Böyle arkadaş olmaz olsun..

bu daha neykii ilerde nelerr görüp yaşıyacaksın
lisede ilk zamanlar her şey çok güzel gider gerçek dostum dersin yediğin içtiğin ayrı gitmez çok güvenirsin sonra bir bakarsın arkandan iş çevirmiş seni yarı yolda bırakmış daha bir sürü şeyler...
lise biter kimse yüzüne bakmaz. bu devirde gerçekten dostum diyebileceğin insanları bulmak çok zor. kimseye güvenme
bir de arkadaşının huyunu bildiğin halde sana yaptığı kötü davranışlara rağmen nasıl hala yazlığına gidip konuşmuşsun anlamıyorum. kötü bir insan için kendini hırpalamaya üzmeye gerek var mı? değer mi onun için? baktın bu insan bozukkk ilişkini baştan keseceksin. neyse buda sana tecrübe olmuştur bir daha yapmazsın. baktın kötü biri uzak dur canım kaçç

Hayatta birinin sana konuşmasıyla veya tavrıyla zarar verdiğini hissettiğin an ondan kaç...ve yokmuş gibi davran canım.24 yaşındayım bi abla olarak sana tavsiyem bu...Yalnız kalmayı göze al ama yinede öylesiyle arkadaşlık etme.

Aynen. Kendisi daha snepchat açamamış bana açtırmış insan. Bende gittim(hesabı silemedim, o sayfa yüklenmiyodu) hesabındaki herşeyi tek tek sildim. Beni aradı açmadım , en son açtım haka yüzü var laf ediyo. O hesabı da ben açmıştım ona, istediğim gibi de kapamasını da bilirim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen, bundan sonra diğer tüm arkadaşlarımla da aram bozulsa, yanlızlıktan ölürüm de o kıza bi selam demem.

Yok bu kız liseden değildi, orta son sınıftan. Aynı okulda da değiliz artık, uzak yaşıyoruz zaten, karşıma çıkması da zor, aman artık çıkmasın da, salaklığı ben yaptım affede affede, bu kızın mayası bozuk, beni de bozdu, iyice bozmadan kurtuldum ya şükür artık..

yüzsüzün önde gideniymiş. hiç muhattap olma artık ararsa da açma hiç arasın dursun

yüzsüzün önde gideniymiş. hiç muhattap olma artık ararsa da açma hiç arasın dursun

Hala onca şeyin üstüne snepçetime naptın dedi ya, iyi yapmışım, hırsımı aldım vallahi birazcık, ben olmasam 10 yıl uğraşır kendi başına zor açardı bi hesabı bile..

darbe yiye yiye büyüyoruz ve dostu buluyoruz ..

Gerçek arkadaşlarımı gördüm sayesinde, kime güvenip güvenmeyeceğimi anladım, darbelerini gördüm ama alttan aldım ya bende de çatlaklık varmış..

böyle böyle alışıyoruz .. öğreniyoruz ..

Bu kadar olumsuz davranışları varsa ve seni mutlu etmiyorsa görüşmeyi kesecek tavrını koyacaksın.Kimse kimsenin hayatında kalıcı değil.

Tatlım sana arkadaş mı yok ya ? Ne diye böyle kişilikte birini hayatında tutmakta ısrar ettin ki, sana ters gelen 1 davranışını gördüğün gün postalasaydın hayatından.

Bu kadar olumsuz davranışları varsa ve seni mutlu etmiyorsa görüşmeyi kesecek tavrını koyacaksın.Kimse kimsenin hayatında kalıcı değil.

Mutluluğu geçtim, bi arkadaş mutsuz eder mi ya? Çevreme bakıyorum, onun gibisi yok, yani insanı mutsuz etme konusunda. Millet arkadaşını üzeni üzer, benimkisi beni üzer. En iyisi tamamen kesmek görüşmeyi gerçekten...

çok haklısınız.
siz evlendiniz diye bunu yapanlar da var, bunu da unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…