- 21 Nisan 2020
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi dertkedersahibi
Merhaba kk dostlarım. Size bir derdimden bahsetmek istiyorum. benim 26 yaşında bir ablan var ama o abla olduğuna bakmayın çok kötü birisi. Ressmen kafayı bana takmış durumda en ufak yerde bana fiziksel şiddet uyguluyor. Bu sene ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve aylar kalmış durumda şu aralar çok ders çalışmam gerekirken ablam gibi bir bela ile uğraşıyorum belki size çok komik gelebilir ama piskolojim yerle bir durumda ablan evde hiç kimseyle anlaşamaz sadece ben değil ne babamla n ne abimle. anneme kızdığım zaman geri zekalı kadın bilmem ne vs der . hiçbir şeyini paylaşmayı sevmez her şeyini saklar ama herkesin eşyasını da kullanır . Ben en küçük olduğum için babam beni çok sever bana ayrı düşkündür sanırım bunu biraz kıskanç ve sürüklüyor . Bir zamanlar anneme sürekli bana karşı dolduruyordu Ve sürekli annemle kavga edip ağlıyordum. Ben öyle etrafı karıştıran birisi değilim sessiz sakin evde kavga olmaması için çabalayan birisiyim Ama o beni düşman gibi görüyor . En ufak yerde gelip bana saldırıyor dövüyor annem ona karşı çıktığında ise anneme bağırıp çağırıyor ne yapacağımı bilmiyorum ben de buraya yazmak istedim Çünkü bir yere bu duygularımı boşaltmasam patlayacaktım . sizce ne yapmalıyım ne olur sizce ne yapmalıyım