- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.157
- 798
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Aileniz ne diyecek bu işe?Sozlesme evet mallar icin tabi ki herkesin parasi kendine.baskasiyla beraber olsa da hakikaten cocuk vs gibi bi paylasim yoksa rahatsiz etmez
Bence sen hiç girme bu işlere ,direkt ev arkadaşı bulCok iyi anlastigim biri var ama asik degilim ya da sevmiyorum.o da bunu biliyor.baaimdan gecenleri yasadiklarimi biliyor be hep destek oldu..o da cok klasik evlilik isteyen biri degil.
Biz evlensek diye arada konusur.evlensek..benim evime yerlesse ona bi oda versem.o esyalarini oraya koysa.atiyorum yemek ve faturalar icin aylik 500 tl koysak.onun disinda isleri ortak yapsak.kimse zorla beraber yatalim demese canimiz istediginde beraber istemediginde ayri uyusak.
Herkes kendi planini yapsa beraber bisi yapmak istersek yapsak haftasonlari bi zorunluluk olmasa.evine de istedigi zaman gidip kalabilse.yani evli ama ozgur..dalga gecmiyorum hanimlar ciddiyim.heekes kendi isini yapsin ya da gonullu is bolumu gibi.baktik evlilik oturuyor anlasiyoruz bir de cocuk.ama kurallar gecerli.
Is icin gereklisebep?
kirayı ev işlerini bölüşecek birisine mi ihtiyacınız var?
sevmediğiniz adamı ne yapacaksınız evde.
sizin dediğiniz evelnemeden beraber yasamak yada onun sende kalması senin isteyince onda kalman gibi olur, yapablirsiniz. bakarsınız ii gidiyor o zmn aynı eve çıkarsınız.
neden evlilik?
33 40 yaslarKaç yaşlarındasınız?
Yo tecrubeli insanlardan fikir almak istedimNeden beraber yaşamıyorsunuz, sizin ki cinsellik yaşayabileceğiniz bir ev arkadaşı gibi daha çok, evet işleri beraber yapabilirsiniz bizimde öyle yardım ediyor etmeli ama öyle istediği gibi girip çıkacak vs öyle bi şey olamaz sorumluluk duygusu olmaz hiç bir zaman kadın bunu başarabilir belki ama erkek bu konu da başarılı olamaz çok farklıyız düşüncelerimiz bile ayrıca evlenince hiç sanmıyorum git sen keyfine bak istediğin gibi yaşa diyeceğini bence bunu erkek arkadaşınıza söyleyin burada buna "olur" çıkmaz, keza çıktı bunun erkek arkadaşınız için yaptırımı olmaz
Artık yaşlarınız bunu konuşabileceğiniz olgunlukta. Karşılıklı olarak hayattan aynı şeyi bekliyorsanız neden olmasın.33 40 yaslar
Kibar biri iyi anlasiyoruz.hem evli olmak hem is icin gerekliArtık yaşlarınız bunu konuşabileceğiniz olgunlukta. Karşılıklı olarak hayattan aynı şeyi bekliyorsanız neden olmasın.
Ama bu evlilik olmaz. Çünkü sevgisizlik sizi tüketir.
evliyim öncelikle ama istedigim evlilik bu iste yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim :)))Cok iyi anlastigim biri var ama asik degilim ya da sevmiyorum.o da bunu biliyor.baaimdan gecenleri yasadiklarimi biliyor be hep destek oldu..o da cok klasik evlilik isteyen biri degil.
Biz evlensek diye arada konusur.evlensek..benim evime yerlesse ona bi oda versem.o esyalarini oraya koysa.atiyorum yemek ve faturalar icin aylik 500 tl koysak.onun disinda isleri ortak yapsak.kimse zorla beraber yatalim demese canimiz istediginde beraber istemediginde ayri uyusak.
Herkes kendi planini yapsa beraber bisi yapmak istersek yapsak haftasonlari bi zorunluluk olmasa.evine de istedigi zaman gidip kalabilse.yani evli ama ozgur..dalga gecmiyorum hanimlar ciddiyim.heekes kendi isini yapsin ya da gonullu is bolumu gibi.baktik evlilik oturuyor anlasiyoruz bir de cocuk.ama kurallar gecerli.
Sizin zaten evlenmenize gerek yok.Ayni evi bile paylasmayin niye caninizi sikiyorsunuz bunlari dusunmetin rahat rahat takilin.Sozlesme evet mallar icin tabi ki herkesin parasi kendine.baskasiyla beraber olsa da hakikaten cocuk vs gibi bi paylasim yoksa rahatsiz etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?