasil öyle hakkinda konusursun kelimelerini duyunca dahada cok canim yaniyor...o yüzden kimseye derdimi anlatamiyorum...ancak esim anliyor beni ..annelik bu olamaz....ben o yüce rabbime havale ettim onu...ayrica benim annem olacak sahizda babama ihanet etti...aynen oda bana dedi yüzüne söyledigimde..bana iftirami atiyorsun diye..9 yasindaydim babama ihanet ettigini gözlerimle gördügümde..simdi hepsi yalan oldu..

Son düzenleme:
Arkadaşım yazdıklarını okudum...

Anne bu ne olursa olsun nefret etmek doğru değil,ama haklısın ben senin yerinde olsam nasıl davranırım bilemiyorum.

Anne var anne var.Annelik sadece doğurmakla olmuyor.

Peki annenle baban resmen boşandı mı ?

Eğer boşanmadılarsa annenin yaptığı babanı aldatmaktır başka birşey değil yani kusura bakma ama.

Yok eğer boşandılarsa bu annenin hayatı bırak konuşsun belki normal arkadaşıdır dicem ama gecenin 3ün de de normal arkadaş mı olur bilemicem.

Sen ameliyat olmuşsun gelmemiş bile,gelmesi lazımdı ne olursa olsun sonuçta ameliyat olup yatan sensin o değil ki sen onun kalkıp ayağına gidesin.

Annende hata var elbette ama düzgünce konuşmayı denedin mi hiç?

annemle babam boşanmadılar birlikteler ve babama annem nedese onu yapıyo yazık degilmi adama bize babamın bana gelmesine bile karşıymış ben konuşmuyorum sen de konuşma gibi manalar sürüyomuş babama babam dedi çekemiyo buraya gelmemi dedi

Kesinlikle katılıyorum eşine anlatma...
Ama bence bu olayı baban bilmeli...
Ben babama çok düşkünüm ve böyle bişeye şahit olsam ve kanıtım da olsa mutlaka babama söylerim...
O adamcağıza da yazık...

Okudum,okudukça ter bastı,sinir bastı kendi yaşadıklarım aklıma geldi.Annemle geçinemeyiz ama nedenini de kimse bilmez.Hayatımda bir tek eşime anlatabildim ben de bu yaşıma kadar başka da kimse hala bilmez,eşimde bildiğini unutur yansıtmaz sağolsun.Genel olarak eşe söylemek sakıncalı olabilir fakat bennim eşim bu hayattaki en büyük destekçim.Kavgalarımız da olur ama 7 yıldır asla ona anlattığım bu özel konularla ilgili bir tek kelime duymadım.

Senin durumun yine bir nebze iyi.Ya anneni sevgilinle bu konuşmaları yaparken yakalasaydın ne yapardın?O çok sevdiğin adamla,annen gecenin bir yarısı seks muhabbetleri döndürse telefonda,sanal işler becerse?Ben sustum sadece,duymamazlıktan geldim,uyuyor numarası yaptım.Bu olayı bilmedim,duymadım varsaydım,ilişikimi bitirdim,anneme mesafemi koydum ama hiç konuşmadım.Olayın boyutu daha da ilerlemiş midir bilmiyorum ama zaten bu kadarı bile yeterince yaralıyor.

O zamana kadar yemediğim dayak kalmamıştı zaten,neler neler...Güçlendim ben olaydan sonra.Küçüktüm gerçi.Bir gün yine elinde oklava kovalıyor,yakaladı tokat indirmeye kalktı,elini yakaladım ve artık sana gücüm yetebiliyor,eğer o elin bana dokunursa daha fazlasını ben sana yaparım dedim.Vurmadı bir daha hiç vuramadı.
Annemle aramızda daha vahim durumlar da yaşandı,anlatsam roman olur herhalde.

Hatırladım sinirden ellerim titriyor yine...Kızlar eşim haricinde ilk kez birilerine bunu anlatmış oluyorum,duvarlarımı ilk kez yıkıyorum,benim için farklı bir durum şu anda.Yine de kendi nickimle yazamadım malesef,yeni nick ile girdim,özür diliyorum bunun için,bu da bugünün itirafı olsun

senin adına çok üzüldüm gerçekten ama eşin sana sırdaş olmuş ama ben asla anlatamam eşime.sen güvenini almışın inşallah böyle gider allah yardımcın olsun

annem memleketten geldi evime davet ettim gelmedi ben elini öpüp çagırmalıymışım çocugun tekini komşuya bıraktım tekini okula gönderdim birinide kucagıma aldım gittim kardeşimgile anneme hoşgeldine gittim gayet soguk bir ortam 2saat oturdum banada beklerim bizede gelin deyip elini öptüm eve geldim.aradan 1hafta geçti babam zorla getirmiş bize geldi ben aramızda hiçbirşey geçmemiş gibi ddavrandım ama o konuşmadı benimle gelinle gelmişti o ikisi bibirlerinyle konuşuyorlardı bende mutfaga gittim akşam yemegi hazırlamaya çok rahatsızdım hastalıgımdan dolayı yemegi çok zor yapıyordum babam mutfaga geldi bana yardım etti ne annem ne gelin ikiside mutfaga gelmediler annem akşam namazını kılmak için seccade bile istemedi çantasından eşarpını çıkarmış üzerinde namaz kılıyordu allahın huzuruna çıkıyosun secceda istemiyosun.o namaaz kılana kadar sofrayı kurdum agır agır sofrada yemek dahi yiyemedim kaşıgı tutamıyor bardak elimden kayıyordu boynumdaki rahatsızlıktan dolayı kollarıma vuruyo birşey yapmakta zorlanıyorum neyse babam sen neden az yedin deyince kollarım çok agrıyo dedim sofrada agır agır atıştırdım annemden gelin yedi kenara geçtiler sofrayı tekbaşıma kaldırdım bulaşıkları agrımdan aglaya aglaya makinaya dizdim çay demledim çaydanlıgı dahi kaldırıpta bardaklara çayı koyamadım içeri girdim çaydanlıgı kaldırıp çayları dolduramıyorum dedim kimseden ses çıkmadı sonra babam anneme kızdı kalkta koy dedi ortayaa getirdi doldurdu benimkini doldurdu al bile demedi sonra ortada kaldı tepsi çaydanlık kaldıran yok kalktım demligi ayrı altını ayrı tepsiyi ayrı ayrı topladım mutfaga götürdüm tek tek onlarda kenarda oturrdular karışmadılar gece eve giderkende çıktı gitti aşagıda eşime bile veda etmemiş bu ne kahır bune öfke babam kızım sen üstüne düşeni yaptın ah bu anan ah deyip gitti

Son düzenleme:
kötü olmuş ya ama bilmiyorum bence siz gereksiz yere alttan alıp iyi davranmaya çalışıyorsunuz,kadın yapacağını yapmış daha ne yüzüne tüküreceğine hizmetini yapıyorsun hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…