- 21 Nisan 2020
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi dertkedersahibi
-
Sen onun tam tersisin ve bunu ona bakarak sergilediği davranışları yapmamaya odaklı oluşturmuşsun karakterini. Nasıl olsa sevilirsin bu durumda, en gıcık olduğum kardeş tipi. Sevginin hepsini kendisi almış, diğerine zaten sevgi duyulmuyor. Aile çocuk ayrımcılığı yapıyor. Abla kafayı yemek üzere. Oraya buraya çatıyor, haklıysa bile dili durmadığı için haksız. Küçük kardeş olgun tavırlar sergiler. Alie küçük kardeşin asla yanlış birşeyler yaptığını düşünmez 1 tane suçlu vardır o da abladır. Çünkü küçük kardeş anne babasına lütfen aramızda ayrımcılık yapmayın onu da aynı şekilde sevmeyi deneyin demez. Zaten demeye de geç kalmıştır artık yüz göz olunmuştur. Abla evden giderse özlerler bi tek. Gezmeye falan gelirse ortaya çıkan haksızlıklardan abla yine değişik tavırlar sergiler kötü olur gider.Merhaba kk dostlarım. Size bir derdimden bahsetmek istiyorum. benim 26 yaşında bir ablan var ama o abla olduğuna bakmayın çok kötü birisi. Ressmen kafayı bana takmış durumda en ufak yerde bana fiziksel şiddet uyguluyor. Bu sene ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve aylar kalmış durumda şu aralar çok ders çalışmam gerekirken ablam gibi bir bela ile uğraşıyorum belki size çok komik gelebilir ama piskolojim yerle bir durumda ablan evde hiç kimseyle anlaşamaz sadece ben değil ne babamla n ne abimle. anneme kızdığım zaman geri zekalı kadın bilmem ne vs der . hiçbir şeyini paylaşmayı sevmez her şeyini saklar ama herkesin eşyasını da kullanır . Ben en küçük olduğum için babam beni çok sever bana ayrı düşkündür sanırım bunu biraz kıskanç ve sürüklüyor . Bir zamanlar anneme sürekli bana karşı dolduruyordu Ve sürekli annemle kavga edip ağlıyordum. Ben öyle etrafı karıştıran birisi değilim sessiz sakin evde kavga olmaması için çabalayan birisiyim Ama o beni düşman gibi görüyor . En ufak yerde gelip bana saldırıyor dövüyor annem ona karşı çıktığında ise anneme bağırıp çağırıyor ne yapacağımı bilmiyorum ben de buraya yazmak istedim Çünkü bir yere bu duygularımı boşaltmasam patlayacaktım . sizce ne yapmalıyım ne olur sizce ne yapmalıyım
Kesinlikle bunun için açtım tahammül edemeyecek noktaya geldim . Sizin düşüncelerinizi almak istedimKatılım 20 dk önce bu konuyu açmak için mi üye oldunuz?
Bir de karşı tarafı dinleyelim diyeyim bari
Ayrıca 18 kendini korumak için küçük yaş değil ailenizde gereğini yapmıyor
Annem babam belli bir yaşa gelmiş bende oma b bakarak akdi bir insan olursam onları bu yaştan sonraSen onun tam tersisin ve bunu ona bakarak sergilediği davranışları yapmamaya odaklı oluşturmuşsun karakterini. Nasıl olsa sevilirsin bu durumda, en gıcık olduğum kardeş tipi. Sevginin hepsini kendisi almış, diğerine zaten sevgi duyulmuyor. Aile çocuk ayrımcılığı yapıyor. Abla kafayı yemek üzere. Oraya buraya çatıyor, haklıysa bile dili durmadığı için haksız. Küçük kardeş olgun tavırlar sergiler. Alie küçük kardeşin asla yanlış birşeyler yaptığını düşünmez 1 tane suçlu vardır o da abladır. Çünkü küçük kardeş anne babasına lütfen aramızda ayrımcılık yapmayın onu da aynı şekilde sevmeyi deneyin demez. Zaten demeye de geç kalmıştır artık yüz göz olunmuştur. Abla evden giderse özlerler bi tek. Gezmeye falan gelirse ortaya çıkan haksızlıklardan abla yine değişik tavırlar sergiler kötü olur gider.
-Burdaki tek olay ailenin ayrımcı tavırlarından kaynaklanıyor. Kendini de suçlama anne-baba olgun birey olamamış.
