Böyle bir adamla bir ömür geçer mi?

açık açık demiş işte.
kadın sevmiyormuş, cinsellik başta olmak üzere kadın boşluğunu doldurmak için seninleymiş.
yarın sen olmasan hemen birini bulur. adam için kadın olması kriter olarak yeterli.
evlen evlen, kaçırma bu odunu.
hiçbir işe yaramasa yakar ısınırsın.
tövbe tövbe.

bir de hala birlikte kahvaltı mi yapacaksiniz
kadinlarla ilgili lafı söylediğinde evinize donmeliydiniz
kukla olmussunuz adama

Düğümü boğazınıza kendi ellerinizle atıyorsunuz.Şöyle ki nasıl karakterde bi adam olduğu ortada.bizler yorum yaparız ama asıl cevap sizin içinizde.oturun iyice bi muhasebe yapın.artılarla eksilerle hem kendinizin hem de onun bi yanyana getirin bakalım.ömür boyu bi mücadele içinde olacaksnınız.çok yıpranacak çok üzülüceksiniz.yalnız kalmaktanda korkmayın dünyada bi bu adam kalmadı ya nesil mi tükeniyor.lütfen kendi akıl,beden,ruh sağlığınız için en doğru kararı verin.bugün olmayanı, ilerde olduracağınıza inanmak büyük bi yanılgı.

Çok çok korkunç bir adam... Mantığı zaten belli. Böyle bir cümleyi kullanan erkeğin o sevdiği tek yeriniz olan dış kısmınızdan faydalanmasına izin vermeye devam edeceksiniz yani... Ayrıca sizin kadın arkadaşlarınızla bir şey yapmanıza izin vermezken kendisinin özgür olmasına tabi ki takılmadım. Çünkü kadınlar sonuçta sex kölesi onun gözünde.
Ömür geçmez. Evlenirseniz boşanırsınız. Ya da ama üç buçuk çocuğum var onlar için katlanıyorum diye ömrünüzü mahveder, o çocukların da bu ülkeye faydası olmayacak geri kafalılar olarak büyümesine sebep olmuş olursunuz.

sen basina geleceklerin farkindasin da kendini kandirmak istiyosun ya degisirse diye ama i ih canim. fragmanlar en iyi goruntulerden olusur. asil film uzun ve fragman kadr etkileyici deildir. yani bu iy gunlerinizde bile bunlar yasandysa objektif dusun derim

İyyy ne iğrenç bir söz adam sizi sadece ihtiyactan yaninda bulunduruyor demek ki.Evlenince duygusal ve psikolojik yani iç ile alakali problemler olunca ne yapacak yüzüstü birakip dışı güzel birine koşacak o koşmadan sen ters yöne dôn ve son hiz koşmaya başla.

Canım biz de severek evlendik ve şuan benim eşim de öyle hep kendi haklı adın atma çok yok ..özğr hiç Yok gelsin uykusuz geceler şiş gözler ..hele o Yatağa küs girmek ölümden beter iyi düşün

Adam bildigin okuz sende bunu gormussun,
Iletisim sifir ,hep ben ben diyen adam ,
Evlenirken sen ben seviyorum katlanirim diyebilirsin ama yarin cocugun olursa farkli mi davranacak saniyorsun ,
Boyle bir babayi hangi cocuk hakkeder,
Insan sadece uyusturucuya degil farkli maddelerede baglaniyor ,terapi alin once duygusal anlamda guclenin ondan sonra doru olani yaparsiniz kendiniz icin

Sizi kendisiyle eşit görmeyen bir insanla ömür geçmez bence. Şimdi sizi arkadaşınızla görüştürmeyen kişi, evlenince evden de çıkarmaz. Kadınları kendi gibi görmeyen, sırf cinsel organı farklı olduğu için bir insanı sevmeyen birinden hayır gelmez kanımca. Eğer çok seviyorsan ve emek vermeyi hak ettiğini düşünüyorsan bence açık açık konuş. Seni kendisiyle eşit görene kadar ve yaptığın şeylere saygı duyana kadar da evlenme. Bu süreçte sevgilinin psikolojik destek almasını da istemek yerinde bir davranış olur. Ama onunla olmazsa yalnız kalmaktan korkma. Kadınlar kendilerini yeniden doğurabilir. İstediğin gibi biriyle de sonrasında beraber olabilirsin, binlerce erkek var :)

evlenirseniz de durmaz böyle bi cümle kuran adam;aldatır kuvvetle muhtemel eğer diyorsan ki ne olursa olsun kabulüm yeter ki hayatımda olsun ,bırakma;ama ben dayanamam diyorsan yol yakınken ayrıl

