kardesler kacar yasinda okuyorlar mi babadan anneye dusen maas vs yok mu bunlarin cevapları onemliHanımlar herkese iyi forumlar öncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Gezmeyi,kendimi geliştirmeyi,eğlenmeyi seviyorum.Hayatta zorluk görmedim ailem tarafından da simartilarak büyüdüm.Hic sorumluluk almadım yani şu an dışardan bakınca imrenilecek bir hayatım var.Istedigim zaman istediğimi alırım giyerim gezerim.Kimse dur etme demez.Kendim yaşıyorum zaten istersem yemek yaparim istemezsem bişey yapmam rahat rahat takılırım evimde.Karisan görüşen yok yani.Rahatima da çok düşkünüm bu arada.
Yanı kısaca ideal bi gelin olmuyorum şu durumda :)
Her neyse karşıma çıkan kişi eğitim düzeyi bana uygun,sosyal yaşantısı vs uyuyor bana.Iyi bi mesleği var.Ama ailenin babası olmuş babası vefat edince.3 kardeşi daha var.Ve meslekleri yok onların bir de anneleri var tabiki.
Şimdi bu kişi evlenince ayrı evde yasamak istiyor ama doğal olarak ailenin maddi geçimi hep üstünde olacak.E iki memur maaşı anca bir ev gecindirir.(sosyal hayat,kültürel faaliyetler,eğitim vs de katıyorum ot gibi yaşamak istemem)
Evli büyüklerimden tavsiye istiyorum siz bu durumda olsanız napardiniz?Artıları ve eksileri neler olur?Illaki bu durumları yaşayanlar vardır.Lutfen bana fikir verin
Bir tanesinin işi var diğerleri okumamışkardesler kacar yasinda okuyorlar mi babadan anneye dusen maas vs yok mu bunlarin cevapları onemli
Zaten mantık evliliği olacak olursa.bi yandan diyorum ilerde bi gün de baba ölebilirdi vicdansizljk yapma ama bi yandan da bilemiyorum baya ağır bi yük.ne bileyim yaa
bir kere forumlarda "bu kişi" diye hitap ettiğim birini sevmiyorumdur.
sevmediğim biriyle de evlenmem
he mantık evliliği olsun diyorsam da mantıklı durmuyor...
yani konu nereden tutsan elinde kalıyor
Hayatta hep mantıkla adım attım zaten öyle aşk meşk evliliği istemiyorum akıl süzgecinden geçireyim diye.bunun bi çok olumlu noktası var ama asıl bu mesele beni düşündürüyorinsan sevince herşeyi göze alırmış gibi geliyor fakat öyle olmuyor, mantığınla hareket et sen böyle bir yaşama dahil olabilirmisin , yapabilirmisin bunu düşün
Büyük konuşmak istemem ama hayır. O annesinin evini geçindirir, siz sizin evi geçindirirsiniz. O bence ailesiyle oturmayı kabul edecek, çalışmayan tabiri caizse gözü açılmamış bir kızla evlenmeli.Hanımlar herkese iyi forumlar öncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Gezmeyi,kendimi geliştirmeyi,eğlenmeyi seviyorum.Hayatta zorluk görmedim ailem tarafından da simartilarak büyüdüm.Hic sorumluluk almadım yani şu an dışardan bakınca imrenilecek bir hayatım var.Istedigim zaman istediğimi alırım giyerim gezerim.Kimse dur etme demez.Kendim yaşıyorum zaten istersem yemek yaparim istemezsem bişey yapmam rahat rahat takılırım evimde.Karisan görüşen yok yani.Rahatima da çok düşkünüm bu arada.
Her neyse karşıma çıkan kişi eğitim düzeyi bana uygun,sosyal yaşantısı vs uyuyor bana.Iyi bi mesleği var.Ama ailenin babası olmuş babası vefat edince.3 kardeşi daha var.Ve meslekleri yok onların bir de anneleri var tabiki.
Şimdi bu kişi evlenince ayrı evde yasamak istiyor ama doğal olarak ailenin maddi geçimi hep üstünde olacak.E iki memur maaşı anca bir ev gecindirir.(sosyal hayat,kültürel faaliyetler,eğitim vs de katıyorum ot gibi yaşamak istemem)
Sadece maddi değil konu çok para pulda gözüm yok ama sürekli iç iç e oluruz gibi geliyor bana bende yalnızlığı seviyorum kalabalık pek bana göre degil
Evli büyüklerimden tavsiye istiyorum siz bu durumda olsanız napardiniz?Artıları ve eksileri neler olur?Illaki bu durumları yaşayanlar vardır.Lutfen bana fikir verin
Yapamazsın benceHanımlar herkese iyi forumlar öncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Sadece maddi değil konu çok para pulda gözüm yok ama sürekli iç iç e oluruz gibi geliyor bana bende yalnızlığı seviyorum kalabalık pek bana göre degil
Kendi ailemle bile çok iç içe olmuyor.Yalnizliga epey alıştım.sakinlik bana huzur veriyor.Size göre bir hayat değil bence. İlla ki iç içe olmak zorunda birakilirsiniz gibi geliyor.
Yarın belki benim ailem muhtaç duruma düşecek bunları da düşünüyorum.ama sanırım son belliBüyük konuşmak istemem ama hayır. O annesinin evini geçindirir, siz sizin gibi bi geçindirirsiniz. O bence ailesiyle oturmayı kabul edecek, çalışmayan tabiri caizse gözü açılmamış bir kızla evlenmeli.
Sizin aileniz muhtaç duruma düşse daha lötü zaten. Hiç yardım yapamazsınız.annesinin hiç maaşı yok mu? Kardeşler kaç yaşında? Okumamışlarsa da ona göre işte çalışsınlar. Yani onların geçinecek kadar parası varsa da ekstra durumlarda destek olacaksanız sorun yok bence. Ama tüm sorumluluk çok zor.Yarın belki benim ailem muhtaç duruma düşecek bunları da düşünüyorum.ama sanırım son belli
Bunlar malesef aynı eve girmeden bilemiyoruz insanlar çok değişiyor.Ben de bunu dusundum.Esi hayatta olup yine oğlunun pesinden ayrılmayan insanlar da var.iste bu biraz sansAilesi de önemli surekli bententi olur mu yoksa evlendin kendi ailene mi bak once derler. Alıcı tarafsa olmasın hiç .
Aynı olaya yaşayarak şahit oldum (ailenin çocuğu olarak )aynı evde olmayın hiç iyi sonuçlar getirmiyor...Hanımlar herkese iyi forumlar öncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Yok aşk falan yok.mantiksiz bi mantık evliliği olacak gibi duruyo :)Aşık olursan evlenirsin ama mantık evliliği yaparsan evlenmezsin.Anlattiklarina göre daha rahat ve sorunsuz birisi olmali.Bence sana göre degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?