Böyle bi durumda siz olsanız ne derdiniz kayınvalide'nize?

sen tüm direnişi göstermişsin açmamak için, ama maalesef kaynanan da dişli çıkmış
anlayış olsa kadında ısrarla kapı çalmaz, cama vurmaz, zırzır aramaz, tabi acil bişey değilse..
yazık valla o halini düşündüm de

ne kv ler var Yarabbiiimm,acaba benimkide böyle yapacakmı çocuğum olduğunda...

yok cnm emmemiş ztn kusmuş emseydi ozmn gösterirdm ben ona surat yaptım sonra açıklama yapmaya çalışıo bna beyinsz hiç bi insandn bu kadr nefret etmemiştm

Yav bu kaynanalar neden böyle acaba? Benim kaynanamda 3.450 gram ve 51 cm. doğurduğum bebeğime ufak diyip, benim doğurdularım aha bu kadar doğuyordu diyor. Aha bu kadar diye eliyle işaret ettiği ölçü nerdeyse 1 metre. Hasta bu kadın.

hep onların doğurduğu en iyisi, en güzeli desene en iyisini onlar bilir, en iyi çocuğu onlar yetiştirir, amann yaa

sadece konuyu okudum diğer yorumlara bakmadım ama seni merak etmiş olabilir mi? hani kapıyı çalmış seslenmiş çıkmamışsın acaba birşey mi oldu diye merak etmiş olabilir mi?

ben olsaydım merak ederdim,endişelenirdim çünkü..

ama daha sonra ki muhabbetiniz çok ilginç olmuş.k.validenin soruları garip bir hal almış..uyuyormuydun,neden uyudun,neden gece 5 kez kalktın falan..bunlara gerek yokmuş,bebeği olan bir insanın gece 3-4 kez uyandığını herkes bilir.

benim aklıma da o geldi ilk, merak etmiş olabilir tabi normal bişey ama arkadaş uyuorum demesine rağmen o halini görüyor ve hala sohbete devam ediyor uykusuzluk başına vurmuş zaten kızın

'Yok uyumuyordum,çocuğumdan arda kalan zamanda halay çekiyordum,halay çekmeyi seviyorum...Müziğin sesine duymamışım'demeyi öyle çok isterdim ki..

çok güzel bir cevap.bence söyleyin.etkisi olmasa da en azından içinizde kalmaz

benim aklıma da o geldi ilk, merak etmiş olabilir tabi normal bişey ama arkadaş uyuorum demesine rağmen o halini görüyor ve hala sohbete devam ediyor uykusuzluk başına vurmuş zaten kızın

evet işte ondan sonraki muhabbet biraz can sıkıcı olmuş zaten..yoksa kim olsa endişelenir.

Tüylerim ürperdi şu an,'haline bakmadan,torununun annesi sanıp,bebeği o sarkmış memeleriyle emzirmeye çalışan bir dengesiz kaynana modeli daha'
niye ki.memeleri sarkanlar çocuk emziremezler mi

yorumlarda destekleyenler de,tepkin fazla diyen de haklı.. ama yaşamadan bilemezsiniz.karşıdaki insanı tanıdığınız için ,niyetini de çok iyi anlarsınız .ona göre tepki verir veya vermezsiniz. inanın konuyu okurken içim cız etti. üzerinden 23 sene geçmesine rağmen ,ilk hamilelik günlerimi unutamam. benim aşermem hiç olmadı ama Allahım öyle bir uyku verdi ki,yemesem içmesem de hep uyusam. kv. bunu bildiği halde sabah kapıma dayanır ,açana kadar gitmezdi. bende arkadaş gibi tek gözüm kapalı açardım kapıyı..[ ay sana bişey oldu zannettim, merak ettim ,bayıldımı acaba dedim] ama elinde de bir tepsi pirinç .öğle yemeği için ayıklancakmış[ evimiz ayrı, yememiz birdi salaklığımdan] beni ne çok düşünüyo di mi. hay zıkım yiyin deyip mecbur aşağıya yemek pişirmeye inerdim. salaklığıma doymıyım. sıkıysa şimdi yapsın,maymun gözünü bir açtı kiii. çok oldu kusura bakmayın,hakkınızı helal edin

saat 8 değil,9 değil,10 değil.11.30 olmuş.sanki çok erken gelmiş gibi tepki vermişsiniz.2 çocuk büyüttüm.2. oğlum kolikliydi ne gece dururdu ne gündüz dururdu.üstelik ilgi bekleyen 4 yaşında bir oğlum daha vardı.yani sizden fazlasını da yaşadım.

benimde anlamadığım o neden kapı çalmada bu kadar ısrar erderler..varki bişey açmıo tamam gidip sonra tekrar gelsinler merak ediolarsa.ben kaç kere kapıyı geç açtım die azar işittim..kaç kez namazımı bozdum..ahh ahhh.benim bebeğim yok inş olur..ama olunca benimkidemi bu kadar ısrarcı olucak düşünmeden edemiorum..bilinç altıma yerleşmiş..gece her ağladığında gelirmi die..

valla senin yerinde olsam aynı şeyleri bende düşünür ve sinir olurdum
gece uykusuz kalan biri için 11.30 erken bile bence..
birde bebeğinimi emzirmeye çalışmış, işte en tahammül edemediğim şey!!!!
erkek arkadaşımın ablasının bebeği oldu bana tutturdular al emzir al emzir die, bakire kızın göğsünü emerse sesi güzel olurmuş
kabul etmedim tabii,, hiç olur mu öyle şey ya başkasının göğsü tiksinirim ben benim bebeğim olsaa başkasının göğsini emmesi ne demek

insan duşta olabilir tuvalette olabilir ağda yapıyor olabilir böyle ısrarla kapıya abananları anlamıyorum kapı yetmio camınn önünde bağrıyor şu filmlerde olan camı açıp su dökme sahnesi varya onu yapmak lazım böylelerine

bu ne cüret yaa, erkek arkadaşının ailesi mi diyo bunu, kamu hizmetimi veriyosun, sesi güzel olurmuş pehhh

süt olmasına gerek yok,emzirdikçe gelir diye düşünmüş zaar

şaka gibi!

şimdi bişey derdim de neyse ceza almıyım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…