Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

aşk yok, sevgi yok.

cinsel ihtiyaç gidermek için kankanı değil de sevdiğin insanı seçmek daha mantıklı olur.

Hayati paylasmak icin..yani illa kiskanclik kisitlama mi olmali evlilik olmasi icin
Evlilik demek kiskanclik, kisitlama demek degil ki, seven insan zaten kendisi baskasiyla olmak istemez, hep sevdiginin yaninda olmak ister bu evlilik olmasa bile boyledir. Hayati paylasmak budur iste evi paylasmak degil.
Siz asil gerekceniz neyse onu dusunun bence, is icin gerekli diyorsunuz tayin meselesi falan mi?
Yoksa iyi anlasiyoruz zaten baglilik olmadan evlenelim fikri mantiksiz, evlenmis olmak icin evlenmek oluyor, bu da bir sure sonra size ayak bagi olur.

Ben anladım arkadasım seni.Tahmın edebiliyorum kurduğun mantığı.Suan ki hayatından çok daha iyi olacağını düşünüyorsan ok .Ama sevmediğin bi adamla aynı ev paylaşmak bile çok zor işkence bence sevişmek kısmı hayal edemiyorum ; kusmayacagına emin misin :/

Merak etme mecburiyetten evli kalan da çok insan var yorumları salla iç sesini dinle .

Ya ben evliyken baskalariyla yatalim kalkalim demiyorum.evlilik ama baskaladina hisler olusursa ayrilmak.aldatmak yerine

Olgun insanlar gerçek bir evlilik düzenindeyken bir başkasına aşık olursa, konuşup ayrılmayı tercih ediyor zaten. İlla çirkinleşecek diye bir durum yok.

Ayrıca aşık olmadığın bi adamla aynı evde yaşayıp kılını tüğünü görmek, hiç bir anlaşmayla kuralla tahammül edilebilecek bir şey değil emin ol.

Olur niye olmasın
gayet sıradan düz bir evlilikten bahsediyorsun işte

Ortak gelir, ortak iş paylaşımı
Canın istediğinde ayrı, isteğinde beraber uyuma büyük çoğunluğun oluşturduğu evlilik tanımına uygun.

Herkesin kendi planını yapabildiği evlilikler de var
Karı-koca dediğin her şeyi birlikte yaparı savunanlarda..

Siz bireysel düşünen taraf olacaksınız hepsi bu.

Bütün evlilikler aşklamı yapılıyor, yooo hiç sanmıyorum.
Görücü usulu evlenenler de var
Birbirlerine yakıştırılarak bir araya getirilenler de.
Bir tarafın maddi gücün rüzgarına kapılması
Diğer tarafın güzelliğe olan yatırımı..
Ohoo çok yani böyle evlilik, sizinki de olur.

Adamı alın karşınıza konuşun, ona da uyuyorsa olur neden olmasın? Sonuçta sizin hayatınız, siz yaşayacaksınız. Nasıl bir evlilik hayatı sürdüreceğiniz sizleri ilgilendirir.

Edit: Konularınıza baktım biraz, anladığım kadarıyla patronunuz size asıldığı için evlilik koruma sağlar sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz çünkü bahsettiğiniz adam zaten evli, evlilik onun için engel oluşturmaz.

İkinci olarak zaten başkasına aşıkmışsınız. Bu koşullarda böyle bir şeye adım atmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum.

Bence olmaz kurallara göre çocuk sahibi oldunuz ona karismiyorsunuz
Ama o gidip baska kadinlarla özgürce takilmaya devam ediyor
Peki aynı seyi senin özgür olmanı kabul ediyor mu

Evlilik beraber aynı yastıga baş koymak ,düşünce beraber düşmek kalkınca beraber yücelmek, sorumluluk almak sevgi saygı ve sadakattır.
Bu anlattıklarınla evlilik olmuyor dost hayatı yaşamış gibi olursun..

olur olmasına da neden bunun için uğraşasın ki

yani desen ki adam aşık ama ben sevmiyorum ama hayatım daha iyi olur mantıken evleneceğim o da olur

ama burada iki tarafın da birbirlerine sevgisi yoksa neden evlenilsin ki

yaşayın birlikte hatta ev arkadaşı olan para da alın

canınız çekince birlikte de olun

bir bakın bakalım böyle yaşam güzel mi

sonra adını evlilik koymak için imza da artarsınız olur biter

Derhal reddedilir.Nokta.

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela sen onu istediğin gibi aldatsan onun canı yanmazssa,o seni aldatsa zaten canın acımaz gece saat 4 e gelsen bişey demese.Evlilik cocuk oyuncağı olmuş.Bakarsın olur mu olur sizin hayatınız özgürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…