- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ya ben evliyken baskalariyla yatalim kalkalim demiyorum.evlilik ama baskaladina hisler olusursa ayrilmak.aldatmak yerineBaskasina asik olursaniz ve gidip onunla beraber olmak isterseniz bu adam size hahayt tabii hayatim sonucta biz kankiyiz mi diyecek?
Sadece resmi nikah yapip kanka hayati yasayacagiz deseniz bile daha olasi. Ama arada sirada sevisip ayri hayatlara sahip olup hem kari koca hem kanki ayagi tabii ki olasi degil.
Hepsini geçiyorum adam niye her gün beraber uyuyup sevisecegi bir kadinla beraber olmak varken sizi tercih etsin? Askindan ölüp ölüp bitiyor mu? Askindan ölüp ölüp biterken ara sira sen istediginde gel seviselim diye bir oneriyi mi kabul edecek? Ayni evin icinde o ne yuce gonullu bir adamdir ki sakin sakin yasamaya devam etsin.
Tayin durumu icinse insanlar para karsiliginda hic gorusmedikleri biriyle resmi nikah yapıyorlar. Sonra da tayin olunca boşanıyorlar. O ise basvurun madem.
Benim icin sorun degil.ya ben sizlwr gibi degilim zaten.adam plan yaptim derse tek cikarim.bu sorun etmem.o bebim gibi olabilecek mi o nedenle sizlerin fikirleri onemli.Peki paşa gönlünüzün keyfi geldiğinde birlikte yapacağınız aktiviteleri aynı anda istemezseniz ne olacak?
O aynı an bu kadar ayrı gayrı yaşıyorken arada sevgi yokken tutabilir mi sizce?
Siz bugün dışarıda kahvaltı etmek istediniz, erkek kişisinin canı dışarı çıkmak istemedi, ikindiye doğru size ya bir kahve içsek mi dedi, siz daha yeni duştan çıktınız, dışarı çıkma fikri cazip gelmedi, akşama doğru siz hazırlandınız süslendiniz; birlikte olmak için yanaştınız ama meğerse adam program yapmış dışarı çıkacakmış..
İnsanlar birbirlerine aşık ve iletişim halinde iken evlilikler zor yürüyor, siz bu dediğinize inandınız mı şimdi?
Ayrilacagiz.Niye ağrısız başını ağrıtıcaksın?
Bu evliliğin sana ne avantajı var ki?
Sevmediğin biriyle aynı evde yaşamak kolay bir şey değil.
İnsan bazen eşine bile tahammül edemiyor.
Evlendikten sonra karşına aşık olacağın biri çıkarsa ne olacak?
Oyle bi adam degil o da rahatina duskunAyrıca adam bunu nikah kıyılana kadar kabul eder,sonra kurallara direyosun diye sana şiddet de uygular. Türk erkeğinden bahsediyorsan eğer sonu böyle olur.
.benim evime yerlesse ona bi oda versem.o esyalarini oraya koysa
Cok iyi anlastigim biri var ama asik degilim ya da sevmiyorum.o da bunu biliyor.baaimdan gecenleri yasadiklarimi biliyor be hep destek oldu..o da cok klasik evlilik isteyen biri degil.
Biz evlensek diye arada konusur.evlensek..benim evime yerlesse ona bi oda versem.o esyalarini oraya koysa.atiyorum yemek ve faturalar icin aylik 500 tl koysak.onun disinda isleri ortak yapsak.kimse zorla beraber yatalim demese canimiz istediginde beraber istemediginde ayri uyusak.
Herkes kendi planini yapsa beraber bisi yapmak istersek yapsak haftasonlari bi zorunluluk olmasa.evine de istedigi zaman gidip kalabilse.yani evli ama ozgur..dalga gecmiyorum hanimlar ciddiyim.heekes kendi isini yapsin ya da gonullu is bolumu gibi.baktik evlilik oturuyor anlasiyoruz bir de cocuk.ama kurallar gecerli.
Duzenleme:aldatalim keyfimize bakalim degil hanimlar.nirmal evlilik ama ask olmayacagi icin asik olursa biri gidebilsin.oldu da beni aldatti bu benim canimi yakmaz rahatsiz olmam.bosanirim.yani kurallari olan daha rahat bi evlilik.hauati ortak paylasmak
E madem öyle evlenmeyin :)Oyle bi adam degil o da rahatina duskun
Baki olunca kalıcı olurecnebiler gibi ha?
fakbaki diyorlar o gibi bişimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?