Boyle bi durumda anlayis gosterir miydiniz

Gitsin kafa dinlersiniz siz de kendinizle. ayak altında dolaşmasın. Uyutun bebisinizi sizde güzel güzel dinlenin ben olsam takmam ya .

Gitsin kafa dinlersiniz siz de kendinizle. ayak altında dolaşmasın. Uyutun bebisinizi sizde güzel güzel dinlenin ben olsam takmam ya .
Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.

Bayramın tüm günleri yapışık mı gezmek gerekiyor ki? İlk günü berabersiniz zaten yetmez mi? Siz gitmek istemiyorsanız kalın evde. O gitsin takılsın yakınlarıyla. Biz eşimle hep böyleyiz. Bu akşam ben çıkacağım, eşim evde çocuklarla kalacak mesela. Bazen buna da ihtiyacı oluyor insanın.

Bayram gibi özel gün olmasa takılmam zaten bayramın 1.gunu aile ziyaretiyle geçiyor çekirdek aile olrak bi şey yapılmıyor ki 2. Günde onlarla maa aile biz neresindeyiz hayatınin ona takıldım

Bayram gibi özel gün olmasa takılmam zaten bayramın 1.gunu aile ziyaretiyle geçiyor çekirdek aile olrak bi şey yapılmıyor ki 2. Günde onlarla maa aile biz neresindeyiz hayatınin ona takıldım
Bu kadar anlam yüklemeyin ya bayramlarda çekirdek aile baş başa bir şeyler yapılır diye bir kaide mi var? Tam tersi bayramlar daha curcunalı geçer. Sene boyu zaten ailece beraberiz. Bayramlar arkadaşlarla, kuzenlerle, akrabalarla buluşup vakit geçirmek için bahane oluyor. Diğer türlü kim o kadar bir araya geliyor ki?

Haklısınız ben de evet dedim zaten ama sonra düşündüm sürekli ılımlı yaklaşmaya çalışınca her şeye evet deyince iyi mi yapıyor insan ama şuna takıldım.birde "ben senin ailenle heryere geliyorum geçen bayram gece yarılarına kadar x şehrine gittk gezdik ama sen gelmek istemiyorsun. " yani sanki ailesiyle olduğu için gitmek istemiyorum. Çocukla geriliyoruz o daha rahat ben evhamli bu sefer milletin içinde catismakta istemiyorum.

Bence bu kadar takılmayın, aile ziyaretinde vs beraber değil misiniz ? Herkes tek tek kendi ailesine mi gidiyor ? İkinci gün sz gitmek istememissinz ama o geniş aile ile vakit geçirmek istedi belki...ben olsma giderdim zaten eşinle gidiyorsun çocuğa beraber bakılır zaman geçirir dönersiniz

Sanırım değilmişiz
Takım değiliz zaten. Karı kocayız. Yeni nesil kişisel gelişimci jargonu bunlar. İkiniz de birbirinize anlayış göstermelisiniz yeri geldiğinde. Adam size gelmeyin dememiş. Gidecek motivasyonunuz varsa siz de gidin. Yoksa bırakın adamı kafa dağıtsın biraz. Şart değil bu kadar kıç kıça olmak.

Yok iki aileyede birlikte gidiyoruz (hiç istemesemde ayda yılda bi gidiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…