Benim tanıdığım bi oğlak oldu aklı fikri +18dibenim eşimde oğlak aynı sorunu bizde yaşadık ,oğlaklarda mı var bir şey bilemedim şimdi :)
cinsel terapi aldık biz ve evlilik terapisi seni çok çok çok iyi anlıyorum
Canim merhaba bence testosteron hormonlariyla ilgili olabilir. Düşük olduğu zaman malesef isteksiz oluyorlar. Benim eşimde böyleydi doktora gittik birlikte ve düzeldi şimdi bnde kendimi kötü çirkin hissediyorum ama esim cok üzülüyordu polen ve ari sütü tedavisi de yapti şimdi gayet iyiİyi geceler hanımlar
Evlendiğimden beri eşimle aramızda olan bir sorun : cinsellik
Eşim hep isteksiz yorgun uykusu var
Böyle deyince hastalıklı bir es gelmesin aklınıza gayet sağlıklı
Ama benim psikolojimi bozdu kendimden nefret etmeme neden oldu kendimi artık hic beğenmiyorum sayesinde
Ya kavga çıkartıyorum umrunda degil yine ayni yine
Aylarca olmasa istemez
Ben istesem söz ile olmasa da davranışlarıyla reddeder
Bütün kavgalarımızın temelinde bu sorun var
Ben hiçbir zaman Eşimi cinsellikle cezalandırabilen bir kadın olamadım o yüzden hep başka şekillerde intikam alıyorum ondan
Öyle özeniyorum ki eşi sürekli arzulayan kadınlara
Bir bebeğim var
Çalışıyorum
Sizce ne yapmalıyım yerimde olsanız ne yapardınız ?
Ooh keske. Bosanmaya bahane ariyon sanki.Keşke aldatsa
Ama Eminim yok
sonunda aptal bir iş arkadaşıyla takılmaya başladı ve ortam yapmışlar en sonunda bir kızla arkadaşlık etmeye başlamışlar sonrası malum.Tabi tün aileye döküldü ve boşanma safhasına geldik sonra gururumu yaladım yuttum barıştım çocuklarım oldu ve resmen dibimden ayrılmıyor hatta bazen bunalıyorum.Böylesi kötü şeyler yaşamadan bir aile danışmanı edinin mevzular dallanmadan düzeltin yoksa ilerisi çok sancılı
İste bunu sile getiremiyorum o yüzden diyorum ya keske aldatsa en azından insanlara açıklayabileceğim bir sorun olurEğer mahkemede bunu kanitlarsaniz bal gibi de boşanmak zorunda.
Hatta tedaviye yanaşmadığı için tazminat talep ederseniz alırsınız büyük ihtimal.
Fiziksel bi sorun olup olmadığını anlaması için mutlaka doktora gidip testler yaptirmali.
Sorun yoksa psikolojiktir zaten onun için de terapi alabilirsiniz.
Eğer sizi sallamiyorsa gidin aile büyüklerine anlatın utanmayin asla.
Yok degil aşırı isteksiz sadeceGay olabilir mi? Bunu perdelemek için yapılan bir evlilik olmasın sizinki?
Üzgünüm ama yazdıklarınızdan sonra başka bir şey gelmedi aklıma...
Benim eşimin iktidarsızlığı olsa ve üzülse İnan hic sorun yapmam sebepsiz yere iskence çektirmesi zoruma gidiyorCanim merhaba bence testosteron hormonlariyla ilgili olabilir. Düşük olduğu zaman malesef isteksiz oluyorlar. Benim eşimde böyleydi doktora gittik birlikte ve düzeldi şimdi bnde kendimi kötü çirkin hissediyorum ama esim cok üzülüyordu polen ve ari sütü tedavisi de yapti şimdi gayet iyi
Doktora gidin demek ki sağlıklı değil. Ha ya da sizden nefret ediyor , hiç beğenmiyor , tahammül edemiyor?
Var onlar tabi kisarılma dokunma da mı yok
Ne kadar sinir bozucu degil mi bide evlenmeden önce neler yapardı gizli saklı şimdi yanı basındayım umrunda degilAyni seyleri yasadim 2 ayda bosandm. hic kendinden nefret etme kendini suclama sorun sende degil. karisini bu hayata mahkum eden kocanda sorun. tedavi medavi olmayi dusunuyor mu kendisi.
Ben de senin gibi reddediliyordum. basim agriyo kicim agriyo denilerek. nasil agir oldugunu biliyorum hiiic kendini kotu hissetme. bosanali 4 yil oldu ben hala tv de kadina yanasan isteyen erkek gorunce kotu oluyorum uzuluyorum.
Allah bildgi gibi etsn bu hayata mahkum eden erkekleri
Cinsellik dışında her turlu öpme sarılma varewt katılıyorum bencede yok..benim eşimde çok düşkün değildir ama mesela bana düşkün..beni sever sık sık sarılır öpüşürüz..ama iş hayatı insanı yoruyor gerçekten..sarılma dokunmada mı yok öpüşme falan...sevildiğinimi hissetmiyorsun??
Öyle olduğunu ama öyleyse bile kendi bile farkında değildir bununBiseksüel olabilir mi acaba? Biseksüel erkekler aile kurmak için kadınlara yanaşıyorlar ancak zamanla eğilimleri farklı olduğu için kadına karşı soğukluk artıyo diye biliyorum. Ve maalesef bir çok biseksüel erkeği davranışlarından ayırt edemezsin. Yine de bu konuyu araştırmanı öneririm.
valla bir taktikdir klasiktir ama deneyinCinsellik dışında her turlu öpme sarılma var
Biseksüelse eğer inan farkındadır. Evlilik danışmanına gitmeye ikna et bi şekilde. Kuzenimin kocası altı ay kavga küslük bahanesiyle kıza yaklaşmamış boşanıyolardı son mahkemede vazgeçtiler kızları var şimdi normaller.Öyle olduğunu ama öyleyse bile kendi bile farkında değildir bunun
Hayır değil, birden farklı davranırsa çiçekler alırsa vs. Gibi olduğunda.Zaten çok aşırı bir durum yok ama eskisiyle kıyaslıyamıyorum o derece değilşti.Ortalama birisi gibi ama biraz durgun olsam ödü kopuyor. ben çok seviyordum ve artık hiç umursamıyorum yani sevgim çok çok az ama oyun değil gerçekten umrumda değil yani yaparsa napıcağımı bildiği için belkide artık ilgili.Ooh keske. Bosanmaya bahane ariyon sanki.
Tukurdugunu yaladin yani. Unuttunmu peki. Cok fazla ilgide iyiye alamet degil sankim. Dibinden ayrilmamasi.
Ne kadar sinir bozucu degil mi bide evlenmeden önce neler yapardı gizli saklı şimdi yanı basındayım umrunda degil
karşı taraf çabalasa keşke konu sahıbı de en azından sakınleşirBenim tanıdığım bi oğlak oldu aklı fikri +18diacaba evlendikten sonra mı mutasyona uğruyorlar
Konu sahibi evliliğin büyük bir kısmını oluşturuyor cinsellik. Rest çekmenin zamanı gelmiş gibi sanki. (Boşanıcam demek gibi göz korkutmak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?