Arkadaşım kaç yaşındasın ne oldu bilmiyorum ama evlilikten dönmek çoook daha zor....şu an yapayanlız kalacakmışsın gibi düşünüyorsun belkide ama öyle olmayacağını biliyorsun....bir insan yedisinde ne yetmişinde o....kaldıki evlendikten sonra işin içine maddiyar girecek aileler girecek artık eywallah deyip kaçıp gidemezsin ilgisine tek mıhtaç olman gereken adam bu adam olacak
..hastalık olacak...sağlık olacak
...nasipte varsa hamilelik...çoluk çocuk
...tavsiyem seni sen olduğun için seven birisi olsun hayatında...yanına pijamalarınla bile gittiğinde terliğinden çıkan çorabının üzerinle uyumsuzluğuna bakıp gülümsesin sen ishal olduğunda bile gelip seni öpüp iyimisin aşkım desin...kilo aldığında yoo farketmedim verdiğinde sen zaten güzeldin desin ne istediğini iyi düşün bir ömür bu...kimse vazgeçilmez değildir önce can sonra canan....gün gelir istediklerlini sana vermediği için ondan nefret edersin...hata yaparsın kendini affetmezsin....bu duruma düşme

merhaba arkadaşlar
şimdi evime geldim. yine dünün benzeri berbat bir günün ardından nihayet evimdeyim.
eve gelirken o kadar doldum ki artık ağlaya ağlaya geldim.
çünkü içimdekileri kusamadım ona
ama bu seyahatten önemli bir ders çıkardım, onu da inşallah ömrümce unutmam.
şimdi ilişkimizden ve biraz ondan bahsetmem gerekiyor. bunu onu koruyor gibi algılamayın. belki de objektif bakamıyorum ki oyleyse de siz bana söyleyin buraya onun için yazıyorum.
şöyle ki bu adam beni sevdiğini hep hisssettirdi ne yalan söyliym. zaten sevgisinden şüphem olsa daha acınası bir halde olurdum heralde. güvenimi kıracak bir şey de yapmamıştır, güveniyorum. ilgisi ilişkimizin başından beri hep aynıydı. hiç ilgisizliğinden şikayet etmedim desem yalan olmaz.
ama anlaşamadığımız çok nokta var. kendisi elbette ki kabul etmiyor fakat çok zor bir insan. kindar, dediğim dedik ve hep o haklı. dahası ben onun istediği gibi olduğumda, neşeli soft takıldığımda dünyanın en iyi adamı ama böyle olumsuzluklar yaşadığımızda benden beş tabak daha fazla tavır yapıyor. bi arkadaş neden cevap vermiyorsun tavrını koymuyorsun demiş. bu yüzden sanırım. çünkü odun var odun var. kimini yontuyosun bu yontulacak cinsten değil. ben yapamıyorum. bundan sonra da yapabileceğimi sanmıyorum. o yüzden dır dır etmiyorum susuyorum, o daha çok susuyor.

kendisi kadın düşmanı. ona hak verdiğim konular da oluyor bu konuda. ben de aynı düşünüyorum kimi zaman. ama onun ki elbette aşırı. kadınların dünyayı ben yarattım tarzından davranışlarından nefret ediyor. en ufak bir örnek kaldırımda yürüyoruz. karşıdan kadınlar geliyor. kadın asla istifini bozmuyor. çekilip yol vermesi gereken siz oluyosunuz. bu onun en fazla sinirlendiği konulardan biridir mesela. bu tür konularda ben kadınları sevmiyorum diyor. annesi ile hiç anlaşamaz mesela. başta annesi için hep şikayet eder. annesi çok nazlı olduğundan yakınır, kadını sürekli ağlatıyor. ama kötü bir evlat da değil. anlatamıyorum işte. böyle yazınca nasıl anlaşılıyor bilmiyorum.
her neyse ben kadının dışını seviyorum içini değil lafı kabul edilemez zaten. ondan sonra ne elini tuttum, ne de sıcak davrandım. o da tabiki aynı karşılık verdi. insan gönül almaz mı ya. evlenince ne olur düşünemiyorum, düşünüyorum aslında...

