- 2 Temmuz 2023
- 11.890
- 35.481
- 528
Tamam kol cantasi takma iste, kola temas olmazsa tetiklenmezsinAy nasıl takma bu Sefer uzun yol canta sayisida artar
Kız noluyoooTamam kol cantasi takma iste, kola temas olmazsa tetiklenmezsin
Hahahahah sirt cantasi takarım gidersem daha beter aman amanTamam kol cantasi takma iste, kola temas olmazsa tetiklenmezsin
Gecen bi konu acti, kol cantasindan cekti diye kocasini paralayacakmis neredeyse, hic sevmiyormuş bu sekilde temasi.Kız noluyooo
Bsbshs, gitmeden once iyice tembihle bariHahahahah sirt cantasi takarım gidersem daha beter aman aman
Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.Gitsin kafa dinlersiniz siz de kendinizle. ayak altında dolaşmasın. Uyutun bebisinizi sizde güzel güzel dinlenin ben olsam takmam ya .
Tembihlerjm iki cocuk büyütüyorum sankiGecen bi konu acti, kol cantasindan cekti diye kocasini paralayacakmis neredeyse, hic sevmiyormuş bu sekilde temasi.
Bsbshs, gitmeden once iyice tembihle bari
Takım mısınızbiz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi
Bayram gibi özel gün olmasa takılmam zaten bayramın 1.gunu aile ziyaretiyle geçiyor çekirdek aile olrak bi şey yapılmıyor ki 2. Günde onlarla maa aile biz neresindeyiz hayatınin ona takıldımBayramın tüm günleri yapışık mı gezmek gerekiyor ki? İlk günü berabersiniz zaten yetmez mi? Siz gitmek istemiyorsanız kalın evde. O gitsin takılsın yakınlarıyla. Biz eşimle hep böyleyiz. Bu akşam ben çıkacağım, eşim evde çocuklarla kalacak mesela. Bazen buna da ihtiyacı oluyor insanın.
Sanırım değilmişizTakım mısınız
Bu kadar anlam yüklemeyin ya bayramlarda çekirdek aile baş başa bir şeyler yapılır diye bir kaide mi var? Tam tersi bayramlar daha curcunalı geçer. Sene boyu zaten ailece beraberiz. Bayramlar arkadaşlarla, kuzenlerle, akrabalarla buluşup vakit geçirmek için bahane oluyor. Diğer türlü kim o kadar bir araya geliyor ki?Bayram gibi özel gün olmasa takılmam zaten bayramın 1.gunu aile ziyaretiyle geçiyor çekirdek aile olrak bi şey yapılmıyor ki 2. Günde onlarla maa aile biz neresindeyiz hayatınin ona takıldım
Haklısınız ben de evet dedim zaten ama sonra düşündüm sürekli ılımlı yaklaşmaya çalışınca her şeye evet deyince iyi mi yapıyor insan ama şuna takıldım.birde "ben senin ailenle heryere geliyorum geçen bayram gece yarılarına kadar x şehrine gittk gezdik ama sen gelmek istemiyorsun. " yani sanki ailesiyle olduğu için gitmek istemiyorum. Çocukla geriliyoruz o daha rahat ben evhamli bu sefer milletin içinde catismakta istemiyorum.Bu kadar anlam yüklemeyin ya bayramlarda çekirdek aile baş başa bir şeyler yapılır diye bir kaide mi var? Tam tersi bayramlar daha curcunalı geçer. Sene boyu zaten ailece beraberiz. Bayramlar arkadaşlarla, kuzenlerle, akrabalarla buluşup vakit geçirmek için bahane oluyor. Diğer türlü kim o kadar bir araya geliyor ki?
Bence bu kadar takılmayın, aile ziyaretinde vs beraber değil misiniz ? Herkes tek tek kendi ailesine mi gidiyor ? İkinci gün sz gitmek istememissinz ama o geniş aile ile vakit geçirmek istedi belki...ben olsma giderdim zaten eşinle gidiyorsun çocuğa beraber bakılır zaman geçirir dönersinizBayram gibi özel gün olmasa takılmam zaten bayramın 1.gunu aile ziyaretiyle geçiyor çekirdek aile olrak bi şey yapılmıyor ki 2. Günde onlarla maa aile biz neresindeyiz hayatınin ona takıldım
Çocuk bizi buluyor amaBeraber gidin, canta takmayin, cocuga bakmayın.
Evet neden babaya sorun cikartmazlar kiÇocuk bizi buluyor amaeşim tek olduğunda hiç sorun yok ama ben varsam genelde beni buluyorlar
Benimkide babayla gezmeye gider tek basina, dunyanin en uslu, akilli, kendi kendini idame edebilen cocugu. Benim yanımdayken emzikli bebek hala.Çocuk bizi buluyor amaeşim tek olduğunda hiç sorun yok ama ben varsam genelde beni buluyorlar
Takım değiliz zaten. Karı kocayız. Yeni nesil kişisel gelişimci jargonu bunlar. İkiniz de birbirinize anlayış göstermelisiniz yeri geldiğinde. Adam size gelmeyin dememiş. Gidecek motivasyonunuz varsa siz de gidin. Yoksa bırakın adamı kafa dağıtsın biraz. Şart değil bu kadar kıç kıça olmak.Sanırım değilmişiz
Yok iki aileyede birlikte gidiyoruz (hiç istemesemde ayda yılda bi gidiyorum)Bence bu kadar takılmayın, aile ziyaretinde vs beraber değil misiniz ? Herkes tek tek kendi ailesine mi gidiyor ? İkinci gün sz gitmek istememissinz ama o geniş aile ile vakit geçirmek istedi belki...ben olsma giderdim zaten eşinle gidiyorsun çocuğa beraber bakılır zaman geçirir dönersiniz
biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?