• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir abiyle gorusmeye devam eder misiniz?

bizim hamdolsun beklentimiz yok
Allah'tan yok.
Oz kardeşinin evine ilk defa geliyorsun ve elibos..
yurt dışından gelmeden önce bana diyor ki birşey istiyor musun dedim yok abi sağol
seneler sonra oz kardesinin yanına geljyorsun bir meyve Alir insan elibos gelmek beni biraz şaşırttı biz olsak yapmayız yani mümkün degil
Abiniz normal değilse sizde değilsiniz.

Abinize kurulmak derken saat parfüm diyorum ne deseydim bir çorap bir ciklet mi deseydin onu anlamadım yani bizim hamdolsun beklentimiz yok canım netten de sipariş verip kaliteli parfüm saat alırız zaten o yönde merkat etme😉 sende fazla yargılamada üstün potansiyele sahipsin yazdıklarınin yarısı yanlış bir konuşma olmuş.. yurt dışında biz olsak bizden bu beklenti olsa biz o kadar kurulmazdik yani alırdık gözümüze gelmezdi emin olabilirsjn eşimin de benimde o tarz şeyler hele ki yurt dışında yaşıyor isem lafı bile olmaz yani mesela
Bacım bu Türkçe ile Türkiye sınırlarında nasıl yaşamını idame ettiriyorsun tek yargıladığım kısım o oldu şuan :D kalanı yargılamadım merak da etmedim ama sağol söylediğin için :D tekrar açıklıyorum bak, sen bir şeyler beklemişsin ve o da yapmamış. Kurulmak derken de beklediğin şeyleri adamın yapmayacağını en baştan sen de içten içe biliyormuşsun, hissiyat olarak olumsuz yaklaşmışsın, olumsuz bakmışsın. Bu yüzden de onun hoş olmayan ama aslında ufak tefek olan davranışları gözünde büyümüş. Ben sana gereksiz yere bekleme yakın değilsiniz demek ki dedim. Beklediğin şeyleri sen yapmazsın yapamazsın demedim ki. Demek ki eşinle senin gönlün bol. Siz yapardınız ve gözünüze gelmezdi. ama demek ki o yapmıyor. Bu kadar yani mesele.
Bu arada yurt dışında yaşayan veya hatta dünyayı gezen arkadaşlarımdan Türkiye’de bulamayacağım akıp kokmayacak taşıyabilecekleri yiyecek veya oraya özgü şeyleri istiyorum. Hatırası olacak şeyler en basitinden magnet veya süs eşyası gibi. Benden de kendisi internetten kolayca alabileceği saat parfüm isteseler, kendin al o halde diye düşünürüm

Ya bakın görüşün görüşmeyin o başka bir şey ona lafım yok. Ben olsam ben de görüşmem, kan bağı benim için anlamı ifade etmiyor.
Yine de bu insanlar sizin kuklaniz değil bunu kabullenin. Dedigi, yaptığı, yapmadığı her şey sorun olmuş size. O baska bir insan, o baska tarz cümleler kuruyor, o başka bir hayat görüşüne sahip. Sizin istediğiniz zaman sizin istediğiniz cümleleri kurmak zorunda değil. Adamin dedigi şeylerin neredeyse hiç birinde oyle büyük bir sorun yok. Siz taktikca takmissiniz. Boşbogaz bi adam işte yani alt tarafı. Sohbet dönsün diye kendi bildiğince bir seyler demiş.
Konuyu birde bana anlatsana yeminle hicbir sey anlamadim🤣

Konuyu birde bana anlatsana yeminle hicbir sey anlamadim🤣
Yani anlama olarak ben de zorlandım da anlamaya da gerek yok. Diğer kardeşiyle konusmuyormus normalde ama abisi onu sormuş, işte sen evlenmicem demiştin ama bak evlenmişsin falan boş muhabbet çevirmiş işte yani bosbogaz sadece. Adamin her dediğine her yaptığına kafayı takmış. Bi de yurtdisindan geliyor eli boş geldi falan diyor, yurtdisinda yaşadığı için kargoculugunuzu yapacak tabii ki.

Yani anlama olarak ben de zorlandım da anlamaya da gerek yok. Diğer kardeşiyle konusmuyormus normalde ama abisi onu sormuş, işte sen evlenmicem demiştin ama bak evlenmişsin falan boş muhabbet çevirmiş işte yani bosbogaz sadece. Adamin her dediğine her yaptığına kafayı takmış. Bi de yurtdisindan geliyor eli boş geldi falan diyor, yurtdisinda yaşadığı için kargoculugunuzu yapacak tabii ki.
Neden benim tarafimi tutmadin, neden bana hediye almadin muhabbeti yani, sacma sapan isler.

