- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Tabi sever sizi. Eve bakiyorsunuz, cocuga bakiyorsunuz, adama da bakiyorsunz eee tum sorumluluk da sizde.İlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
Benim karım da böyle olsa ben de severimİlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
Böyle yaparsan herkes sever seni sende çalışma evde dur bak nasıl kavgalar çıkıyor o evde gidip bu akşam işi bıraktım yada cikarildim desene ne diyecek bu adam tembellesmis resmen kahvede akşama kadar daha da çalışmaz bu adamİlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
Devam ederim çünkü o kocamBir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
ailesi adamı resmen sana evlatlık vermiş. çocuk varken direkt boşanın diyemem ama anasının evine yolla kendileri bakmak zorunda kalinca işsizliği gözlerine batar onların daİlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
Eger 'calisirsa, ondan bosanmam icin yeterince gecerli bir sebebim yok' diyebiliyosan, ozaman ona gore bir strateji cizmelisin kendine.İlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
konuştum, konuşturtmuyor. bana işle ilgili birşey söyleme, ben yeterince stresliyim zaten bu durumdan ötürü, bi de sen gelme üzerime, ben biliyorum yaptığım işi diyor. yani aslında herşeyi lafta. böyle söyleyince diyorum ki " aaaa evet bu adam gerçekten çok üzgün çalışmadığı için, psikolojisi gitmiş, tamam arıyor ama istediği gibi iş olmayınca başlamak istemiyor" falan diyorum. ama bakıyorum her şey lafta, hiç icraat yok. çalışırken arkasında ite ite gönderirdim işe, offf keşke hasta olsam da işe gitmesem derdi. azcık hapşursa burnu aksa işyeri hekimine çıkar iki gün rapor alır yatardı. böyle yani.Eger 'calisirsa, ondan bosanmam icin yeterince gecerli bir sebebim yok' diyebiliyosan, ozaman ona gore bir strateji cizmelisin kendine.
mesela: Once ailesini al karsina, 'boyleyken boyle, 1 sene oldu artik, vakti geldi, oglunuza (mesela diyelim) 3 ay veriyorum. Is buldu buldu, bulmadi ben ondan ayrilmak icin gereken adimlari atacagim. Ben oglunuzla bas edemiyorum kusura bakmayin, siz edersiniz artik.' de.
Sonra al karsina kocani karsina, kavga etmeden gayet sakin ve cok ciddi bir sekilde 'lafimi kesmeden beni dinle. soyleyeceklerimi tehdit olarak sakin algilama. ben bir karar aldim, oyle algila. dusundum tasindim, beni kendinden gercekten sogutuyorsun artik. o yuzden bu evlilige bu sekilde daha uzun bir sure katlanamayacagima karar verdim. sana 3 ay sure veriyorum. is buldun, buldun. bulmadin, ozaman bu evliligi bitirmek icin gerekli adimlari atacagim' de.
buyuk ihtimal kiyamet kopacak, esin bagirip cagiracak blablabla. cokta ciddiye alma bu kavgayi derim sahsen. ayni seyleri defalarca tekrarla, defalarca tekrarla beynine isleyene kadar.
Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?