Hepinize teker teker teşekkür ederim. Gerçekten biraz kendimi toparlayabildim. Ailem sürekli müdahele ediyor onlarda artık bezmiş durumda ... Uzman konusunda onun olmadığı bir zaman da konuşacağım. Uzak duracağım da. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorumBence bu ailenin suçu. Kardeslerden birinin diğerine fiziksel/psikolojik şiddet uyguladığı anda tavırlarını koymalılar,müdahale etmeliler. Bir de evde sessiz olan aman huzursuzluk çıkmasın diyen tipler her zaman hor görülüyor. Baban arkandaysa senin de sesin çıksın sana vuruyorsa sen de ona vur. Ezdirme kendini
Olabilir :/Bence de bir de abladan dinlemek lazimdi. Siz dogdugunuzdan itibaren ilgi size yoneltilmis o mahrum birakilmissa boyle ters tepkiler veriyordur. Su yasa gelmis hala atamamis ustunden demekki.
Üniyi kazanıp gitmeue calisin benzer bir ablam var daha dogrusu vardı en son beni dolandırmaya calıstı ki kısmen yaptı yıllardır konusmuyorum cok sorunlu biri kendisi o da kimseyle anlasamaz sevmeye calıssam da sevemiyorum bana yaptıklarını unutamıyorumMerhaba kk dostlarım. Size bir derdimden bahsetmek istiyorum. benim 26 yaşında bir ablan var ama o abla olduğuna bakmayın çok kötü birisi. Ressmen kafayı bana takmış durumda en ufak yerde bana fiziksel şiddet uyguluyor. Bu sene ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve aylar kalmış durumda şu aralar çok ders çalışmam gerekirken ablam gibi bir bela ile uğraşıyorum belki size çok komik gelebilir ama piskolojim yerle bir durumda ablan evde hiç kimseyle anlaşamaz sadece ben değil ne babamla n ne abimle. anneme kızdığım zaman geri zekalı kadın bilmem ne vs der . hiçbir şeyini paylaşmayı sevmez her şeyini saklar ama herkesin eşyasını da kullanır . Ben en küçük olduğum için babam beni çok sever bana ayrı düşkündür sanırım bunu biraz kıskanç ve sürüklüyor . Bir zamanlar anneme sürekli bana karşı dolduruyordu Ve sürekli annemle kavga edip ağlıyordum. Ben öyle etrafı karıştıran birisi değilim sessiz sakin evde kavga olmaması için çabalayan birisiyim Ama o beni düşman gibi görüyor . En ufak yerde gelip bana saldırıyor dövüyor annem ona karşı çıktığında ise anneme bağırıp çağırıyor ne yapacağımı bilmiyorum ben de buraya yazmak istedim Çünkü bir yere bu duygularımı boşaltmasam patlayacaktım . sizce ne yapmalıyım ne olur sizce ne yapmalıyım
Iyi de ablanın cocukluguna inmek lazim anne baba ne yapti nasil davrandı acaba küçükken ona,Merhaba kk dostlarım. Size bir derdimden bahsetmek istiyorum. benim 26 yaşında bir ablan var ama o abla olduğuna bakmayın çok kötü birisi. Ressmen kafayı bana takmış durumda en ufak yerde bana fiziksel şiddet uyguluyor. Bu sene ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve aylar kalmış durumda şu aralar çok ders çalışmam gerekirken ablam gibi bir bela ile uğraşıyorum belki size çok komik gelebilir ama piskolojim yerle bir durumda ablan evde hiç kimseyle anlaşamaz sadece ben değil ne babamla n ne abimle. anneme kızdığım zaman geri zekalı kadın bilmem ne vs der . hiçbir şeyini paylaşmayı sevmez her şeyini saklar ama herkesin eşyasını da kullanır . Ben en küçük olduğum için babam beni çok sever bana ayrı düşkündür sanırım bunu biraz kıskanç ve sürüklüyor . Bir zamanlar anneme sürekli bana karşı dolduruyordu Ve sürekli annemle kavga edip ağlıyordum. Ben öyle etrafı karıştıran birisi değilim sessiz sakin evde kavga olmaması için çabalayan birisiyim Ama o beni düşman gibi görüyor . En ufak yerde gelip bana saldırıyor dövüyor annem ona karşı çıktığında ise anneme bağırıp çağırıyor ne yapacağımı bilmiyorum ben de buraya yazmak istedim Çünkü bir yere bu duygularımı boşaltmasam patlayacaktım . sizce ne yapmalıyım ne olur sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?