- Konu Sahibi Schizophrenia
-
İlahi.Beni de bayiyo bazen ama onu baymasin. Hep konuşmak istesin istiyorum
Bence de boşluktan. Ama geç uyuyup benimle konuşmaması üzüyor beni
Ne tatlı kadınEskiden babam isten gelince annem babamin etrafinda dort doner, haricten konu acip konusturmaya calisirdi. Babam da bir iki cevap verip sonra sinirlenirdi. Babam ne kadar anlayissiz ve kaba diye dusunuyordum. Sonra ben calismaya basladim ve annem ayni sekilde isten gelince bana "sarmaya" basladi. Allah'im sabir ver annemi kirmiyim diye kac kere dua ettim. Ya bu ne enerji. Birakta dinleneyim aksama kadar milletten bikmisim zaten eve gelince de bi kafami dinlesem ya.
Sonra babam aklima geldi. Meger ne sabirliymis adam...
Kendinize sizi cidden yoracak birseyler bulun bence.
Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
Bir de koca akşam bana yazmıyor napiyo diye şeyler düşünüyorum boşluktan
Çalışırken kendisinden hiçbir beklentim yok. Akşamları telafi edecekse ben varımEvlilikten önce bizde öyleydi. Bende çalışıyordum. Ama eşim msj arama yapmıyordu. Ben ona mesaj atıyordum. İş kolik kendisi.
Neyse evlendikten sonra gün içinde çok nadir arar. İş konusunun saatlerini düzelttik. Belli saatlerde çalışıyor evde. İş kolik ya. Çalışacak mutlaka. Diğer saatlerde ilgilenir. Hakkını yemeyeyim.
Çalışma yada çalışmama meselesi değil 9nu belirttim. Gün içinde birşey beklemem dersen. Bu modeli böyle kabul etmen gerek.
Gece geç saatlere kadar oturuyor benimle konusmayip kendi kendine takılıyoreğer çalışıyor olsaydın nişanlının tavrını ilgisizlik olarak adlandırmazdın bence
adam yuva kurmak için çabalıyor
hayat mücadelesi zor
iş hayatında bir sürü saçma sapan şeylere denk geliyoruz
daha ne yapmasını bekliyorsunuz?
Ne tatlı kadın
Evde bunaliyor akşama kadar muhtemelen
canım ben bi üyeden gaz alıp konuşacak acemilikte üye değilim. burda kimin ne yorumlar yaptığını bildiğim için o arkadaşa öyle bir yorum yaptım.Canım sakin ol. Bi üyeden gazı alıp on plana çıkmaya çalışma istersen komik olmuş. Azıcık kurcalarsan mesleğimin olduğunu evlilikten kısa süre sonra çalışmaya baslayacagimi anlar boş konusmazsin
Gece geç saatlere kadar oturuyor benimle konusmayip kendi kendine takılıyor
Ama en çok ta oylelerinin yokluğu koyuyoSoyle dusun, mesela ikram edilen 3-4 parca baklava harikadir. Ama onune 1 tepsi getirilip hepsini yedirmeye calismalari resmen iskencedir. Oyle dusun.
Yine de severim kadini tontisim o benim, cocugumun anneannesi, esimin cici annesi, babamin biricik aski
Ama cok konusuyo o ayri
Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
Bir de koca akşam bana yazmıyor napiyo diye şeyler düşünüyorum boşluktan
Endiselenmemi gerektirecek bi durum yok mu yanibunların bi de yanyanayken yokmuşun gibi davranıp, sadece uzaktayken aklına gelen türleri var.
seninkine şükret yani.
Endiselenmemi gerektirecek bi durum yok mu yani
Ilk zamanlar tabii ki daha çok konuşuyorduk tanıma amaçlı. O zamanlar benim mesguliyetim vardi gerci. Başka şikayetim yok onunla ilgili. Ama ozlemedigini düşünüp uzulebiliyorumGün içinde çalışırken anlarım da akşamları aramaması tuhaf...Birde sevgiliykende nasıldınız ki? Bu tlf ile aramama meselesinden daha farklı bir eksi durum yoksa fazla takma derim. Bazı insanlar telefonda fazla konuşmayı gereksiz buluyorlar belki onlardan biridir...
Senin vaktin çok ondan dolayı ilgiyi fazla bekliyor olabilirsin. Bende nişanlıyken çalışmıyordum. Ama eşimden daha yoğundum, hiç aklıma gelmedi az ilgi çok ilgi... Önemli olan uyumlu ve denk olmak her konuda..insanın kafası meşgulken özlemeye hatta hatırlamaya Zaman bulamıyorlar evlenince geçerIlk zamanlar tabii ki daha çok konuşuyorduk tanıma amaçlı. O zamanlar benim mesguliyetim vardi gerci. Başka şikayetim yok onunla ilgili. Ama ozlemedigini düşünüp uzulebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?