- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
madem hergün gidip geliyor bari yol parasını versin
eşiniz olmasaydı ne ile nasıl gider di ?
yada eşiniz araba yokken yol parası ne kadar harcıyordu ?
servise bile belli biryere çıkıp biniliyor dünyanın parası veriliyorsa
bu hanımın evinden alınıp evine bırakılmasının ücretini ödesin o zaman
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
Ya yapmayin arkadaslar Allah askina
Ben tek bayanin ben oldugum, digerlerinin erkek oldugu okullarda calistim
Eger oyle olsaydi esimin beni calistirmamasi gerekti
Kaldi ki bu durumu kadin ve erkegin ayni ortamda bulunmasini dini acidan yorumlayanlar bilmiyor mu ki
ameller niyete goredir...
Bunun altinda yatan temel sebep ese guvenmemek ...
eşinin niyetini bilse bile o kadının niyetini nerden bilecek sorması ayıp o kadar gidiş geliyo neden öne oturuyor ve evli bir erkeği her gün cepten arıyor ben de çalışıyorum ama evli olduğum halde aynı kalemde çalıştığım evli arkadaşımı her zaman aramaktan çekinirim ki Allahtan eşim de aynı binada ve her zaman ona aratırım niyetler böyledir canım ne olursa olsun kadın her zaman düzgün davranmalı evli bekar dul farketmez
Iste boyle sabah aksam arama cesaretini gosteriyorsa ,
yapacagim ilk sey kadinin davranisindan ziyade esimin davranislarina bakmak olacaktir
Duzgun davranis sadece kadinlara mal edilecek bir olgu degil
Ya yapmayin arkadaslar Allah askina
Ben tek bayanin ben oldugum, digerlerinin erkek oldugu okullarda calistim
Eger oyle olsaydi esimin beni calistirmamasi gerekti
Kaldi ki bu durumu kadin ve erkegin ayni ortamda bulunmasini dini acidan yorumlayanlar bilmiyor mu ki
ameller niyete goredir...
Bunun altinda yatan temel sebep ese guvenmemek ...
konu islama sahabelere kadar nasıl gelmiş öyle, neyse yorumuma gelirsek ben de istemezdim eşimin arabasında hergün bir kadın taşımasını. üstelik de evli adamı hergün arayacak, hergün onun arabasına utanmadan binebilecek kadar rahat bir kadını. benimki de iyi niyetlidir kesin o da senin eşin gibi yapardı canım. ama iyilik yapıyorum nolcakki sen bana güvenmiyomusun derdi. güveniyoruz ama bu konu apayrı. ne gereği var yani hadi kırk yılda bir olsa neyse ne. ama böyle hergün hergün olacak şey değil. mesafeyi de eşinin koyması gerekiyor. kadını falan arayıp muhatap olma yoksa erkeklerin gözünde biz suçlu oluyoruz diğerleri melaike olup çıkıyo. izin verme artık arkadaşım. napsın yapsın koysun mesafeyi. babasının arabası mıymış ki hergün rahat rahat ön koltuğa kurulup işe gidiyo hanfendi. bi de şoför de bulmuş kendine ooh ne güzel valla
Cüdana aslında konuyu baştan biliyordum şimdi ortasından yakaladım da yorumlar yanlış yere mi gitti acaba??
Bence burada farklı cinslerin çalışma alanlarının ortak olmasından ziyade, her sabah ve her akşam yapılan ortak bir yolculuk var. Buraya kadar normal her şey. Gidip gelme olayı da normal son derece. Eşlerimize güveniyorsak.. ama karşıdaki kadının niyetini bilmiyoruz. Haa koca koca adamları böyle mi koruyacağız ya da illa bağlamak mı lazım? Değil tabi ama gerçekten çok değişebiliyor işin rengi. Bir arkadaş vardı burada konusu ne oldu bilmiyorum. Komşusu onunla öyle bir yakınlaşıyor ki yediği içtiği ayrı gitmiyor… o da öğretmendi ve onu okuldan bile alıyor, gece dahi oturuyorlar. Sonra ne mi oluyor? Kocası kadınla birlikte oluyor. Hatırlarsın belki.. yoksa aynı ortamda çalışma sorunu değil buradaki kanımca.
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
hakkı olması demek bunu mutlaka degerlendirmesi demek değildir ,diğer evliliklerin gerceklesmesi için bazı sebepler, eşinin rızası vs vs.. bırsuru şart vardır.. önce konuyu ararştırın daha sonra islamı eleştırın olur mu?ben vardan yoktan bahsetmiyorum ben hakkı olandan bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?