Bunu bende denemeye çalıştım ama uzun sure devam ettirmedim bide böyle uzatayım bakalım tesekkurlersohrabbb Merhaba bizde yıllarca görüştükten sonra evlendik ve evlenmeden önce eşim bi şekilde belli ederdi sevgisini ama evlendik o istek gitti ilk 8 ay aynı şeyleri yaşadık ben çok konuştum tehdit de ettim ama nafile. Saçlarımı her ay başka renge boyadım dışarda da dikkat çeken bir bayanım ama eşim bu konuda nuh diyo peygamber demiyo. sonra 8 ay sonra ne olduysa bana özgüven geldi böyle o güzelsin demese bile zaten çok güzelim filan kendi kendime triplere girdim yani bi görsen sanarsın Adriama Lima öyle bi havalar bende ki o geliyo mesele öpecek sarılacak ya ay bi dur işim var ay bi dakka şöyle böyle öpmesine bile izin vermemeye çalıştım. Yada ısrar ediyorsa ay sen ne coşmuş adamsın bi git rahat bırak diye diye bilinçaltına onun çok istekli ama benim naz yapan biriymişim gibi işledim ama 2 ay sürekli böyle. Şimdi çok şükür kırdı duvarlarını. Bi sorun kalmadı nacizane fikrim böyle deneyin isterseniz yani aylarca isteksizsin ilgisizsin diye diye adamı kendim ittim bence çünkü aksini söyledikçe adam inandı yani ve öyle oldu cidden
Gerçekten öyle birşey yok herşeyi elimin altındaAynen cocugunuzda varmis eger en basindan beri boyle degilse yani sonradan degismisse baskasi olabilir cunku baska bi neden goremiyrm
Terapiste giderdim, eğer kabul etmiyorsa boşanırdım. Böyle evlilik yürümez ki...İyi geceler hanımlar
Evlendiğimden beri eşimle aramızda olan bir sorun : cinsellik
Eşim hep isteksiz yorgun uykusu var
Böyle deyince hastalıklı bir es gelmesin aklınıza gayet sağlıklı
Ama benim psikolojimi bozdu kendimden nefret etmeme neden oldu kendimi artık hic beğenmiyorum sayesinde
Ya kavga çıkartıyorum umrunda degil yine ayni yine
Aylarca olmasa istemez
Ben istesem söz ile olmasa da davranışlarıyla reddeder
Bütün kavgalarımızın temelinde bu sorun var
Ben hiçbir zaman Eşimi cinsellikle cezalandırabilen bir kadın olamadım o yüzden hep başka şekillerde intikam alıyorum ondan
Öyle özeniyorum ki eşi sürekli arzulayan kadınlara
Bir bebeğim var
Çalışıyorum
Sizce ne yapmalıyım yerimde olsanız ne yapardınız ?
Zaten gidin herkese anlatin demiyorum ama güvenilir bulduğunuz bi aile büyüğüne anlatin.Ya da mesela anlayışlı bi kv niz varsa ona anlatin.İste bunu sile getiremiyorum o yüzden diyorum ya keske aldatsa en azından insanlara açıklayabileceğim bir sorun olur
Kaç kez söyledim artık dile getirmekten yoruldum oda ben dile getirince sinirleniyor
paylaşacağı en son kişi kayınvalidedir !!bunu asla kabul edip konu sahibine yardımcı bir tavır içine gireceğini sanmıyorum !Zaten gidin herkese anlatin demiyorum ama güvenilir bulduğunuz bi aile büyüğüne anlatin.Ya da mesela anlayışlı bi kv niz varsa ona anlatin.
Bunca zaman yöntemleriniz işe yaramamış yöntem değiştirin.
Burçları niye sordun canım merak ettim
!
Adam sana bu lafı dedirtecek kadar iktidar kaybı yaşıyor
Senin burcun ne , onun burcu ne ?
