Beraber gidin eşiniz çocuğa baksın.Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Ben bakarım sen gel diyor ama cok aşırı hareketli .Hiçbir şey anlamayacağım ki ben de isterdim aslında gitmeyi amaBeraber gidin eşiniz çocuğa baksın.
Bence beraber gidin iki kişisiniz ee akrabalarda var baş edebilirsiniz heraldeBen bakarım sen gel diyor ama cok aşırı hareketli .Hiçbir şey anlamayacağım ki ben de isterdim aslında gitmeyi ama
Ay ne gezme meraklısı adamEşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi
Çocuğunuz kaç yaşında ?Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Tabii cocuğunuz ne kadar hareketli onu bilemeyiz ama siz evde kalirsanız daha mutsuz olacaksınız. Belki de bu evliliğinizi belirli ölçüde kötü etkileyecek.Ben bakarım sen gel diyor ama cok aşırı hareketli .Hiçbir şey anlamayacağım ki ben de isterdim aslında gitmeyi ama
Anlayış göstermesi gereken kişi siz siniz. Orda biraz eşiniz bakar biraz siz.idare edersiniz. Gezmeye gidiyorsunuz iş yapmaya değil.Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Bence normal sonuçta bayramın 1. günü birliktesiniz. Hem sizi de yanında istemiş siz gitmeyi istemiyorsunuz.Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Ay nasıl takma bu Sefer uzun yol canta sayisida artarBeraber gidin, canta takmayin, cocuga bakmayın.
Aynısını yapardım. Bizde de ben gezmek istiyorum,eşim evde oturalımcı.Beraber gidin eşiniz çocuğa baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?