Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

Ya ben evliyken baskalariyla yatalim kalkalim demiyorum.evlilik ama baskaladina hisler olusursa ayrilmak.aldatmak yerine

Peki paşa gönlünüzün keyfi geldiğinde birlikte yapacağınız aktiviteleri aynı anda istemezseniz ne olacak?
O aynı an bu kadar ayrı gayrı yaşıyorken arada sevgi yokken tutabilir mi sizce?
Siz bugün dışarıda kahvaltı etmek istediniz, erkek kişisinin canı dışarı çıkmak istemedi, ikindiye doğru size ya bir kahve içsek mi dedi, siz daha yeni duştan çıktınız, dışarı çıkma fikri cazip gelmedi, akşama doğru siz hazırlandınız süslendiniz; birlikte olmak için yanaştınız ama meğerse adam program yapmış dışarı çıkacakmış..
İnsanlar birbirlerine aşık ve iletişim halinde iken evlilikler zor yürüyor, siz bu dediğinize inandınız mı şimdi?

Ayrıca adam bunu nikah kıyılana kadar kabul eder,sonra kurallara direyosun diye sana şiddet de uygular. Türk erkeğinden bahsediyorsan eğer sonu böyle olur.

Niye ağrısız başını ağrıtıcaksın?
Bu evliliğin sana ne avantajı var ki?
Sevmediğin biriyle aynı evde yaşamak kolay bir şey değil.
İnsan bazen eşine bile tahammül edemiyor.
Evlendikten sonra karşına aşık olacağın biri çıkarsa ne olacak?

Benim icin sorun degil.ya ben sizlwr gibi degilim zaten.adam plan yaptim derse tek cikarim.bu sorun etmem.o bebim gibi olabilecek mi o nedenle sizlerin fikirleri onemli.

Ayrilacagiz.

Bunları evlenmeden de yapabilirsin. Boşu boşuna evlenmeye gerek yok. Baktın ki oluyor ve çocuk vakti geldi, o zaman evlenirsin. Olmaz mı? Bence olur.

ecnebiler gibi ha?
fakbaki diyorlar o gibi bişimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…