işyerinden izin almışım. kalkıp nerelere gitmişiz gezmeye. iki günü hiç konuşmadan, salak salak yürüyerek geçti sadece. sıfır muhabbet. beni daha önce de yaptığı gibi bir kez daha pişman etti.

konuşmadım. konuşmadı. ben sustum o da sustu. benden bekliyordu heralde. bu ilişkide resmen erkek ben kadın o gibi. naz niyaz onda.

çok doluyum inanılmaz doluyum. daha önce de aynı şeyi yaşadık. akşamına ayrılmıştık. ama iki hafta duramadım. çünkü çok yalnız hissediyordum. hiç doğru düzgün arkadaşım yok. nereye gidiyorsam onunla, ne yapıyorsam onunla. o olmayınca bunlar da olmadığından çok kötü hissettiğim günleri biliyorum. o yüzden cesaretim yok.
önceden bu tarz şeyler okuyunca nasıl dayanıyor falan derdim. ama başa gelince farklı oluyormuş sanırım.
şu an ne yapmak istiyorum biliyor musunuz. facemi instagramımı toptan hesaplarını silip, hattımı değiştirip hiçbir şey demeden kaybolmak istiyorum. ama güçsüzün işte. ayrılmak cesaret istiyor.

senin bu ayrılmak istemen şu anki yaşadıklarının sinirimi yoksa genel bir düşüncemi? erkekler biraz dangalak kusura bakma ama ...düşünmeden sonunun nereye gideceğini nasıl anlaşılacağını hiç düşünmeden konuşuyorlar onu savunmak istemem ama besbelli o kadının içi dışı olayınıda öylesine söylemiştir...şunu sorgulamanı isterim senden zira insan kendisini karşısındakinden daha kolay değiştirir ....bu çekişmelerinizde yada tartışmalarınızda senin bunu böyle yapmasam dediğin yerler varmı? sabrın son noktasına çıkıp ona bir çocuk gibi davranarak onu yönetmeyi denedinmi erkekler bazen gerçekten çocuk gibiler ....sana bir örnek vermek istiyorum birgğn eşim bana sapan saçma bir sebepten sinirlendi ve atar yapmaya bağırmaya başladı o kadar sinirlendimki mutfak tüpüyle kafasını ezebilirdim o an ama o bile az gelirfi bende gayet sakin bir tavurka gülerek ona sarıldum ve sadece şşşşş şşşş tamam aşkım kızma dedim ve çok komil adam sakinleşmişti....ama ben her zaman o ben olamıyorum işte....yinede sevgi emek istiyor yinede sabır istiyor...

Bagimlilik mi bu yoksa ayrilirsan yalniz kakacagin korkusu mu? Ondan once de yasayabiliyordun. ilk adim zordur sadece. kendinde o gucu bulmak...
Evlenince bosanmak inan bundan daha zor ve daha yipratici.
Bir iliski insani mutlu etmiyorsa sadece yalnizliktan korkuldugu icin devam ettiriliyorsa, duzelecegini beklemek dunyanin en sacma seyi, duzelmiyor katlanarak devam ediyor.
Burnundan kil aldirmayan biriyle beraberlik surekli pasifize edilmektir, sorun cikmasin diye her seferinde alttan almaktir, kendini kisiliksizlestirmektir. aslinda inssnin bile bile kendine yaptigi zulumdur yurumeyen iliskiyi duzelir umuduyla surdurmek.
Yalnizlik o kadar da kotu degil. insanin kendini yeniden tanimasi icin iyi bir firsat. her ayrilik sonrasi bir yas donemi olur.
once kendine ne istedigini sor ve ona gore kararini ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…