- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Valla o zaman kendi bilir.. Buraya konu açmasının da bi anlamı yok gelicek öneri tek çünkü: BOŞANÇocuğu parçalanmış aile de büyümesinmiş.
Babası ayrı oda da oturup çekirdek çitlese bile başındaymış
bakamazmış beceremezmiş. nasıl oyalayacakmış onu akşama kadar. bari gün içinde 1 saat falan bak, al dışarı götür, yürüyün, parka gidin diyorum. yok onu da yapamazmış.
ailesi nerde bu adamın anası babası da mı bişey demiyorne bileyim valla, o işi bekle bu işi bekle, ha bugün başlar ha yarın başlar diye diye 1 yıl oldu işte.
baba yok, anne uyardığında esip gürlüyor ona da işle ilgili bana tek kelime edeceksen gelme bu eve diyor. onu uyarmaya çalışanları da benim rızkımı siz vermiyorsunuz, rızık Allahtandır deyip susturuyor.ailesi nerde bu adamın anası babası da mı bişey demiyor
ne yaparım söyliyim büyük konuşmaktan korkarım ama
direk kapı önü!!!
mesleği yok. lise mezunu. bir yere de girse işçi olarak çalışmaktan başka şansı yok. ona da o yetmiyor, gözü yükseklerde. hem yorulmayacak, hem hafta sonları tatil olacak, hem parası iyi olacak.Mesleği ne normalde
işe girmesi için 1 hafta müğret verir yoksa alır kapının önüne koyarım, iş begenmemek lütuf değil üç kuruşta olsa para kazanıp evin bütçesine katkı sağlamak lütuftur.Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
demek ki uste cikmasina izin veriyorsun konusurken. bosanacak gibi durmuyosun acikcasi burdan bakilinca. konusmanin nekadar imkansiz oldugunu anlatma tatlim bize, durumun degismesi icin cozumler ara.konuştum, konuşturtmuyor. bana işle ilgili birşey söyleme, ben yeterince stresliyim zaten bu durumdan ötürü, bi de sen gelme üzerime, ben biliyorum yaptığım işi diyor. yani aslında herşeyi lafta. böyle söyleyince diyorum ki " aaaa evet bu adam gerçekten çok üzgün çalışmadığı için, psikolojisi gitmiş, tamam arıyor ama istediği gibi iş olmayınca başlamak istemiyor" falan diyorum. ama bakıyorum her şey lafta, hiç icraat yok. çalışırken arkasında ite ite gönderirdim işe, offf keşke hasta olsam da işe gitmesem derdi. azcık hapşursa burnu aksa işyeri hekimine çıkar iki gün rapor alır yatardı. böyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?