Böyle bir evlilik yapar miydiniz?

Evet sürekli arada 3 4 insan olsun istemem.kimse kurduğum aileye bağımlı olsun istemem aileme düşkünüm ama biyere kadar

Çok pardon :)

Evet öyle zaten rahatımı bırakmak çok zor olacak benim için.kac senedir bunun hayalini kuruyordum.anca atanıp hayallerime kavuştum

Bekarlığı o kadar güzel anlatmışsın ki neden evleceksin evlenme diyesim geldi
En iyi adamla da evlensen şimdiki gibi rahat olamayacaksın çünkü evlilik bunu gerektirir
Misal ayda 5 kıyafet aldın diyelim sonra bi tane de indirimde gördün kaçırmak istemedin e o kadar şey aldın buna ne gerek vardı diyecek al sana sorun
Yemek yapmasan 2 hafta 3 hafta ee bıktım dışarda yemekten diyecek yine sorun
Sen haftasonu gezmek isteyeceksin o diyecek aileme gidelim
Veya onlar da bizle gezmeye gelsin diyecek bunlar sana uymaz
Ya da anası babası kardeşi teyzesi halası olmayan birini bulacaksın anca öyle

Mantık evliligi ikinizde aynı mantık doğrultusunda ise yapın ama sizin yasantiniz karşı tarafa göre daha özgür onun bakacak ailesi var. Kardeşleri işlerini kurup kendi evlerinde olsalar belki bir nebze katlanılabilir.

Bence kendi hayatıniza uygun biri ile görüşün çünkü yarın öbür gün ayrı eve çıktık ama kayinlarimdan ve kaynanamdan huzur yok diye konu açabilirsiniz.

Aynen öyle.hem evde çalışacağım hem işte yani.bir de üstüne çalışıp da iki eve bakmak bana zor gelir

Bence asla evlenme. Bekarken ben de ayni senin tarzin bir hayata sahiptim. Aileminde maddi durumu cok iyidir ben ask evliligi yaptim ve esim kriterlerime uydu 9 yildir cok mutluyum ama kiz kardesim anlattigin tarz bir evlilik yapti ve cok pisman esine cok asik oldugu halde sorunlar yasiyor bir omur sizinle ayni aileden gelmemis insanlarin yukunu sirtlamak zor. Ayrica seninki mantik evliligi olacak ki hiç gerek yok bence mantik evliligi maddi ve sosyal sartlarin cazip olmasi durumundadir

Ayrica malum gecip kolay degil ailesinin ihtiyaclari yuzunden senin alisverusin disardaki harcamalarin bir sure sonra batacak ne gerek var bir aile ile evlenmeye

Ayrica malum gecip kolay degil ailesinin ihtiyaclari yuzunden senin alisverusin disardaki harcamalarin bir sure sonra batacak ne gerek var bir aile ile evlenmeye

Doğru ki bu benim için çok önemli. Alışkınım rahat yasamaya

aşk desen aşk yok mantık desen mantık yok.evlenmek için evleneceksiniz.bence gerek yok

Yok gerçekçi olmak iyidir bence ilerde mutsuz olacagını dülünüyorsan başlama aşk sevgi biyere kadar oluyor bazen bana sorsan hiç evlenme

Bende sizin gibi rahatına düşkün, gezmeyi seven birisiyim. Düşündüm de bahsettiğiniz profildeki biriyle bi birliktelik yaşamazdım.

Siz de evlenirseniz kendinizi kısıtlayacaksınız, sonra da birbirinizi kırmaya başlayacaksınız... Eee nerde kaldı mutluluk? Ki bahsettiğiniz ilişkinin de mantık evliliğiyle alakası yok. Ne maddi ne manevi yönden...

Çok aşık değilsen evlenme bence

Boşanasım geldi

Nişanlımın babası ölmüş.Kızkardeşlerinden biri boşanmış.Nişanlım en büyük çocuk olduğu için (7 kardeşler) boşanmış kız kardeşi dahil tüm aileye o bakıyor.Tabi erkekler çalışıyor ama hesaplar ortak.Fakat nişanlımın durumu çok iyi olduğu için biz çok etkilenmiyoruz çünkü erkek kardeşler çalışıyor.Fakat bazen diyorum ki herkesin kesesi ayrı olsaydı.Bir para ihtiyacı olduğu zaman gözler direk nişanlımda o halletmek durumunda zaten hepsi aynı evde yaşıyor maalesef.Zor bir durum.

Benimde esimin babası vefat etmis,esim ailesinin babası olmuş,ancak gorumcem çalışıyor,maaşı var geziyor tozuyor da.. Kayinvalidem de çalışıyor. Rahmetliden devletin verdiği maaşta var. Yine de arada bir esimin telefonu çalıyor sıkıştım abiiii paraaaaa diye. Ben boyle seylere takılmıyorum. Guzel yaşıyoruz,cok şükür rahatımız yerinde.
Sizin durum farklı ama annenin kirasi faturasi 3 görümce. Sinir harbi yasayabilirsiniz.

Çok severek mı nişanladınız peki?yani bunlar şu an sizi rahatsız ediyor mu?Acaba bende mi sorun var diye düşünüyorum da.yani acaba takmamalı miyim bunu?

Bir de nişanlınız basta bu konuda açık konuştu mu size karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…