- Konu Sahibi Schizophrenia
-
benim kocamda öyleydi ama evlenince çok şükür öyle değik yada bilmiyorum evlilikle kıyaslanmazki bu mesaj atıp aramıyor tabi ama ilgi var yani sizde diyorsunuzki yanımdayken ilgili ee o zaman sorun ne bence sizin çalışmamanız kendinize uğraşacak bişeyler bulun çünkü inanın bende nişanlıyken işe başlamıştım o çalışmıyordu az arayan az mesaj atan nişanlım kafayı yedirtiyordu bana neden aramadın neden yazmadın diye ama benim kafa bi milyonduYorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
Bir de koca akşam bana yazmıyor napiyo diye şeyler düşünüyorum boşluktan
Bitirmeyi falan bile düşündüm biliyor musunuz yalnız hissediyorum diye. Sevgili olsak dayanamaz bitirirdimGünde kaç arama bekliyorsun güzelim adam her gün arıyor daha ne yapsın, hem çoğu erkek konuşmayı sevmez
Böyle bir erkek ne mis gibi nişanlın var duymamış olayım
Tahmin edeyim yanyana siz de çok iyisinizNe yalan söyleyim bende flört döneminceyim ne nişan var nede söz.. Beş altı aylık henüz ilişkim.. İlk bir iki ay istisnasız hergün akşam yemeğinden sonra yatana kadar Whatsaptan konuşuyorduk..
Şu an nasıl mıyız ? Sabah günaydın, günde bir yada iki arama, gece de iyi geceler..
Erkek arkadaşın gayet normal
Bazen engel olamıyorum soğuk davranıyorum kafamda kura kura ne yazık kiÖzlemese yüzük takar mı? Küçük ama çok olursa zararlı kaprisler bunlar
Dışarı çıkınca merak ediyor beni ama dışarıda da ben yalnız olmuyorum evde yalnızımİlgini geri çek başka uğraşlar bul kendine. Seni merak etmesini sağla ne bileyim programın olsun bazı günler. Bakalım anca o zaman test etmiş olursun.
Triplerden fırsat bulursam onları da yazarımÇalışmak ne kadar zor biliyor musun insan 2 dk vaktim olsada iki bacak bacak üstüne atsam çay içsem wc gitsem dinlensem diye düşünüyor. 1 2 kerede arıyormuş zaten çok normal 10 kere arasa bu seferde çok bunalırsın emin ol. Sen iş yok hobi yok boş kaldığın için hep tel bekliyorsun ama biraz anlayışlı olmalısın. Şimdiden başlama bence sık Boğaz etmeye bırak müsait olduğunda arasın. sende ona msjlar at aşk sözcükleri yaz aşka gelsin daha çok ilgilensin.
Ilgisizligin derecesi önemli ama. Buradaki kadınlar nişanlımı ilgisiz bulmadı ama sizinkinin ilgisizliği ne dereceydi acaba. Bir de mesafe çok büyük etkenBenim ilgisi az eski sevdigim icin hic iyi seyler soylenmemisti yaa..Ben de cok yuklendim ona.Burdan boyle bir motive bulamadim ozaman yaa..Sonra adam bikti baska birini buldu ayni ulkeden..Onu bu yonde sikistirdigim icin pismanim cok..Simdi o dugun fotosundaki gelin ben olabilirdim birazcikk daha sabretseydim... uzuldum simdi bu konu ve yorumlari gorunce..Simdi evde birlikte guzel gececekti gunler ..mesafe belimizi bukmustu..iyi olacaktik birarada...Zaten artik evlenmemiz lazimdi ilgiyle ugrasacagimiza...
Onun evinde yataginda bir kadin var artik.Ben olabilirdim
Maalesef sürekli eleman araniyo öyle yerlerdeişe girsene dikkatin dağılır
iş ayırma bence boş durmaktan iyidir kasiyerlik garsonluk vs dene bişeyler
Düşüncesiz biri gibi değilde daha çok işten dolayı çalışmayan biri kadar kafası boş ve enerjik olamayan biri gibi.Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
Asla kabullenemem böyle biseyi evlendikten sonraDüşüncesiz biri gibi değilde daha çok işten dolayı çalışmayan biri kadar kafası boş ve enerjik olamayan biri gibi.
Evlenince nasıl olur diyorsun ya, iş yorgunluğundan eşimle 1- 1.5 hafta fanfini yapmadığımız oluyor, sana öyle diyim.Ya çalış, ya da kendine hobi bul, çullanma adamın üstüne, yazıktır yahu..
Neyi kabullenmezsin asla ?Asla kabullenemem böyle biseyi evlendikten sonratabi calisinca değişecek isler
Işe girene kadar 1-1.5 haftayiNeyi kabullenmezsin asla ?
Malesef tek tarafın kararıyla olmuyor bu işler.. Neden çalışmıyorsun ki, girsene sende bir işe.. O zaman birbirinizin dilinden daha iyi anlarsınız..Işe girene kadar 1-1.5 haftayi
Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
işte herşey boşluktan kendine meşgale bul.Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?