Böyle bir adamla bir ömür geçer mi?

onunla iyiyken cok mutluyum, olumsuzluk yaşdığımızda çok mutsuz. resmen adamı hayatımın merkezine koymuşum. şu an elbette çok öfkeliyim onu. çok sinirliyim. konuşmadık bi de niye böyleyiz şu bu. bunu düşününce daha da sinirleniyorum. hep böyle olucak demekki diyip pes etme noktsına geliyorum. daha önce de oldu. ayrılığın ilk haftası sinirliyken ikinci haftası özlemeye başladım. saçma sapan bir ruh hali.
gercekten çocuk gibiler. sürekli pohpohluycaksın. ama hep böyle mi olacak ya. ben de insanım. erkek o kadın o çocuk o her şey o. böyle hayat geçer mi

Konunuzu okuyunca, sosyal medyada gördüğüm bir söz geldi aklıma eksik veya yanlış hatırlamıyorumdur umarım. "Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez." diye bir sözdü sanırım. Konunuza tam oturdu bu söz. Kısa ve öz!

Başlıktaki soruyu kendiniza sorup, buna cevap veremiyorsanız ya da şüpheyle cevap veriyorsanız.. Çok zor..

şimdi bana karşı çıkan çok olacak olsada ben sana şunu derim kardeşim......malesef birazcık böyle olacak şu an keşke bunlar yaşanmasa ve biz mutlu anlara dönsek diyorsun onun küçücük bir hamlesini bekliyorsun....hatta sana gelip kolundan tutup sarılsa geri itemeyecek kadar güçsüzsün...çünkü seviyorsun orası belli...hangimiz mükemmeliz...heleki erkekler cidden eğer mutluyken mutluysannız sorunları büyütme sen ona problem zamanında abla gibi davran :))) işe yarıcak bana yazacaksın eminim....gözünde birden sulu boya yapmak istediği için köşeye kaçıp tuvalete saklanan 5 yaşındaki bir kreş çocuğu gelsin:) ona davranır gibi davran....sen dedin ya hani elini bile tutmadım ben sustum o sustu diye...sen kırıldığın için sustun..o ne diyeceğini bilemediği için sustu emin ol....erkekler yönlendirilmesi kolay canlılar bizim gibi inat değiller sadece biz leb demeden anlaşışmak istiypruz sorunlarda burdan çıkıyor

yanlış anlıyorsam özür dilerim ama sen ne hissettiğini konuşmadan anlasın istiyorsun...ben bu yaşoma kadar boşuna yaşamadıysam şunu bilirim bir erkekten bu beklenmez...erkekler düz mantıktır bizim gibi komplike değildir yan anlamları yoktur onların bazen keşke onlar kadar saf olabilsek diye düşünürüm hatta en ufak hatasında napalım bilecekti deyip terk edilen erkeği mutlu edecek anlayışlı kadınlar çok var... kimse bu kadar hızlı yargılanıp idamı haketmez....o bahsi geçen çok ince erkekler on yüz bin milyonuncu kadından sonra kadın ruhunu çözmüştür asıl o adamdan hayır gelmez

senin ne yaşadığını sen bilirsin ben o adamı bir cümlesiyle yargılayamam....bende sinirlenince kasten bile çok ağır konuşabilen bir insanım düşünmeden pat diye söylediği salak saçma bişey ...eğer hateketleri bu cümlesini desteklemiyoraa takılma derim ben

geçebilir de... senin sabrına bağlı sonuçta. sabrediyorsun da.. iyisin maşallah. ben kadınların dışını severim sözünden sonra benim için tatil biterdi mesela. ama sen.. başarılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…