Böyle bir adamla bir ömür geçer mi?

Fragmanı görmüşsünüz. Filmin farklı olmasını beklemeyin. Evlenince değişir diye bir şey de yok ayrıca, sakın öyle düşünerek karar vermeyin. Evlenecekseniz de kindar biriyle evleneceğinizi kabullenerek, bu küslükleri, her seferinde haklı da olsanız sizin özür dileyeceğiniz bir hayatı seçtiğinizi bilerek evlenin.

Bence böyle ömür geçmez.

Çok güzel bir kadın sevgilinizle flörte yanaşsa sevgiliniz fırsatı kaçırmayacak.

Diğerleri sebepleri sindirseniz de bunu sindirmeyin artık.

Kadinlara dusman lafindan sonra bu is olmaz dedim.anlatacak cok seyim var ama inan canim moralim bozuk.cunku kadinlara karsi hep bi sikayeti olan esimle bes yildir evliyim.zor oluyor.trafikte bile bir hata yapan surucu kesin bu bir kadindir diyor arabanin yanina varinca cogu gercekten kadin oluyor icimden erkek olsun diye dua ediyorum hemcinslerime laf etmesin diye.erkek cikinca da surucu ben basliyorum vidi vidi etmeye.tabi boyle dusunce yapisina sahip olmasinin sebebi annesidir.dirdirci gecimsiz huysuz bir anne kendisi itiraf eder bunu zaten.iyi dusun.

Kadınların dışını sevmek nedir ya!?bence çok iğrenç bir söz.kadınları sevmiyorsa sizinle ne işi var?siz kadın değil misiniz sanki?kindar ve böyle düşünen bir adamdan hayır gelmez bence.

Kadinin disini sevip icini sevmemek ne demek ayip bir laf o.kadinlara on yargilidir esim ama boyle bir laf edecek kavga cikaririm ne demek istiyorsun sen diye..ki boyle bir sey de asla demedi demezde..bu sozu de hic hos degil.

Bence acele etmeyin evlenmekte, şuan belki bundan sonra yeni bir ilişki nasıl olacak başkasını sevebilecek miyim vs diye kaygılanıyorsunuz. Bu kaygılarla da olmayanı oldurmaya çalışmayın. Bir süre düşünün bunları, kaygılarınızdan arının, gücünüzü toplayın sonra bir yol çizersiniz.

Oo şimdiden böyleyse yandın sen. Gerçi sorunun cevabını kendşn vermişsin. İçinde şüphe olmasa böyle düşünmezdin. Flört en güzel dönemlerimiz. El üstünde tutulup prenses gibi hissettirildiğimiz zamanlar.. Eğer şimdi naz yapamıyorsan bir daha hiç yapamayacaksın demektir.

Normalde cok konumayi seven bir insan degilim. Ama buna ne naz yapabiliyorum ne de tavir.
Hemen uste cikiyor yaptigimin iki katini yapiyor. Simdi kahvaltiya gidiyoruz. Gelince tek tek cevap yazicam. Hatta bi arkadas annesiyle gecinemiyor demis. Ayni model. Annesiyle gecinemeyem erkek kadina deger vermiyor sanirim. Geldigime geleceğime bin pismanim suraya. Aglamak istoyorum zor tutuyorum kendimi.

Kadınları sevmeyen, içini değil dışını seviyorum gibi iğrenç cümleler kuracak bir adamla ben ömür geçirmem.
Ne kadar iğrenç bir zihniyet. Kendi annesi de kadın, ablası da kadın, kızı olursa kızı da kadın. Kalkıp bu kadar kadına rağmen bu cümleyi kurabilecek tıynette bir adamla hangi ömür paylaşılır.
Dışını seven adam yüzeyseldir, boştur, kadına değer vermez. Ben böyle pis zihniyetli bir adama da değer vermem sevemem.
Yol yakınken ayılın bence.
Çirkin bir ruhu var belli ki kadınları sadece boş vücut olarak görem boş bir adamla ömür Geçmez

Geçer ama nasıl geçer işte..
Huzurlu geçen ömür de var, çileli geçen ömür de..

Şimdi onsuz yapamıyorum, gözlerim doluyor diye bir ömür çileye evet diyeceksen
bu senin tercihin tabi..

Evlenince degismiyor komse sadece boyut degisiyor bi ust seviyede daha buyuk sikintilar seni bekliyor durustce soyluyorum...benim esimde kinciydi evlenene kadar boyle bi kinci oldugunu bilmiyordum... sen hatali olmasan bile oyle bi konuma geliyorki imsan kendini hatali buluyor canjm sadece sana tavsiyem kimse yalniz kalmiyor.. sevgiliyken bi hatasini gordumu silmeyi bilki ilerde daha buyuk sikinti gorme

Adam senin olan ömrünü de yer. Kadinlarin dısını seviyorum icini degil lafından sonra sadece alınman beni sasırttı adama tepki vermeye niye bu kadar korkuyorsun ki? Bence kindar degil nede olsa senin onu affedecegini nede olsa bir sey yapmasa da senin gelecegini biliyor oyle alısmıs. sırtı donük de uyur gunlerce aramaz da. Canını seviyorsan kaç bence

kendi ağzıyla teslim olmuş adam. kadınların dışını severim ne demek yahu yuhunuz..

ondan başka adammı yok ?
ilgisiz kalıcam, sevgisiz kalıcam..
siz önce kendinizi sevin, bunları söyleyen adam sizi sevse nolurrr sevmese nolurrr..
ileride neler yaşatır böyle tipler, yoğurdu üfleyerek yedirtirler adama.. hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…