Böyle bir erkekle evlilik?

benim kocamda öyleydi ama evlenince çok şükür öyle değik yada bilmiyorum evlilikle kıyaslanmazki bu mesaj atıp aramıyor tabi ama ilgi var yani sizde diyorsunuzki yanımdayken ilgili ee o zaman sorun ne bence sizin çalışmamanız kendinize uğraşacak bişeyler bulun çünkü inanın bende nişanlıyken işe başlamıştım o çalışmıyordu az arayan az mesaj atan nişanlım kafayı yedirtiyordu bana neden aramadın neden yazmadın diye ama benim kafa bi milyondu

Boyle seylere takilmayin seviyorsaniz seviliyorsaniz birlikteyken mutluysaniz hayat size guzel yasayin gitsin. Bu tarz paranoyalara erkekler hic gelemez, onlar bizim kadar duygusal ve ince fikirli degil bunu kabullenelim artik adamlarin dnasina kodlanmamis napalim. kendi kendinizi doldurdukca onun da keyfini kaciracaksiniz. Sonra cok mu mutlu olacaksiniz? Hayir. Yapmayin.

Benim ilgisi az eski sevdigim icin hic iyi seyler soylenmemisti yaa..Ben de cok yuklendim ona.Burdan boyle bir motive bulamadim ozaman yaa.. Sonra adam bikti baska birini buldu ayni ulkeden..Onu bu yonde sikistirdigim icin pismanim cok..Simdi o dugun fotosundaki gelin ben olabilirdim birazcikk daha sabretseydim... uzuldum simdi bu konu ve yorumlari gorunce..Simdi evde birlikte guzel gececekti gunler ..mesafe belimizi bukmustu..iyi olacaktik birarada...Zaten artik evlenmemiz lazimdi ilgiyle ugrasacagimiza...
Onun evinde yataginda bir kadin var artik.Ben olabilirdim

Son düzenleme:
Günde kaç arama bekliyorsun güzelim adam her gün arıyor daha ne yapsın, hem çoğu erkek konuşmayı sevmez
Böyle bir erkek ne mis gibi nişanlın var duymamış olayım
Bitirmeyi falan bile düşündüm biliyor musunuz yalnız hissediyorum diye. Sevgili olsak dayanamaz bitirirdim

Son düzenleme:
Tahmin edeyim yanyana siz de çok iyisiniz

Triplerden fırsat bulursam onları da yazarım tabi hic yazmıyor degilim ben guzel şeyler söyleyince o iki katı söylüyor zaten

Ilgisizligin derecesi önemli ama. Buradaki kadınlar nişanlımı ilgisiz bulmadı ama sizinkinin ilgisizliği ne dereceydi acaba. Bir de mesafe çok büyük etken

işe girsene dikkatin dağılır
iş ayırma bence boş durmaktan iyidir kasiyerlik garsonluk vs dene bişeyler

Düşüncesiz biri gibi değilde daha çok işten dolayı çalışmayan biri kadar kafası boş ve enerjik olamayan biri gibi.
Evlenince nasıl olur diyorsun ya, iş yorgunluğundan eşimle 1- 1.5 hafta fanfini yapmadığımız oluyor, sana öyle diyim. Ya çalış, ya da kendine hobi bul, çullanma adamın üstüne, yazıktır yahu..

Asla kabullenemem böyle biseyi evlendikten sonra tabi calisinca değişecek isler

eh koca buldum diye dunyanin 10. harikasiyla nisanlandigini dusunup tum hayatini sanki ondan yokmussun ve yasamiyormussun gibi onun varligina endekslersen boyle olur anlattiginda anormal bir durum goremedim adam calisiyormus bence sende kendine yapacak bir ugras bulsan iyi edersin.

işte herşey boşluktan kendine meşgale bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…