- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Yerden yere vurulacak bir durum yok gayet aklı başındasın ki durumun farkındasın yapman gerekeni yap postala gitsin dengesizi.Degmıyor ıste. Mantıklı dusunemedım cok takısıklı serefsız . Bu aksam bır mantık geldı bana anıden. Ya yerden yere vurun benı de akıllanayım
Resmen öyle oluyorKendini çek ulasamasin ve izle..Yine bir baskasi girer hayatina.Böyle bir kac tur döner sonra bumerang gibi yine kapında biter.
Ya cok tatlisiniz slfjfkfkf .Su cumleyi kuran kızları incittiler iste.Afallat köpek cekte bir kendine gelsin yav.cok takısıklı serefsız
Ayrılıgı ben tercıh ettıgım ıcın bır sure gorusup anlasamamıs dıye bılerek basladım. Bır bucuk ay oldugunu sonradan öğrendım zaten. Ben bır hafta sanıyordum baslarken off
Ask olunca mantık devre dısı kalıyor ya ayrıldım zaten de acaba abarttım mı dedım emın olamadım sımarık mıyımYerden yere vurulacak bir durum yok gayet aklı başındasın ki durumun farkındasın yapman gerekeni yap postala gitsin dengesizi.
Sktr gt ıkı ay aklını kım mesgul ettıyse onu ara dedım kapadım yuzuneYa cok tatlisiniz slfjfkfkf .Su cumleyi kuran kızları incittiler iste.Afallat köpek cekte bir kendine gelsin yav.
Yok kacıyom ben ama ay nasıl da ılgılıydı hep demek adam kımle gorusuyosa ona asık oluyo ayrılınca hemen unutuyo. Ilgınc bır vaka . Gercı onun ıcın ıyı bıseyÖmrüne yazık edeceksin...
Göz göre göre yazık edeceksin
Budur iste oh be.Yakısıklı diye herşey yolunda gitmemeli.Sktr gt ıkı ay aklını kım mesgul ettıyse onu ara dedım kapadım yuzune
O kız da biz beraberken yazdı cocuga allaha havale edıyorum falan dedı baya yazdı saydı kız da sevısır bence kıme ne zaten. Ben o kızı da ezdırmedım erkek yapınca namuslu kız tek basına sevıstı sankıo bok attığı kız varya hani çok rahatmış tanıştığı gün sevişmiş falan o kız tekmeyi basmış size dönmüş. yoksa gayet keyfi yerindeymiş.
acil evlenmesi gerekiyor gibi evlenilecek kız kategorisine yatay geçiş yapmış.
Ama tas gıbı ya valla baya tas off ya keske karakter de olsaBudur iste oh be.Yakısıklı diye herşey yolunda gitmemeli.
Ben belki biraz eski kafaliyim. Ama öyle hop diye baskasiyla beraber olanin samimi duygulari olduguna inanmiyorum. Isin komik tarafi yok diger kiz cok rahatdi, ilk bulusmada yatti diyor ya (bunu böyle anlatmasi ne kadar basit oldugunun kaniti asliñda), sanki kendisi yatmamis. Ama kandinlar kötü. Bence kendinize daha i,isi bulun
Çakmak tasına döndü sayende az önce alfkldfjlffAma tas gıbı ya valla baya tas off ya keske karakter de olsa
Garıbım kız da yazmıs ben senı aevmıstım dıye. Ben o zaman da kızdım nıye umut verdın madem dıye. Neyse su bır ay surundurdum oh olsun canına okudum delırdı bagırdı kac kere. Kendı yatmadı sankıhe kendi rahat değilmiş tanıştığı gün sevişirken.
bir sıkıntıyla sevişmiş sorma gitsin.
kadın sevişince ciddi düşünülecek kategoriden çıkıyor kendi sevişince birşey olmuyor.
Şımarık olup olmadığını değerlendirebilecek bir konu yok kiAsk olunca mantık devre dısı kalıyor ya ayrıldım zaten de acaba abarttım mı dedım emın olamadım sımarık mıyım
Fotolarını sıleyım barı ıcım gıtmesınÇakmak tasına döndü sayende az önce alfkldfjlff
Karakter daha muhim o yoksa tırt.
Bana sımarıksın dıyor kabul etmıyor ayrılıgıŞı
Şımarık olup olmadığını değerlendirebilecek bir konu yok ki
Konu adamın karaktersizliği..
Kızın yazdıgını nereden biliyorsun detay mı verdi bir de deyyus..Garıbım kız da yazmıs ben senı aevmıstım dıye. Ben o zaman da kızdım nıye umut verdın madem dıye. Neyse su bır ay surundurdum oh olsun canına okudum delırdı bagırdı kac kere. Kendı yatmadı sankı
Slfjkdf sil sil .Fotolarını sıleyım barı ıcım gıtmesın
İki ayda çok şey değişti de ben eski saf hen değilim de sana yaramam de kaçsın belliki namusu sadece kadında sanıyor geri kafalı ya..Bana sımarıksın dıyor kabul etmıyor ayrılıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?