Böyle bir koca

Tabi sever sizi. Eve bakiyorsunuz, cocuga bakiyorsunuz, adama da bakiyorsunz eee tum sorumluluk da sizde.

Benim karım da böyle olsa ben de severim

Boşarım demeyeceğim hemen . Çünkü boynunda sonucları var ve siz kendi durumunuzu şartlarınızı kendiniz bilirsiniz .

Yerinizde olsam önce şikayetlerimi dile getirir çözüm isterdim .

Böyle yaparsan herkes sever seni sende çalışma evde dur bak nasıl kavgalar çıkıyor o evde gidip bu akşam işi bıraktım yada cikarildim desene ne diyecek bu adam tembellesmis resmen kahvede akşama kadar daha da çalışmaz bu adam

Ben o kocayı yeriiiiiimmm. Ham yaparım. Ne kadar da hayat arkadaşı bi koca o öyle. Her işin ucundan tutmuş, hayat müşterek lafının hakkını vermiş tü tü tü maaşşallah :)

Boşan demeden önce sorayım, kocan adam edilebilir mi? Cevap hayırsa bi noktada boşaman gerekebilir.

İş bulamaz anlarım, hadi tembellik yaptı onu da belki de. Tüm gün evde olup da dağınıklığa laf etmesini, eve katkısının 0 olmasını anlayamam. Muhtemelen 3 yaşı daki bebenin daha çok katkısı vardır eve :)

Allah göstermesin bir hastalık, dert olur o zaman denir ki eyvallah.

İş beğenmemesini de anlıyorum, ama dese ki çoluğumun çocuğumun rızkı için iyi bir iş bulana kadar limon bulup satarım bile o zaman eşiniz iyi niyetli derdim. Ama kesinlikle beleşe oturmuş.

Üzülerek bir de genelleme yapmak istiyorum. Kahveye giden adamdan bir şey olmaz.

Son olarak siz de ayaklarınızın üzerinde duran bir kadınsınız. Bu hayat böyle geçer mi sorgulayın lütfen çünkü eşiniz ev erkekliğinin tadını almış. Bundan sonra ne iş yapsa mutsuz olacak.

Devam ederim çünkü o kocam
Bi de soruyonuz ya pesss.

ailesi adamı resmen sana evlatlık vermiş. çocuk varken direkt boşanın diyemem ama anasının evine yolla kendileri bakmak zorunda kalinca işsizliği gözlerine batar onların da

Eger 'calisirsa, ondan bosanmam icin yeterince gecerli bir sebebim yok' diyebiliyosan, ozaman ona gore bir strateji cizmelisin kendine.
mesela: Once ailesini al karsina, 'boyleyken boyle, 1 sene oldu artik, vakti geldi, oglunuza (mesela diyelim) 3 ay veriyorum. Is buldu buldu, bulmadi ben ondan ayrilmak icin gereken adimlari atacagim. Ben oglunuzla bas edemiyorum kusura bakmayin, siz edersiniz artik.' de.
Sonra al karsina kocani karsina, kavga etmeden gayet sakin ve cok ciddi bir sekilde 'lafimi kesmeden beni dinle. soyleyeceklerimi tehdit olarak sakin algilama. ben bir karar aldim, oyle algila. dusundum tasindim, beni kendinden gercekten sogutuyorsun artik. o yuzden bu evlilige bu sekilde daha uzun bir sure katlanamayacagima karar verdim. sana 3 ay sure veriyorum. is buldun, buldun. bulmadin, ozaman bu evliligi bitirmek icin gerekli adimlari atacagim' de.
buyuk ihtimal kiyamet kopacak, esin bagirip cagiracak blablabla. cokta ciddiye alma bu kavgayi derim sahsen. ayni seyleri defalarca tekrarla, defalarca tekrarla beynine isleyene kadar.

Pardon hangi pet shoptan aldiniz siz bunu?Kaca aldiniz biomiyorum ama baya bir cins belli..ustelik bakimida baya masrafli.Kesin birde ustune tuy dokuyordur evde..valla ben olsam barinaga birakirdim bunu..
(Bu arada bunu hicbir gercek hayvana yapmam,sozum dusunebilen ve iradesi olan hayvanlara)

sorun tek başına iş olsa sabır derdim ben.
ama adam resmen parazit. kahvede oturan erkeklere zaten bakış açım çok kötü. resmen üretmeden çevreye ve kendilerine zararlar. kaldı ki çocuğa da ilgi yok. bence bu adam düzelmez. otur konuş derdim ama defalarca yapmışsındır zaten.

konuştum, konuşturtmuyor. bana işle ilgili birşey söyleme, ben yeterince stresliyim zaten bu durumdan ötürü, bi de sen gelme üzerime, ben biliyorum yaptığım işi diyor. yani aslında herşeyi lafta. böyle söyleyince diyorum ki " aaaa evet bu adam gerçekten çok üzgün çalışmadığı için, psikolojisi gitmiş, tamam arıyor ama istediği gibi iş olmayınca başlamak istemiyor" falan diyorum. ama bakıyorum her şey lafta, hiç icraat yok. çalışırken arkasında ite ite gönderirdim işe, offf keşke hasta olsam da işe gitmesem derdi. azcık hapşursa burnu aksa işyeri hekimine çıkar iki gün rapor alır yatardı. böyle yani.

erkeğe şiddete karşıyım ama bu koca tam dayaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…