Böyle bir kadına nasıl davranılır?

En ufak tartışmaya bile aileler araya girerse bu işin ucu hiç bulunmuyor11 Yıllık evliyim çok ta kavga etmişizdir eşimle ama ne kendi ailem ne eşimin ailesi hiç haberdar olmamıştır..Sizin tek sorununuz eşinizin de aillerinizi kendi ilişkinize sokmanızYanlış anlamayın eleştirmiyorum herkesin bir yaşam tarzı,alışkanlıkları vardır..Ama aileler araya girince pire deveye dönüşüyor..

hamilesin değil mi? ve sana vurdu ittirdi..bakışları bile bi garip diyorsun.

bence işte şimdi aileni arama zamanı..o adamla yalnız kalma..lütfen..

zaten çıktı gitti elimden telefonumuda aldı saklamış aramiyim kimseyi diye...
Büyük ihtimal dışarda annesiyle rahat rahat konuşabilmek ve rahatça düşünebilmek için çıktı dışarı.
Nefret ediyorum artık.

Hamile karısını itip kakan üzen ağlatan bir adam ama konu başlığı bu kadın! Sorun eş değil kayınvalide :S

Haklısınız benim eşim dediğim insan bana bunları yapıyoken benim derdim o kadın olmamalı..
Doğru diyosunuz..

burada ben de dahil olmak üzere yüzlerce hatta binlerce insan o minicik cana kavuşmak için senelerce ne mücadeleler veriyoruz..
ama eşiniz bırakın cinsiyet heyecanını bebeğini bile düşünmüyor ...
ailesi parayı harcamışsa geri toplayıp yerine koysunlar eşinizde size kızmayı bırakıp ailesine söylesin
o bizim hakkımızdı ne hakla harcarsınız desin .. biz araba aldık siz hakkınızı kaybettiniz ne demek öyle şeymi olurmuş.
yada ev alacağınızda arabayı satıp size parasını geri versinler
ailesinin yaptığı birşeyden ötürü neden size yükleniyor eşiniz ???

Bence esin bosanmayi dusunmuyor ,
gozdagi verip seni sindirmek istiyor .

Bir arkadas demis ya evet gercekten o blofun tam yeri ve zamani ,
rapor al, atla git ailenin yanina ...
bir sure uzak kalin ,
onun yaptiklari da tamamen blof...

Ama sunu da bil ki bu adam seni de o bebegi de haketmiyor...

Son düzenleme:
Ya bu ne bıcım bı kumpas ya ınsan evladına para vercegı varsa verır yardım etcegı varsa eder yok gelınım bana gulmedı allah razı olsun demedı yok gozunun ustunde kası var dıye abuk subuk bahane yaratıp parayı vermemezlık yapmaz.
Resmen bahane uydurmuslar bıde utanmadan arayıp araba aldık bız o parayla dıyolar esınız de sızı sucluyor ne sacmalık yaa.esınıze soyleyın UYANSIN !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…