Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

Benim beyin gene eror verdi.... canim evlilik ve ev arkadaşlığı farkli seyler. Onsuz yatacaksan kafana gore takilacaksan hele hele evlenmeden başlasina asik olursak.... gibi bor cumle kurabiliyorsan evlenme.

Özet geçmek istersek iyi arkadaşız, aynı evde yaşasak arada sevişsek ama sevgili olmasak diyorsunuz. En kısa haliyle ev arkadaşınız fuckbody olması. Bunun için imzaya gerek yok. Ama evlilik de başka bir zorunluluk için gerekliyse olur tabi. Ama böyle bir evlilikte çocuk .. ASLAAA

Ya ben evliyken baskalariyla yatalim kalkalim demiyorum.evlilik ama baskaladina hisler olusursa ayrilmak.aldatmak yerine

Ben de oyle bir sey demedim zaten. Sizin fikrinizdeki sacmalik ne o ne bu durumu. Mesela resmi bir durum gerekli o yuzden evlenip ortak bir ev paylasalim deseniz olabilir dedim zaten. Siz diyorsunuz ki evli gibi olmayalim ama canimiz cekerse sevisiriz bir de cocuk yapariz. Ev arkadasinizi fuckbody yapmak istiyorsunuz desek cocuk ne alaka? Sorumluluk olmasin ama cocuk yapalim. Mantik evliligi bir secenek evet ama onda da insanlar asik olmadan yine bir evlilik hayati yasiyor. Sizinki evlilik de degil kanka da degil fuckbody de degil. O yuzden tutarsiz.

Kervan yolda dizilir demişler. Ve insan kendini ne kadarıyla tanıyor..
Böyle kurallar koydunuz falan. Kimin uyacağından eminsin? Şimdi kuru söze inanma devri mi? O uymadı sonrasında diyelim,şurası şöyle burası böyle dedi... yani hevesini alıp çekti gitti canın yanmaz mı? en çok kim kaybeder?
100 yıllardan gelen ve gecerliligini koruyan " ortak aklın tecrübelerini" göz ardı etmeyin. Eninde sonunda aklın yolu bir. Devletin insanlar mağdur olmasın diye koyduğu kurallar var.
Ailen? - "düşünce" sığınacagımız yer?
Onların fikirlerini,desteklerini almadan nasıl olur ki...

İnsana en sevdikleri bile batıyor zaman zaman. 7 sene olacak evleneli,birde kızım var ikisinide çok seviyorum ama aynı evin içinde tahammül edemediğim zamanlar oluyor,kaldı ki sevmediğiniz biriyle aynı çatı altında olmak,asla doğru olmaz. Anlaşamazsınız,sevmediğiniz için idare etmezsiniz,sorunlar kaçınılmaz olur.
Ev arkadaşım olmuştu zamanında,sinir etmişti beni. Diş macununu ortasından sıkması dahi batar olmuştu. Dağınıklığı gürültüsü patırtısıda cabası.
Bunu anlamanın en iyi yolu,her ne kadar mantıksız olsada,evlenmeden aynı evde yaşamayı denemek. Katlanabiliyor,üstüne birde mutlu oluyorsanız yapın ama çok ütopik. Seven insanlar bile aynı çatı altında zorlanırken,çok ama çok zor.

Ne gerek var ki buna? Eş durumu tayini filan mı yapacaksınız?

NEYİN KAFASI BU

Aşkından yataklara düştüğünüz evli adamı unutmanıza çok sevindim.
Allah korusun sizi kandırıp böyle bi hayatı onla yaşayacak olsanız çok üzülürdüm, kurtulmuşsunuz o ş.refsizden...

Konu sahibi neyle besleniyorsunuz merak ettim
Zira hiç sağlıklı görünmüyorsunuz

avrupai yasamak isteyenleri anlamiyorum burası Türkiye kendine gel bacım :))
her ne kadar medeniyet ozgurluk desen de kanimizda var Türk üz biz kiskanciz sevdigimizi sahipleniriz :)
Musluman misin bilmiyorum ama o konuya girmicem.oyleysen zaten bu hayat tarzi olamaz
kocan istedigi saatte gitcek istedigi saatte gelcek hic kiskanmican mi :))
ne malum baska kadinin koynunda olcak belki

cidden nasil bi beyin nasil bi dusunce bu anlamiyorum ama evlilik kurumu sandiginiz kadar basit degil.basitlestiren boyle fikirde insanlar
avrupada serbest iliski adi altinda hekres ne b.. yerse yesin tarzindaki evliliklere ozenmeyin hayat oyle basit degil...
sen not gecmissin ama boyle bi evlilikde aldatma kacinilmaz olur....
sana tek tavsiyem aklin varsa sana bu fikirde olan o sevgiline asla ama asla guvenme komikduruma dusurme kendini o adama karsi

Aslinda sevsen hergun beraber yatmak her saniye yaninda olmak istersin, sevmedigin icin bu sekilde dusunuyorsun. Ama bilmiyorum sevmedigin bi adamla yasamak cok zordur. Ha birde su var esimi sevmiyorum diye baskasina gozun kayar evvlendigin adam duyar ve adin cikar! Yani olan sana olur o yuzden sevdigin adam karsina cikana kadar bekle derim ben..

Şaşırdınız mı siz?

Kır zincirlerini ........
İlginç ve heyecanlı olur bence. Biraz alışveriş gibi ama neden olmasın. En azından birbirinize fazla bel bağlamadığınız için gereksiz duygusal çıkışlar yaşamazsınız. Gayet mantıklı .... belki dayatmalar olmadığı için daha mutlu bir evlilik yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…