aynen. manevi bir katkın olsun bari, ev işi yükümü biraz hafifletsen diyorum. ya söylene söylene yapar, ya birazdan yaparım der erteler, ya da hiç yapmaz.İş bulamaz anlarım, hadi tembellik yaptı onu da belki de. Tüm gün evde olup da dağınıklığa laf etmesini, eve katkısının 0 olmasını anlayamam. Muhtemelen 3 yaşı daki bebenin daha çok katkısı vardır eve :)
aynen çocuk zaten elimi kolumu bağlayan. ne kadar ilgisiz de olsa öbür odada oturup çekirdek çitleyen bir baba figürü var evde hiç değilse diyorum. parçalanmış bir aileye sahip olsun istemiyorum.ailesi adamı resmen sana evlatlık vermiş. çocuk varken direkt boşanın diyemem ama anasının evine yolla kendileri bakmak zorunda kalinca işsizliği gözlerine batar onların da
Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
ev işine elimi sürmem mesela.gerekirse haftaalrca temizlenmesin ev. birimi geldi. ev dağınık utandın mı. valla evde olan eşim ona sorun. ben çalışıyorum tertip düzenden o sorumlu deyin. yemek yapmayın. gerekirse dışarda yiyip gelin. evde çocuğa yemek yapın yeter. öğrensin iş yapmayı.Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
İlk 6 ay bile isteye yattı evde, işsizlik maaşı alıyordu. Birazda devlet baksın bana dedi. Sonra aramaya başladı pardon kendi aramıyor birileri ona iş bulsun diye bekliyor. Ama hiçbir yerden haber çıkmadı. Kendi tüm gün kahvede. Beni seviyor evet. Çok seviyor. Çalışırken de huyları hep aynıydı. Ailem tabiki tepkili. Onun ailesi de hayırlısıyla bulacak inşallah bir iş diyorlar.
tam dövmek diyemem ama koluma vurmuştu sinir anında. bir daha da öyle bişey olmadı zaten. ben ona para vermiyorumki. 5 kuruş vermedim bugüne kadar. kart kullanıyor ihtiyaçları için. sonra da dolandırıldığı arkadaşı tarafından kartları ödeniyor, bazen 300-500 para veriyor arkadaşı falan. böyle geçiniyor.Seni hatırladım şimdi..
Bu seni bebeğinin yanında bile döven, arkadaşlarıyla gece gündüz içen gereksiz değil mi?
Kusura bakma da böyle enayi kadın tabi ki sevilir. Kim çeker bir düşün onu senden başka?
Ekmek elden su gölden. Adam akşama kadar k.çını savuruyor "neden çalışayım karım bana bakıyor" diyor. Üstüne bir de sen yetişemiyorsun diye laf sokuyor.
Hiç koymuyor mu sana onun içki alem paralarını vermek? Gönder ailesinin evine..
Şiddet olayının detayına inmedim bile dikkatini çekerim. Boşan kurtul kardeşim daha fazla heba etme yıllarını..
ne bileyim valla, o işi bekle bu işi bekle, ha bugün başlar ha yarın başlar diye diye 1 yıl oldu işte.Evde oturup calismamaya alisan erkek bir daha çalışmıyor eski esim yillarca oturdu baban bakiyor nasilsa diye.
bakamazmış beceremezmiş. nasıl oyalayacakmış onu akşama kadar. bari gün içinde 1 saat falan bak, al dışarı götür, yürüyün, parka gidin diyorum. yok onu da yapamazmış.Neden çocuğuna ailen bakıyor. Madem çalışmıyor otursun çocuğuna baksın bir zahmet.
Sizin bu evlilikten beklentiniz tam olarak ne? Çok mu aşıksınız ? Yeter ki yanımda dursun falan kafalarında mısınız??tam dövmek diyemem ama koluma vurmuştu sinir anında. bir daha da öyle bişey olmadı zaten. ben ona para vermiyorumki. 5 kuruş vermedim bugüne kadar. kart kullanıyor ihtiyaçları için. sonra da dolandırıldığı arkadaşı tarafından kartları ödeniyor, bazen 300-500 para veriyor arkadaşı falan. böyle geçiniyor.
Çocuğu parçalanmış aile de büyümesinmiş.Sizin bu evlilikten beklentiniz tam olarak ne? Çok mu aşıksınız ? Yeter ki yanımda dursun falan kafalarında mısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?