Yaşlar kaç ? Psikolojik mi yoksa fizyolojik mi ? Bence hasta olabilir yani
Canım sen eşini sevmiyomusun.bi kadın eşi için nasıl keşke aldatsa diyebilir çok şaşırdım.ama canının yandığını hissettim nedense yazdıklarındanHerseyini biliyorum mümkün degil aldatması ama diyorum ya keske aldatsa da defolup gitse hayatımdan en azından çocuğuma karşı suçluluk hissetmeden biter
Sebep neymiş peki canım.Ayni seyleri yasadim 2 ayda bosandm. hic kendinden nefret etme kendini suclama sorun sende degil. karisini bu hayata mahkum eden kocanda sorun. tedavi medavi olmayi dusunuyor mu kendisi.
Ben de senin gibi reddediliyordum. basim agriyo kicim agriyo denilerek. nasil agir oldugunu biliyorum hiiic kendini kotu hissetme. bosanali 4 yil oldu ben hala tv de kadina yanasan isteyen erkek gorunce kotu oluyorum uzuluyorum.
Allah bildgi gibi etsn bu hayata mahkum eden erkekleri
Aslında şöyle belki doktora gitmesi için büyükler ısrar ederler mecburen gider doktora diye söyledim birilerine soyle diye.paylaşacağı en son kişi kayınvalidedir !!bunu asla kabul edip konu sahibine yardımcı bir tavır içine gireceğini sanmıyorum !
Pardon Anlayışlı ise demişsiniz ama ben karşılaşmadım belki dünyaya gelmiştir buna anlayışlı tavır sergileyecek kv kusura bakmayın
Yok malesef kimseyi aracı yapamam öyle anlayışlı bir büyük yokZaten gidin herkese anlatin demiyorum ama güvenilir bulduğunuz bi aile büyüğüne anlatin.Ya da mesela anlayışlı bi kv niz varsa ona anlatin.
Bunca zaman yöntemleriniz işe yaramamış yöntem değiştirin.
Bunları hep dikkatle takip ettim emin oldum yanı sadece çok çalışıyor beyin yorgunluğu çok fazlaBirincisi adamin herseyi elinizin altinda olunca aldatmadigindan emin olamazsiniz. bu konuda uyarilari kulak ardı etmeyin.
Ikincisi adam mastürbasyon yapıyor mu iyi takip edin.
Doktora girmesini isteyin, ya da cinsel terapi. olmuyorsa ben devam etmezdim.
Canim çok yandığı icin söyledim ama beni öyle hissizlestirdi ki İnanin yapsa bile çok üzüleceğimi sanmıyorum Allah göstermesin tabi ki yine de ama çok zor bir durumCanım sen eşini sevmiyomusun.bi kadın eşi için nasıl keşke aldatsa diyebilir çok şaşırdım.ama canının yandığını hissettim nedense yazdıklarından
Eşimde benim bunu dert ettiğimi bildiği halde hır umursamazlık var ben aslında daha çok bunu hazmedemiyorumBak cnm evlilikte cinsellik onemlidir ama hersey demek degildir..bunun icin bosanmayi dusunmen cok sacma..hatta ikna olucaksan sana bsy anlatim..benim bi kuzenim wardi cok da severek evlendi..güya cok aşiklardi...cinsel hayatini acikca anlatirdi..her turlu fantezileri vardi..her yonde cok ii giden evlilikkeri vardi..sonra ne mi oldu..10 yil evli kaldiktan sonra enistem kuzenimi aldatti..hem de cirkinmi cirkin bi kadinla..sulalece cok sasirdik..hic bitmeyecek bi evlilik bitti...yani cinsellik yok diye eş boşanilmaz..sen onu seviyoesan onun seni sevdigini biliyorsan mucadele et..yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi opme sarilma bir sure..ben de bazen sirf dus almaktan usendigim icin istemem..eşin calisuyor yorgundur psikilojisi bozuktur olabilir yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?