Böyle bir evlilik yürür mü

cok normal degil.. kadinda isteksizlik hep oluyor ama erkekte cok nadir... ben hamileyim ona ragmen esim dokunmadan duuramiyor ki ben zorla durduruyorum..ama haklisiniz benim esim benden uzak dursa ben de sizin gibi hissederdim.. biraz degisin tarzininzi falan degistirin

Ne kadarda biz, çok var hemde çok en azından ben ve benim çevremdeki bir çok kadın bunu yaşıyor yalnız değilsin.Eeşimde aynıyd hep iş stresi veya yorgunluk gibi bahaneler ben yatağa erken geçerdim o saatlerce televizyon başında ,bilgisayar başında.yanında oturduğum zaman uyuyakalırdı kabus gibiydi.Bu durum aşırı derecede öfke yaratıyor artık herşeyi bana batıyordu bu sefer tartışmalar gittikçe birbirimizden uzaklaştık sonunda aptal bir iş arkadaşıyla takılmaya başladı ve ortam yapmışlar en sonunda bir kızla arkadaşlık etmeye başlamışlar sonrası malum.Tabi tün aileye döküldü ve boşanma safhasına geldik sonra gururumu yaladım yuttum barıştım çocuklarım oldu ve resmen dibimden ayrılmıyor hatta bazen bunalıyorum.Böylesi kötü şeyler yaşamadan bir aile danışmanı edinin mevzular dallanmadan düzeltin yoksa ilerisi çok sancılı

benim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)
cinsel terapi aldık biz ve evlilik terapisi seni çok çok çok iyi anlıyorum
Benim tanıdığım bi oğlak oldu aklı fikri +18di acaba evlendikten sonra mı mutasyona uğruyorlar
Konu sahibi evliliğin büyük bir kısmını oluşturuyor cinsellik. Rest çekmenin zamanı gelmiş gibi sanki. (Boşanıcam demek gibi göz korkutmak)

Canim merhaba bence testosteron hormonlariyla ilgili olabilir. Düşük olduğu zaman malesef isteksiz oluyorlar. Benim eşimde böyleydi doktora gittik birlikte ve düzeldi şimdi bnde kendimi kötü çirkin hissediyorum ama esim cok üzülüyordu polen ve ari sütü tedavisi de yapti şimdi gayet iyi

Keşke aldatsa
Ama Eminim yok
Ooh keske. Bosanmaya bahane ariyon sanki.

Tukurdugunu yaladin yani. Unuttunmu peki. Cok fazla ilgide iyiye alamet degil sankim. Dibinden ayrilmamasi.

İste bunu sile getiremiyorum o yüzden diyorum ya keske aldatsa en azından insanlara açıklayabileceğim bir sorun olur
Kaç kez söyledim artık dile getirmekten yoruldum oda ben dile getirince sinirleniyor

Benim eşimin iktidarsızlığı olsa ve üzülse İnan hic sorun yapmam sebepsiz yere iskence çektirmesi zoruma gidiyor

Ne kadar sinir bozucu degil mi bide evlenmeden önce neler yapardı gizli saklı şimdi yanı basındayım umrunda degil

Cinsellik dışında her turlu öpme sarılma var

Biseksüel olabilir mi acaba? Biseksüel erkekler aile kurmak için kadınlara yanaşıyorlar ancak zamanla eğilimleri farklı olduğu için kadına karşı soğukluk artıyo diye biliyorum. Ve maalesef bir çok biseksüel erkeği davranışlarından ayırt edemezsin. Yine de bu konuyu araştırmanı öneririm.

Öyle olduğunu ama öyleyse bile kendi bile farkında değildir bunun

Öyle olduğunu ama öyleyse bile kendi bile farkında değildir bunun
Biseksüelse eğer inan farkındadır. Evlilik danışmanına gitmeye ikna et bi şekilde. Kuzenimin kocası altı ay kavga küslük bahanesiyle kıza yaklaşmamış boşanıyolardı son mahkemede vazgeçtiler kızları var şimdi normaller.

Ooh keske. Bosanmaya bahane ariyon sanki.

Tukurdugunu yaladin yani. Unuttunmu peki. Cok fazla ilgide iyiye alamet degil sankim. Dibinden ayrilmamasi.
Hayır değil, birden farklı davranırsa çiçekler alırsa vs. Gibi olduğunda.Zaten çok aşırı bir durum yok ama eskisiyle kıyaslıyamıyorum o derece değilşti.Ortalama birisi gibi ama biraz durgun olsam ödü kopuyor. ben çok seviyordum ve artık hiç umursamıyorum yani sevgim çok çok az ama oyun değil gerçekten umrumda değil yani yaparsa napıcağımı bildiği için belkide artık ilgili.

sohrabbb Merhaba bizde yıllarca görüştükten sonra evlendik ve evlenmeden önce eşim bi şekilde belli ederdi sevgisini ama evlendik o istek gitti ilk 8 ay aynı şeyleri yaşadık ben çok konuştum tehdit de ettim ama nafile. Saçlarımı her ay başka renge boyadım dışarda da dikkat çeken bir bayanım ama eşim bu konuda nuh diyo peygamber demiyo. sonra 8 ay sonra ne olduysa bana özgüven geldi böyle o güzelsin demese bile zaten çok güzelim filan kendi kendime triplere girdim yani bi görsen sanarsın Adriama Lima öyle bi havalar bende ki o geliyo mesele öpecek sarılacak ya ay bi dur işim var ay bi dakka şöyle böyle öpmesine bile izin vermemeye çalıştım. Yada ısrar ediyorsa ay sen ne coşmuş adamsın bi git rahat bırak diye diye bilinçaltına onun çok istekli ama benim naz yapan biriymişim gibi işledim ama 2 ay sürekli böyle. Şimdi çok şükür kırdı duvarlarını. Bi sorun kalmadı nacizane fikrim böyle deneyin isterseniz yani aylarca isteksizsin ilgisizsin diye diye adamı kendim ittim bence çünkü aksini söyledikçe adam inandı yani ve öyle oldu cidden

karşı taraf çabalasa keşke konu sahıbı de en azından sakınleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…