Böyle bir erkekle evlilik?

Benim eşim de flört ediyorken msj atmazdı, aramazdı, sevmiyordu msjlaşmayı ve öyle arama huyu yoktu işte ben msj atardım cok gec cvp verirdi ve hep ben arardım

1 yildır evliyiz, çok guzel bi evliliğimiz var maşallah, eşim yanyanayken çok ilgiliydi sevgiliyken, şimdi de öyle

Evlendikten sonra aramaya, msj atmaya başladı ama, misal ildışına gittiğim oldu sık sık arıyordu mesela:) sevgiliyken yurtdışına gitsem aramazdı:)

Ne guzel :) Siz sorun etmiyor muydunuz peki? Korkmadiniz mi hic evlilikten

seni gerçekten sevip sevmediğini,sana olan ilgisinin ne dozda olduğunu ,nasıl bir koca olacağını,hatta mutlu olup olmayacağını bile biraz derinden düşündüğünde hissedersin anlarsın zaten.

Bir erkek aramak isterse arar. Savaşın ortasında mı, medeniyetin olmadığı bir yerde mi bu adam? Yoğun çalışmak asla bahane değil. Kendinizden pay biçin. Birini aramak görüşmek isterseniz mutlaka ararsınız bir şekilde vakit yaratırsınız değil mi? Sizi yeterince aramamasının ilgi göstermemesinin tek sebebi istemiyor oluşu....Cepte olduğunuzu hissetttirmeyin. Başka uğraşlar bulun ve enerjinizi onun üstünden alın. Gizemli ve sessiz olun, kendinizi kolay açmayın ve sizi tüketip bitirmesine izin vermeyin ki ilgisi canlı olsun.

Merhaba gündüz için birsey diyemem meşgul olabilir elbette ama aksamlari çok konuşurduk biz eşimle saatlerce. ...Halbuki pek konuskan değildir ama vakti olunca beklemekte haklısın. ..ama hep sitemkarsan arayip da tartışma yaşamak istemiyordur belki...Erkekler stabil sever.. hersey aynı suregitsin. ....sevgiler

iş bul iş... adamlara da acıyorum bazen şu feminist halimle :))

Ne guzel :) Siz sorun etmiyor muydunuz peki? Korkmadiniz mi hic evlilikten

Sevgiliyken çok kavga ederdik bu mesele yüzünden, ya msjlarıma o kadar geç cvp verirdi ki beni delirtirdi:) Arama konusunda da işte kabullenmiştim aman napım o aramıyosa ben ararım dedim ve öyle yaptım biz 6 yıl flort ettik bu arada:) Bir kere olsun whatsapptan yazışmadık sevgiliyken düşün. Eşim şimdi bile whatsapp ına gelen hiçbir msja bakmaz öylece durur, huyu böyle adamın, eşim annesini babasını dahi aramaz 1 yıldır evliyiz öyle aradığını görmedim dediğim gibi huyu böyle

Sen de mesela bu davranışı sana mı özel yoksa herkese karşı mı böyle ona bakabilirsin, ailesini arkadaslarını arayıp seni aramıyorsa bu hoş olmaz tabi

Evlenince msjlaşma derdimiz olmayacak bu kavgalar da bitecek diye düşündüm ki öyle oldu:)

Evlendikten sonra eşin işe gittiğinde oturup msj bekleme sen de mesela, yoksa bu problem bitmez, eve gelmeden bi arasa bi ihtiyaç var mı diye yeterli olmalı senin için

Ben eşimin evlenilecek bi insan olup olmadığını msjla aramayla değil başka yönlerle tahlil ettim

Merhametli olması, cömert olması, kavgacı değil yapıcı olması, dürüst olması, saygılı ve çalışkan olması vs vs bunlar önemlidir daha çok

Günde kaç arama bekliyorsun güzelim adam her gün arıyor daha ne yapsın, hem çoğu erkek konuşmayı sevmez
Böyle bir erkek ne mis gibi nişanlın var duymamış olayım

Ne yalan söyleyim bende flört döneminceyim ne nişan var nede söz.. Beş altı aylık henüz ilişkim.. İlk bir iki ay istisnasız hergün akşam yemeğinden sonra yatana kadar Whatsaptan konuşuyorduk..
Şu an nasıl mıyız ? Sabah günaydın, günde bir yada iki arama, gece de iyi geceler..
Erkek arkadaşın gayet normal

Ben aramayan mesaj atmayan taraftım. Şu anda da gündüzleri aramıyorum diye eleştiriliyorm eşim tarafından. Ama adama deli gibi aşığım yani. Bu aramama bilmem ne aşkın sevginin ölçütü değildir takılmamak lazım

Ne kadar yoğun işte çalışılırsa çalışılsın aramak isteyen her türlü arar arayamasa bile yazar. Bulduğu her fırsatta yazar ben sizide haklı buldum. Hepimizde yeri geliyor çok yoğun çalışıyoruz ama sevdiğim insana her şekilde vakit bulurum ben tabi herkesin yapısı ve sevgi anlayışı farklı ama çok seven insan sevdiğine kayıtsız kalamaz bana göre. Ama siz yanyanayken ilgiliymiş demek ki yapısı böyle

Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla
cok abartip kendni uzme yogunudr normaldir. ama gunun bir bolumude sana ayrlmis olmali.. azda olsa.. evlendgndede normal karsilayamacagin hicbrseye smdiden goz yumma bu benm fikrim. bi ortak nokta bulmalsnz

Aslında adam normal ama senin beklentilerin biraz fazla kendinde farkındasın sende boşvakit bol o yüzden sıkılıyorsun kendine bir iş arasan nasıl olur yada hobi

İlgini geri çek başka uğraşlar bul kendine. Seni merak etmesini sağla ne bileyim programın olsun bazı günler. Bakalım anca o zaman test etmiş olursun.

Çalışmak ne kadar zor biliyor musun insan 2 dk vaktim olsada iki bacak bacak üstüne atsam çay içsem wc gitsem dinlensem diye düşünüyor. 1 2 kerede arıyormuş zaten çok normal 10 kere arasa bu seferde çok bunalırsın emin ol. Sen iş yok hobi yok boş kaldığın için hep tel bekliyorsun ama biraz anlayışlı olmalısın. Şimdiden başlama bence sık Boğaz etmeye bırak müsait olduğunda arasın. sende ona msjlar at aşk sözcükleri yaz aşka gelsin daha çok ilgilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…