Haksizsin konu sahibi.

Bacım bu Türkçe ile Türkiye sınırlarında nasıl yaşamını idame ettiriyorsun tek yargıladığım kısım o oldu şuan :D kalanı yargılamadım merak da etmedim ama sağol söylediğin için :D tekrar açıklıyorum bak, sen bir şeyler beklemişsin ve o da yapmamış. Kurulmak derken de beklediğin şeyleri adamın yapmayacağını en baştan sen de içten içe biliyormuşsun, hissiyat olarak olumsuz yaklaşmışsın, olumsuz bakmışsın. Bu yüzden de onun hoş olmayan ama aslında ufak tefek olan davranışları gözünde büyümüş. Ben sana gereksiz yere bekleme yakın değilsiniz demek ki dedim. Beklediğin şeyleri sen yapmazsın yapamazsın demedim ki. Demek ki eşinle senin gönlün bol. Siz yapardınız ve gözünüze gelmezdi. ama demek ki o yapmıyor. Bu kadar yani mesele.
Bu arada yurt dışında yaşayan veya hatta dünyayı gezen arkadaşlarımdan Türkiye’de bulamayacağım akıp kokmayacak taşıyabilecekleri yiyecek veya oraya özgü şeyleri istiyorum. Hatırası olacak şeyler en basitinden magnet veya süs eşyası gibi. Benden de kendisi internetten kolayca alabileceği saat parfüm isteseler, kendin al o halde diye düşünürüm
Burası Türkçe imla sınavı değil telefondan yazıyorum ve amacım derdimi anlatmak olumlu olumsuz birşeyleri sizden alabilmek çok teşekkür ederim sağolasın

eşim sadece babayla niye gorusmuyorsunuz demiş bu anlatmıştıma anlatmış evime geliyorsun yemeğimi yiyorsun ben babamla görüşen biriyim benim evimde kalkıp eşime benim babamı kotuluyorsun

İyi de konuyu açan eşiniz. Eşiniz resmen ağzından laf almak için sormuş. Önce ona mı bi kızsanız 'sana ne, niye soruyorsun' diye...

Dün konusu acikdi eşim diyor hani her hafta bir kere bizi arayacakti yeğenini görecekti
Eşiniz neden bu kadar aile olaylarınızın içinde, eşinizin ne haddine abinizle görüşme sıklığınızı sorgulamak?

Ben olsam tanımaya çalışırdım,vakit geçirir şans verirdim.Kardeş bu yani hiç tanıma fırsatınız olmamış ki...
Bebeğim ile ilgilenmek zorundaydim çocuk olunca zamanlama da yanlış olunca konuşamadık ama olsun gördüm bebeğimde sayısını gördü misafirim oldu önemli olan o arkadaşlarda diyor ya bosbogazlik yaptı biraz ama napalim herkesin kişilik yapısı farklı yaşam tarzi farklı.. Allah bilir bir daha ne zaman denk gelir görüşürüz..

Abinize kurulmak derken saat parfüm diyorum ne deseydim bir çorap bir ciklet mi deseydin onu anlamadım yani bizim hamdolsun beklentimiz yok canım netten de sipariş verip kaliteli parfüm saat alırız zaten o yönde merkat etme😉 sende fazla yargılamada üstün potansiyele sahipsin yazdıklarınin yarısı yanlış bir konuşma olmuş.. yurt dışında biz olsak bizden bu beklenti olsa biz o kadar kurulmazdik yani alırdık gözümüze gelmezdi emin olabilirsjn eşimin de benimde o tarz şeyler hele ki yurt dışında yaşıyor isem lafı bile olmaz yani mesela
İki lafinizdan biri eli boş geldi. Yıllardır görmediğiniz bir insan sorsa bile sizin kibarca lazım değil demeniz gerekirken kendinize parfüm eşinize saat istemişsiniz.
Dayı eksikliği yaşadığı için psikolojisi bozulan çocuğunuz için ise hiç birsey istememişsiniz 🤣.
Çok şükür tenezzül de etmiyorsunuz. Merak ettim yurt dışında yaşayınca yıllardır görmediğiniz akrabanız hediye ne getirirsiniz sanki orda ağaçta topluyorlar parayı.
Baba onunda babası yıllardır babalık etmemiş adamı sorduklarında ne anlatacak abiniz çok iyidir ama ben görüşmeyi tercih etmiyorum mi diyecek. Densizlik edip soruyu soran eşiniz. Ya baba yi silmiş görüşmüyor işte daha ne yapsın bu abi 🤣

Back
X