- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ben zaten ışte rahatsız etmiyorum. Akşamları konuşmak niyetimBir yıllık bi ilişki çok taze herkezin ilişki anlayışı farklıdır ama arayamasa bile arada napıysn diye msj atabilir tabi bunu ne iş yaptıgıda etkiler çok kafa yoran bi işse anlayışlı olmalısın bence.
Ne guzel :) Siz sorun etmiyor muydunuz peki? Korkmadiniz mi hic evliliktenBenim eşim de flört ediyorken msj atmazdı, aramazdı, sevmiyordu msjlaşmayı ve öyle arama huyu yoktu işte ben msj atardım cok gec cvp verirdi ve hep ben arardım
1 yildır evliyiz, çok guzel bi evliliğimiz var maşallah, eşim yanyanayken çok ilgiliydi sevgiliyken, şimdi de öyle
Evlendikten sonra aramaya, msj atmaya başladı ama, misal ildışına gittiğim oldu sık sık arıyordu mesela:) sevgiliyken yurtdışına gitsem aramazdı:)
Ne guzel :) Siz sorun etmiyor muydunuz peki? Korkmadiniz mi hic evlilikten
Dil öğrenHobi öneriniz var mi?
cok abartip kendni uzme yogunudr normaldir. ama gunun bir bolumude sana ayrlmis olmali.. azda olsa.. evlendgndede normal karsilayamacagin hicbrseye smdiden goz yumma bu benm fikrim. bi ortak nokta bulmalsnzBana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla
Özlemese yüzük takar mı? Küçük ama çok olursa zararlı kaprisler bunlarOnemli olan o evet ama uzaktayken ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?