Napsin onlarda kime nazlarinin gececegini biliyorBenimkide babayla gezmeye gider tek basina, dunyanin en uslu, akilli, kendi kendini idame edebilen cocugu. Benim yanımdayken emzikli bebek hala.
Benim de aklıma şey geldi. Z z z z z takımı. Enerji dolu bi gençlik akımı.
Hahahahahahhaha Allah iyiliğinizi versin
Tek bi yere gitmek çok iyi geliyor bana da mesela.Ben suna takıldım sanırım saçma oldugununda farkındayım ama mesela şimdi çok samimi bi kuzenim var ona eşim gitti ben gitmememe rağmen desem aaa nasıl gitti der.Yani sanki burda egom zedelenir. Yani gitmesini hem çok olağan bulup hem bak nasılda bensiz gidiyor diyorumTakım değiliz zaten. Karı kocayız. Yeni nesil kişisel gelişimci jargonu bunlar. İkiniz de birbirinize anlayış göstermelisiniz yeri geldiğinde. Adam size gelmeyin dememiş. Gidecek motivasyonunuz varsa siz de gidin. Yoksa bırakın adamı kafa dağıtsın biraz. Şart değil bu kadar kıç kıça olmak.
Ananemiz var çok minnoşBenim de aklıma şey geldi. Z z z z z takımı. Enerji dolu bi gençlik akımı.
Valla ya enteresan bir durumBenimkide babayla gezmeye gider tek basina, dunyanin en uslu, akilli, kendi kendini idame edebilen cocugu. Benim yanımdayken emzikli bebek hala.
Evinizdeki ve ailenizdeki her durumu kuzeninize anlatmamaya ne dersiniz ? Böylece yorum da yapılmaz, egonuz da zedelenmez, bazı şeyler de çekirdek ailenizin içinde kalır.Tek bi yere gitmek çok iyi geliyor bana da mesela.Ben suna takıldım sanırım saçma oldugununda farkındayım ama mesela şimdi çok samimi bi kuzenim var ona eşim gitti ben gitmememe rağmen desem aaa nasıl gitti der.Yani sanki burda egom zedelenir. Yani gitmesini hem çok olağan bulup hem bak nasılda bensiz gidiyor diyorum
Gerçekten şimdiki çocukları çocuksa biz zamaninda neymişiz bılmıyorumValla ya enteresan bir durumküçük oğlana "E kucağımda gez bari" dedim. "Hayır anneciğim" dedi. Ben de sandım ki beni düşünüyor. Arkasından "Babam topuklu ayakkabı giymiyor sen düşürürsün beni" dedi günlük hayatta spor ayakkabı giyiyorum falan diye söyleyip ayıktırmak istemedim
Bence beraber gidin Sen çocuğa bakacaksin bir zaman sonra yorulacaksin mecbur o da bakacak o yuzden git boşver sende keyfini çıkarMerhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Onu şu yüzden yazdım tabiki anlatmam. Böyle yorum yapan insanlarda var acaba ben mi polyannacilik yapıyorum doğru olan onların düşüncesi miEvinizdeki ve ailenizdeki her durumu kuzeninize anlatmamaya ne dersiniz ? Böylece yorum da yapılmaz, egonuz da zedelenmez, bazı şeyler de çekirdek ailenizin içinde kalır.
Galiba bu belli bir yaştan sonra yükleniyor (hoş kocama kalsa götle don gibi olmak istiyorTakım değiliz zaten. Karı kocayız. Yeni nesil kişisel gelişimci jargonu bunlar. İkiniz de birbirinize anlayış göstermelisiniz yeri geldiğinde. Adam size gelmeyin dememiş. Gidecek motivasyonunuz varsa siz de gidin. Yoksa bırakın adamı kafa dağıtsın biraz. Şart değil bu kadar kıç kıça olmak.
