vardır onların herşeyi olur herşeyi bilirler herşeyi görürler hatta melekler....kaynana nasıl çocuk emzirmeye çalışıyo yahu, sütü var mı ki
Tüylerim ürperdi şu an,'haline bakmadan,torununun annesi sanıp,bebeği o sarkmış memeleriyle emzirmeye çalışan bir dengesiz kaynana modeli daha'
niye ki.memeleri sarkanlar çocuk emziremezler mi
cindiriz;
Zaten senelerdir görüşmüyorduk..
Senelerdir hatrını sormadım,hatrımı sormadı.
Birşey olduğunu düşünen eşimi arar..
Eşim beni arar,ve hala açmıyorsam haklı sonuna kadarBu kısır döngü sürüp gider o zaman böyle düşünürsek.
'Tüh,eyvah,tele cevap yok,kapı duvar' diye düşünürsek,her gün,'ama her gün' bu durumu yaşarım ben öyleyse.
Bebeğin öz ve öz annesi olan bir kadın,memeleri yere deyse dahi emzirir.
Söz konusu kayınvalide!Memelerinde süt mü var?O memeler işlev görüyor mu?
Neden hem sütsüz,hem işlevi olmayan,hemde ve hemde o bebeğin öz ve öz annesi olmayan bir babaanne,üstelik anneden gizli gizli torununu emziriyor?
Boş ve sarkık memeler işe yaramıyorsa,emzirmeyecek arkadaşım..Ne alaka şimdi?
Zaten yaptığı sıh dışı,aykırı birşey olmasa,annesinin gözü önünde emzirir,yada gözleri önünde anneyi delirtmek için yapar böyle birşeyi.
Neyse konu çok farklı zaten.
Kızlar inanmayacaksınız ama gerçekten süt sonradan çıkabiliyor
bizim tanıdığımız bir kadın gelini işe gidince bebeğini kaynanasına bırakmıştı bebekte durmuyormuş kaynanada dursun diye çareyi memesini vermekte bulmuş bebek emmiş bir kaçgün sonrada kadından süt gelmiş bende ilk duyunca şok olmuştum ama olabiliyor
tolstoy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Tüylerim ürperdi şu an,'haline bakmadan,torununun annesi sanıp,bebeği o sarkmış memeleriyle emzirmeye çalışan bir dengesiz kaynana modeli daha'
niye ki.memeleri sarkanlar çocuk emziremezler mi...
Diye sormuşsunuz,bende cevabını verdim size.
Cidden amacım polimiğe girmek değil,kadın kadına dertleşmek..
ben bi kere yarım saatliğğine bıraktım bin pişman oldum sen al 1 buçuk aylık bebeği emzirmeye çalış gerizekalı okadar çok sinirlendimki ilk ve son oldu
ben bi kere yarım saatliğğine bıraktım bin pişman oldum sen al 1 buçuk aylık bebeği emzirmeye çalış gerizekalı okadar çok sinirlendimki ilk ve son oldu
Bebeğin öz ve öz annesi olan bir kadın,memeleri yere deyse dahi emzirir.
Söz konusu kayınvalide!Memelerinde süt mü var?O memeler işlev görüyor mu?
Neden hem sütsüz,hem işlevi olmayan,hemde ve hemde o bebeğin öz ve öz annesi olmayan bir babaanne,üstelik anneden gizli gizli torununu emziriyor?
Boş ve sarkık memeler işe yaramıyorsa,emzirmeyecek arkadaşım..Ne alaka şimdi?
Zaten yaptığı sıh dışı,aykırı birşey olmasa,annesinin gözü önünde emzirir,yada gözleri önünde anneyi delirtmek için yapar böyle birşeyi.
Neyse konu çok farklı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?