Böyle bir evlilik yürür mü

Aynen cocugunuzda varmis eger en basindan beri boyle degilse yani sonradan degismisse baskasi olabilir cunku baska bi neden goremiyrm

Bunu bende denemeye çalıştım ama uzun sure devam ettirmedim bide böyle uzatayım bakalım tesekkurler

Terapiste giderdim, eğer kabul etmiyorsa boşanırdım. Böyle evlilik yürümez ki...

İste bunu sile getiremiyorum o yüzden diyorum ya keske aldatsa en azından insanlara açıklayabileceğim bir sorun olur
Kaç kez söyledim artık dile getirmekten yoruldum oda ben dile getirince sinirleniyor
Zaten gidin herkese anlatin demiyorum ama güvenilir bulduğunuz bi aile büyüğüne anlatin.Ya da mesela anlayışlı bi kv niz varsa ona anlatin.
Bunca zaman yöntemleriniz işe yaramamış yöntem değiştirin.

Birincisi adamin herseyi elinizin altinda olunca aldatmadigindan emin olamazsiniz. bu konuda uyarilari kulak ardı etmeyin.
Ikincisi adam mastürbasyon yapıyor mu iyi takip edin.
Doktora girmesini isteyin, ya da cinsel terapi. olmuyorsa ben devam etmezdim.

Zaten gidin herkese anlatin demiyorum ama güvenilir bulduğunuz bi aile büyüğüne anlatin.Ya da mesela anlayışlı bi kv niz varsa ona anlatin.
paylaşacağı en son kişi kayınvalidedir !!bunu asla kabul edip konu sahibine yardımcı bir tavır içine gireceğini sanmıyorum !
Pardon Anlayışlı ise demişsiniz ama ben karşılaşmadım belki dünyaya gelmiştir buna anlayışlı tavır sergileyecek kv kusura bakmayın

Bak cnm evlilikte cinsellik onemlidir ama hersey demek degildir..bunun icin bosanmayi dusunmen cok sacma..hatta ikna olucaksan sana bsy anlatim..benim bi kuzenim wardi cok da severek evlendi..güya cok aşiklardi...cinsel hayatini acikca anlatirdi..her turlu fantezileri vardi..her yonde cok ii giden evlilikkeri vardi..sonra ne mi oldu..10 yil evli kaldiktan sonra enistem kuzenimi aldatti..hem de cirkinmi cirkin bi kadinla..sulalece cok sasirdik..hic bitmeyecek bi evlilik bitti...yani cinsellik yok diye eş boşanilmaz..sen onu seviyoesan onun seni sevdigini biliyorsan mucadele et..yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi opme sarilma bir sure..ben de bazen sirf dus almaktan usendigim icin istemem..eşin calisuyor yorgundur psikilojisi bozuktur olabilir yani...

Herseyini biliyorum mümkün degil aldatması ama diyorum ya keske aldatsa da defolup gitse hayatımdan en azından çocuğuma karşı suçluluk hissetmeden biter
Canım sen eşini sevmiyomusun.bi kadın eşi için nasıl keşke aldatsa diyebilir çok şaşırdım.ama canının yandığını hissettim nedense yazdıklarından

Sebep neymiş peki canım.

yeni mi evlisiniz? belkide depresyona girmiş olabilir mi? erkeklerde oluyormuş bu tarz sarsıntılar yeni evlenince alışma sürecinde

Bir çift terapistine görünseniz faydalı olabilir. İstanbul ya da Ankara'da yaşıyorsanız, özelden yazarsanız önereceğim terapistler var.

İlk zamanlar böyle olabilir lohusasın falan diye belki bence cezalandırmak yerine konuş eşinle çalışıyorsun bebeğin var belki adam seni düşünüyordur bide kimse cinsel hayatını başkasının hayatı ile kıyaslamamalı bu hep üzer insanı

Aslında şöyle belki doktora gitmesi için büyükler ısrar ederler mecburen gider doktora diye söyledim birilerine soyle diye.
Yoksa adamın umrunda değil ki.
Doğru objektif yaklasamaz ogluna ama yine de belli olmaz tabi belki halden anlayan biridir diye umalim biz.
Benim esimde de var aynı sorun ben de tedavi için birilerine soylicem diye ikna ettim mesela.
Başkalarının duymamasi onlar için evde ki kadının mutsuzlugundan daha önemli çünkü.

Yok malesef kimseyi aracı yapamam öyle anlayışlı bir büyük yok

Bunları hep dikkatle takip ettim emin oldum yanı sadece çok çalışıyor beyin yorgunluğu çok fazla

Canım sen eşini sevmiyomusun.bi kadın eşi için nasıl keşke aldatsa diyebilir çok şaşırdım.ama canının yandığını hissettim nedense yazdıklarından
Canim çok yandığı icin söyledim ama beni öyle hissizlestirdi ki İnanin yapsa bile çok üzüleceğimi sanmıyorum Allah göstermesin tabi ki yine de ama çok zor bir durum
Evlilik böyle olmamalıydı
Ben kendimi sakladığım adamdan böyle muamele görmeyi haketmedim

Eşimde benim bunu dert ettiğimi bildiği halde hır umursamazlık var ben aslında daha çok bunu hazmedemiyorum
Herşeyin her sorunumuzun altında bu yatıyor
Yorumunuz beni biraz sakinleştirdi teşekkür ederim haklı olduğunuzu düşündüm
Ama beni çok incitti hep aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…