- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
açık açık demiş işte.Erkek arkadaşımla iki bucuk yıllık inişli çıkışlı bir iliskimiz var.
Evlilik durumu söz konusu. Artık pes ettim tamam evlenelim şeklinde konuşmalar geciyordu şu sıralar aramızda
Ama soru isaretleriyle evlenilir mi
Siz tecrübeli kk hanımlarının yorumlarına ihtiyacım var. Ben hep anı düşünen biri oldum o yuzden gelecegi tartip bicemiyorum cogu zaman
Erkek arkadasimla haftasonu icin baska bir ile gezmeye geldik. Ilk gun her sey guzel. Ikinci gun soyle bir muhabbet gecti aramizda. Ben x ve y ile .. e gidecegim. Simdi konusalim da sonra kızma fln dedi. Bunun uzerine ben de z ile ki kendisi kadın .. e giderim dedim. Yok efendim gidemezsin. Benle git onla niye gidiyosun. Ya diyorum sen her yere gidiyosun ben ses ediyo muyum. Yazin tatiline bile gitti.
Orda bi bozulduk birbirimize. Sonra kadinlara dusman bir insan. Kadinlari sevmiyorum ya diye bi yorum yapti.
Ben de ben de kadinim beni sevmiyor musun, sabah sarılıp guzel seyler soyleyip uyandırdığı icin sabah hiç oyle görünmüyordun ama dedim.
Bana verdigi cevap aynen şu oldu. Ben kadınların dışını seviyorum içini degil.
Bu genel cevaba hem sinirlendim hem de ben şok. Dışı ne demek ya ne pis bi düşünce.
Elini fln tutmayi bıraktım. Bütün gün sus pus yürüdük. Ben bunalmisim haftalardir bu geziyi bekliyorum. Hale bak.
Gönül almak gibi bir huyu yok
Her daim o haklı
Bütün gece yemin ederim sırtı bana dönük uyudu. Ki hiç dönmeden uyuyamaz.
Bunu yapacak kadar kindar bir adam
Sabah ezaninda uyandim gercekten bunu düşündüm. Tamam cok guveniyorum, durust bir insan, isi gucu guzel , hep ilgili bir insan, neden evlenmiym diyordum.
Adam kindar ya. Hep hakli. Adım atmiyor. Sevgiliyken böyle. Evlenince küs gececek gunler geceler geldi gozumun onune. Hep ben barışmak icin adim aticam. Bunu gördüm.
O benim en yakin arkadasim da oldu. Ayrılığı cok kez denedik ve ben adım attım çoğu zaman. Duramamistim.
Beni bu korkutuyo. Yalniz kalmak. Ilgisiz kalmak. Ayrılığı düşününce gozlerim doluyo boğazım düğümleniyor.
Ama durum bu.
Boyle bir adamla ömrümün curuyecegini biliyorum. Kindar ve hep o hakli...
Hic güçlü degilim...
Normalde cok konumayi seven bir insan degilim. Ama buna ne naz yapabiliyorum ne de tavir.
Hemen uste cikiyor yaptigimin iki katini yapiyor. Simdi kahvaltiya gidiyoruz. Gelince tek tek cevap yazicam. Hatta bi arkadas annesiyle gecinemiyor demis. Ayni model. Annesiyle gecinemeyem erkek kadina deger vermiyor sanirim. Geldigime geleceğime bin pismanim suraya. Aglamak istoyorum zor tutuyorum kendimi.
Düğümü boğazınıza kendi ellerinizle atıyorsunuz.Şöyle ki nasıl karakterde bi adam olduğu ortada.bizler yorum yaparız ama asıl cevap sizin içinizde.oturun iyice bi muhasebe yapın.artılarla eksilerle hem kendinizin hem de onun bi yanyana getirin bakalım.ömür boyu bi mücadele içinde olacaksnınız.çok yıpranacak çok üzülüceksiniz.yalnız kalmaktanda korkmayın dünyada bi bu adam kalmadı ya nesil mi tükeniyor.lütfen kendi akıl,beden,ruh sağlığınız için en doğru kararı verin.bugün olmayanı, ilerde olduracağınıza inanmak büyük bi yanılgı.Erkek arkadaşımla iki bucuk yıllık inişli çıkışlı bir iliskimiz var.
Evlilik durumu söz konusu. Artık pes ettim tamam evlenelim şeklinde konuşmalar geciyordu şu sıralar aramızda
Siz tecrübeli kk hanımlarının yorumlarına ihtiyacım var. Ben hep anı düşünen biri oldum o yuzden gelecegi tartip bicemiyorum cogu zaman
Erkek arkadasimla haftasonu icin baska bir ile gezmeye geldik. Ilk gun her sey guzel. Ikinci gun soyle bir muhabbet gecti aramizda. Ben x ve y ile .. e gidecegim. Simdi konusalim da sonra kızma fln dedi. Bunun uzerine ben de z ile ki kendisi kadın .. e giderim dedim. Yok efendim gidemezsin. Benle git onla niye gidiyosun. Ya diyorum sen her yere gidiyosun ben ses ediyo muyum. Yazin tatiline bile gitti.
Orda bi bozulduk birbirimize. Sonra kadinlara dusman bir insan. Kadinlari sevmiyorum ya diye bi yorum yapti.
Ben de ben de kadinim beni sevmiyor musun, sabah sarılıp guzel seyler soyleyip uyandırdığı icin sabah hiç oyle görünmüyordun ama dedim.
Bu genel cevaba hem sinirlendim hem de ben şok. Dışı ne demek ya ne pis bi düşünce.
Elini fln tutmayi bıraktım. Bütün gün sus pus yürüdük. Ben bunalmisim haftalardir bu geziyi bekliyorum. Hale bak.
Her daim o haklı
Sabah ezaninda uyandim gercekten bunu düşündüm. Tamam cok guveniyorum, durust bir insan, isi gucu guzel , hep ilgili bir insan, neden evlenmiym diyordum.
Adam kindar ya. Hep hakli. Adım atmiyor. Sevgiliyken böyle. Evlenince küs gececek gunler geceler geldi gozumun onune. Hep ben barışmak icin adim aticam. Bunu gördüm.
O benim en yakin arkadasim da oldu. Ayrılığı cok kez denedik ve ben adım attım çoğu zaman. Duramamistim.
Beni bu korkutuyo. Yalniz kalmak. Ilgisiz kalmak. Ayrılığı düşününce gozlerim doluyo boğazım düğümleniyor.
Ama durum bu.
Hic güçlü degilim...
Canım biz de severek evlendik ve şuan benim eşim de öyle hep kendi haklı adın atma çok yok ..özğr hiç Yok gelsin uykusuz geceler şiş gözler ..hele o Yatağa küs girmek ölümden beter iyi düşünErkek arkadaşımla iki bucuk yıllık inişli çıkışlı bir iliskimiz var.
Her daim o haklı
Ama durum bu.
Hic güçlü degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?