Benimde esimin babası vefat etmis,esim ailesinin babası olmuş,ancak gorumcem çalışıyor,maaşı var geziyor tozuyor da.. Kayinvalidem de çalışıyor. Rahmetliden devletin verdiği maaşta var. Yine de arada bir esimin telefonu çalıyor sıkıştım abiiii paraaaaa diye. Ben boyle seylere takılmıyorum. Guzel yaşıyoruz,cok şükür rahatımız yerinde.
Sizin durum farklı ama annenin kirasi faturasi 3 görümce. Sinir harbi yasayabilirsiniz.
Olursa eve 9 10 Bin civarı maaş girecek.ama sürekli birilerinin geçimi ile ilgilenmek beni yorabilir.
Yani belki daha düşük maas ile geçinirim ama 10bnin alıp etrafa dağıtmak beni sinirlendirir
Benimde esimin babası vefat etmis,esim ailesinin babası olmuş,ancak gorumcem çalışıyor,maaşı var geziyor tozuyor da.. Kayinvalidem de çalışıyor. Rahmetliden devletin verdiği maaşta var. Yine de arada bir esimin telefonu çalıyor sıkıştım abiiii paraaaaa diye. Ben boyle seylere takılmıyorum. Guzel yaşıyoruz,cok şükür rahatımız yerinde.
Sizin durum farklı ama annenin kirasi faturasi 3 görümce. Sinir harbi yasayabilirsiniz.
Bende sizin gibi rahatına düşkün, gezmeyi seven birisiyim. Düşündüm de bahsettiğiniz profildeki biriyle bi birliktelik yaşamazdım.
Siz de evlenirseniz kendinizi kısıtlayacaksınız, sonra da birbirinizi kırmaya başlayacaksınız... Eee nerde kaldı mutluluk? Ki bahsettiğiniz ilişkinin de mantık evliliğiyle alakası yok. Ne maddi ne manevi yönden...
Hayir oyle bir talep olmadi. Gorumce baska sehirde. Kaynana bizimle ayni sehirde ve haftada 1 gun görüşürüz. Sanırım biraz kafa yapısı ve kisilikle ilgili bisey
Hayir oyle bir talep olmadi. Gorumce baska sehirde. Kaynana bizimle ayni sehirde ve haftada 1 gun görüşürüz. Sanırım biraz kafa yapısı ve kisilikle ilgili bisey
Çok severek mı nişanladınız peki?yani bunlar şu an sizi rahatsız ediyor mu?Acaba bende mi sorun var diye düşünüyorum da.yani acaba takmamalı miyim bunu?
Bir de nişanlınız basta bu konuda açık konuştu mu size karsi
Tabiki ben en başından beri biliyordum.Büyük bir şirketleri var tüm aile o şirkette çalışıyor bekar kızlar ve erkekler doğal olarak beraber çalışıp kazandıkları için kimse birşey diyemez.Fakat başlarında nişanlım var ona soruluyor ne yapılacağı genelde.Ben severek nişanlandım.Dediğim gibi nişanlımın durumu çok iyi o sebeple biz etkilenmiyoruz herkes istediği harcamayı çok rahat yapıyor.