Son günlerde oğlumdan bir oyun keşfettim. "Görünmezlik oyunu" Çok yoğunsam görünmez oluyorumGerçekten şimdiki çocukları çocuksa biz zamaninda neymişiz bılmıyorum
Hahaha çok iyiSon günlerde oğlumdan bir oyun keşfettim. "Görünmezlik oyunu" Çok yoğunsam görünmez oluyorumaklınca beni arıyor vs.
Benim yanimda her yemege burun kivirir, babasinin yaninda cigkofteyi durum yapacak neredeyse, reva mi buNapsin onlarda kime nazlarinin gececegini biliyor
Su gorunmezlik oyununu bende ogle uykusu icin kullaniyorum, hadi saklanalim, anane bizi bulamasin arasin diye derken yorganin altına giren cocikim pit uyuyuveriyor.Valla ya enteresan bir durumküçük oğlana "E kucağımda gez bari" dedim. "Hayır anneciğim" dedi. Ben de sandım ki beni düşünüyor. Arkasından "Babam topuklu ayakkabı giymiyor sen düşürürsün beni" dedi günlük hayatta spor ayakkabı giyiyorum falan diye söyleyip ayıktırmak istemedim
Ben bakarım sen gel diyor ama cok aşırı hareketli .Hiçbir şey anlamayacağım ki ben de isterdim aslında gitmeyi ama
Aslında korktuğum bu benim türünün son örneği çocuğu rahat bırak gözümle takip ediyorum diyo sanki çocuğa bi şey olsa gözüyle uzaktan müdahale edecek. Ben de tam tersi çok evhamliyim. Bu sefer insanların içinde onunla tartisan bi çift durumuna düşmek istemiyorumAklınız kalacağına beraber gidin sonucta cocuk her daim hareketliyse evde de aynıdır
Ay kıyamam o şuan memeden ayrılmış ona denemeyin şimdiBenim yanimda her yemege burun kivirir, babasinin yaninda cigkofteyi durum yapacak neredeyse, reva mi bu
Su gorunmezlik oyununu bende ogle uykusu icin kullaniyorum, hadi saklanalim, anane bizi bulamasin arasin diye derken yorganin altına giren cocikim pit uyuyuveriyor.
Kucugu yeni memeden kestim 3 gun oluyor, ona daha çözümüm yok, gorunmezligi ona mi kullansamki?
Eşi evdeyken asla plan yapmayan bir sürü kadın varmış. Geçenlerde okudum burada, aydınlandım resmen. Eşi olmadan kendi annesine bile gitmeyen bir üye vardı. Evde kocam yalnız ne yapacak, yalnız kalmayı sevmiyor diyordu biri. Prenses erkekten nefretttt.Galiba bu belli bir yaştan sonra yükleniyor (hoş kocama kalsa götle don gibi olmak istiyor) konularda okuyorum eşi olmadan dizi bile izlemiyorlar öf insan bi kendi başına takılmak istemez mi ya
Birde aşk olsun böyle oyunlar bilip bizimle neden paylaşmıyorsunuz? Eslerinize oynadığınız oyunlar falan varsa merakla bekliyorum kızlar yazın.Gerci ben de ne beceririm. İki gün tavır alcam agirdan saticam diyorum gülme krizine giriyorum Ne var gelmesem şöyle bi gün iki gün suratı asik gezsem burnu surtse E o zamanda ayağımı gidikliyor. Evlilik çok zor bi kurumBenim yanimda her yemege burun kivirir, babasinin yaninda cigkofteyi durum yapacak neredeyse, reva mi bu
Su gorunmezlik oyununu bende ogle uykusu icin kullaniyorum, hadi saklanalim, anane bizi bulamasin arasin diye derken yorganin altına giren cocikim pit uyuyuveriyor.
Kucugu yeni memeden kestim 3 gun oluyor, onu uyutmak icin daha çözümüm yok, gorunmezligi ona mi kullansamki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?