- 25 Temmuz 2013
- 13.349
- 54.514
- 798
- Konu Sahibi kevsertuncer
-
Telefon kabul olunmaz derler büyüklerimiz.Ben bilgisayar basında degılım, telefondan giriyorum sayılır mı?
Konuyu sildi, yorumlardan az cok konuyu anlamışsındır diye umuyorumTelefon kabul olunmaz derler büyüklerimiz.Dert neymis diye girdim de gözlerim neler gördü öyle ya.
O kadar eziğiz ki dört cocuklu evli adamlar bize bakmıyor biz de kıskanıp burdan öfke kusuyoruz.Ben bilgisayar basında degılım, telefondan giriyorum sayılır mı?
Aynen aşkım çok zekisin senKonuyu sildi, yorumlardan az cok konuyu anlamışsındır diye umuyorumhepimiz cahıl ve kotuyuz mevzu bu
Ben de cahilim malesef. Gidip biraz utanacağım cahilliğimden.Konuyu sildi, yorumlardan az cok konuyu anlamışsındır diye umuyorumhepimiz cahıl ve kotuyuz mevzu bu
sallamak için yorum yazmayın ya aldatılmadı. Ben yokken bitmişti zaten ya ne kıtsınız allah kocalarınıza sabır versin insanı delirtirsiniz cahilliğinizle
Sizden başka hakaret eden görmüyorum ben de dahil herkese yardırdınız.. benim sizden fazla eğitimim sizden fazla maaşım var.. eşimle sahur yaptık mışıl mışıl uyuyor huzurla.. deliren delirten sizsiniz hatta bence o adamın karısını da adamla birlikte sen delirttiniz.. beni bile sinir ettiniz.İnsan gibi konuşulsa hak veririm. Allah aşkına gelen komboları görmüyor musunuz? Bilip bilmeden hakaret yağdırılır mı?
Ben önerim de ciddiyim burda ki mutsuz ezik kadınlardan fikir alacağına git bu dünyada senin üzülmeni istemeyen annenden fikir al .Yada dostundan kuzeninden onlar daha çok yardımcı olur.tamam herkes troll yorumlarınızı beğendi egonuz okşandıysa konudan dağılın can sıkıntınızı ve öfkenizi kusabileceğiniz çok konu var sitede. Harap olmayın daha fazla.
Bu nasıl bir üsluptur ya ayıpMune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)
Canım kardeşim haklı olabilirsin ancak bu onların problemi sen onların işine girmeyiver nasıl girdiysen öyle de çıkGüzel dille yorum yapan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ama şunu bilin ki, ben yokken zaten aylardır ayrı yaşıyorlardı. Ha bir de kendi çocuğunu suda boğmaya çalışan bir anneyi de savunmayın bir zahmet. Her şey anlatılmıyor. Ben ondan bahsetmemek için ruh sağlığının iyi olmadığını söyleyip geçtim. İnsan bu kadar da sorgusuz sualsiz saldırmaz günahtır. Benim yaptığım hata ise hata. Ama kimsenin hakkına girmedim asla ve asla. Siz de benim hakkıma girmeyin. Yanlış konuşuyorsunuz. İnsanlara sormak gerek, anlamak gerek. Ben zaten üzmeden nasıl bitirebilirim diye sordum. Adam haketmese sürdürmezdim herhalde ilişkiyi ? insanlığa davet ediyorum.. ya da gelmeyin. İnsan insanın ayıbını örter, siz açıyorsunuz. ALLAH sizin şerrinizden korusun, yakınlarınıza sabır versin
Üsluba terbiyeye bak!!!Emin ol hayatta senin gibi konuşmam.Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)
Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım, konu sahibinin ruh ve akıl sağlığının yerinde olup olmadığını doktor ve hukuk onaylamamış. Adamın karısı onaylanmış yüksek yüksek tepelere evler kurulmuş, üç vakte kadar da dört çocuk yumurta toplamaya gidecekmiş çiftliğe. Durum bundan ibaret.Siz burda iki mesajda çığrınızdan çıktınız, hakaretlere başladınız.Kimbilir o kadın neler yaşadı da psikolojisi bozuldu konu sahibi..Sizde çok iyi bir ruh haline sahip görünmüyorsunuz..
Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.Ben önerim de ciddiyim burda ki mutsuz ezik kadınlardan fikir alacağına git bu dünyada senin üzülmeni istemeyen annenden fikir al .Yada dostundan kuzeninden onlar daha çok yardımcı olur.
Kınamıyorum ama insanlar mantıklı cevaplar vermiş onlara demediği kalmamış.Tamam kınamak yanlışsa hakaret etmek doğru mu?Biz de biliyoruz onlara soramadığını çünkü onlar da burdakiler gibi hatta daha büyük tepkiler verecekti.Ee o zamn onlarada mı ezik mutsuz vs.diyecekti.Insanlari yanlizlikla sucluyorsun ama etrafinda derdini anlatacağın kimse yok bu ironiye ne demeli??Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?