Ben baya hoslanıyordum aslında ama oyle geldı kı asla unutmadım dıye bu aksam da boyle pıskın pıskın bır kere baktım demesıAdami geri kabul ettiginize sasirdim. Burdan cok basit biri gibi görünüyor
Ben ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardıİki ay ara verin (oda nedemekse artık reklam mı koyuyosunuz ilişkiye) o arada hemen birini bulsun bir buçuk ay onla konuşsun ilk gün beraber olsun sonra sana dönsün ben sana aşığım evlenelim desin.
yav he he der geçerim net.
Aşık olan ara da vermez iki aylık sürede dişi sineğe bile bakmaz.
Belliki etkilenmis deyip, herşeyi de bilip kabul etmeniz ve suan sorguladiginiz konu cok garip.Bunun sebebı de sanırım kızın arkadas ortamında rahat bılınmesı ve tanıstıgı ılk gun beraber olması yoksa etkılenmıs bellı kı.
Ben baya hoslanıyordum aslında ama oyle geldı kı asla unutmadım dıye bu aksam da boyle pıskın pıskın bır kere baktım demesı
Ben etkılendıgını burdan anladım zaten. Bu aksam ıdrak ettım. Evet cok garıp. FarkındayımBelliki etkilenmis deyip, herşeyi de bilip kabul etmeniz ve suan sorguladiginiz konu cok garip.
Elde edemedigine bakar ceptekine neden baksin şu durumda?
Su soyledıgı seyın yanlıslıgını farketmedı bende kapadım suratına hersey oyle sacna kıYani bana sorsaniz bu adam size layik degil.
Bitti mi iki ayda o "haklı" sebepler?Ben ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardı
Alsinda öküz oldugunu belli etmesi sizin acinizdan daha iyi. Zaten size deger veren biri olsaydi ayrilir ayrilmaz hemen kendine yeni birini bulmazdi.Su soyledıgı seyın yanlıslıgını farketmedı bende kapadım suratına hersey oyle sacna kı
Evet mesafe nedenıyle bıtmıstı daha da uzayacaktı surec bırkac sene. Ben de bıtırme kararı almıstım. O konu halloldu ama araya baska sorunlar gırdıBitti mi iki ayda o "haklı" sebepler?
Bence haklı sebeplerinin üzerine birkez daha düşün. Mantıklı olanı seç. İnsan sevince mantığını ezip geçiyor. Sevmekten daha önemli şeyler var bu hayatta.Ben ayrılmıstım aslında o degıl, ara derken ılıskı bıtmıstı ama haklı sebeplerım vardı
10 aylık iliskiden ipini koparmıs it gibi kosa kosa baskasina gitmesi iliskinize verdigi değer ve size olan aşkı işte..Bir de piskin piskin bir kere baktim demesi?Ben etkılendıgını burdan anladım zaten. Bu aksam ıdrak ettım. Evet cok garıp. Farkındayım
Yahu adam iki ayda hemen başkasına gitmiş daha çoook sorunların olur bu adamla değer mi?Evet mesafe nedenıyle bıtmıstı daha da uzayacaktı surec bırkac sene. Ben de bıtırme kararı almıstım. O konu halloldu ama araya baska sorunlar gırdı
Ayrılıgı ben tercıh ettıgım ıcın bır sure gorusup anlasamamıs dıye bılerek basladım. Bır bucuk ay oldugunu sonradan öğrendım zaten. Ben bır hafta sanıyordum baslarken offAlsinda öküz oldugunu belli etmesi sizin acinizdan daha iyi. Zaten size deger veren biri olsaydi ayrilir ayrilmaz hemen kendine yeni birini bulmazdi.
Evet cok acık ve net olay bu10 aylık iliskiden ipini koparmıs it gibi kosa kosa baskasina gitmesi iliskinize verdigi değer ve size olan aşkı işte..Bir de piskin piskin bir kere baktim demesi?
Degmıyor ıste. Mantıklı dusunemedım cok takısıklı serefsız . Bu aksam bır mantık geldı bana anıden. Ya yerden yere vurun benı de akıllanayımYahu adam iki ayda hemen başkasına gitmiş daha çoook sorunların olur bu adamla değer mi?
Kendini çek ulasamasin ve izle..Yine bir baskasi girer hayatina.Böyle bir kac tur döner sonra bumerang gibi yine kapında biter.Evet cok acık ve net olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?