Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

Neden ev arkadasi almiyorsunda evleniyorsun onu anlamadim daha rahat sex hayati icin mi ?

Sozlesme evet mallar icin tabi ki herkesin parasi kendine.baskasiyla beraber olsa da hakikaten cocuk vs gibi bi paylasim yoksa rahatsiz etmez
Aileniz ne diyecek bu işe?
Ev arkadaşı bulun daha mantıklı, yani amaç evde ara sıra sevişilecek birinin bulunması mı hakkaten tuhaf.
Duygularınızı mı aldırdınız?
Belki bigün siz aşık olacaksınız adam sizden soğuyacak o zaman ne yapacaksınız?
Brezilya dizileri gibi bi plan.

Dünyanın en güzel kokusu filmi gibi. İzlememizi tavsiye ederim anlaşmalı olarak evlenip sonra aşık oluyorlar sizin duygu ve düşünceleriniz önemli tabi

Bence sen hiç girme bu işlere ,direkt ev arkadaşı bul

Beraber uyumak istediğinde de gider sevgilinde kalırsın ..

Yıllar öncesinden bir arkadaşı hatırlattın. Ama o aynı evde yaşamak istemiyordu, yanyana dairelerde olsun istiyordu. Onun yanında sen daha iyi durumdasın.

Is icin gerekli

Yo tecrubeli insanlardan fikir almak istedim

Baskasina asik olursaniz ve gidip onunla beraber olmak isterseniz bu adam size hahayt tabii hayatim sonucta biz kankiyiz mi diyecek?
Sadece resmi nikah yapip kanka hayati yasayacagiz deseniz bile daha olasi. Ama arada sirada sevisip ayri hayatlara sahip olup hem kari koca hem kanki ayagi tabii ki olasi degil.
Hepsini geçiyorum adam niye her gün beraber uyuyup sevisecegi bir kadinla beraber olmak varken sizi tercih etsin? Askindan ölüp ölüp bitiyor mu? Askindan ölüp ölüp biterken ara sira sen istediginde gel seviselim diye bir oneriyi mi kabul edecek? Ayni evin icinde o ne yuce gonullu bir adamdir ki sakin sakin yasamaya devam etsin.
Tayin durumu icinse insanlar para karsiliginda hic gorusmedikleri biriyle resmi nikah yapıyorlar. Sonra da tayin olunca boşanıyorlar. O ise basvurun madem.

evliyim öncelikle ama istedigim evlilik bu iste yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim :)))

Ne garipsiniz is icin gerekli anladim

Sozlesme evet mallar icin tabi ki herkesin parasi kendine.baskasiyla beraber olsa da hakikaten cocuk vs gibi bi paylasim yoksa rahatsiz etmez
Sizin zaten evlenmenize gerek yok.Ayni evi bile paylasmayin niye caninizi sikiyorsunuz bunlari dusunmetin rahat rahat takilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…