Böyle bir koca

bakamazmış beceremezmiş. nasıl oyalayacakmış onu akşama kadar. bari gün içinde 1 saat falan bak, al dışarı götür, yürüyün, parka gidin diyorum. yok onu da yapamazmış.

O zaman çıkıp da babayım demesin.
Sana gururlu ayağına yatıp alt metin olarak "beni huzursuz etme rahatım böyle" demeye çalışıyor. Blöfünü yeme. O bağırmaları falan hikaye...

Ailen nasıl tepkisiz kalıyor? Üzülmüyorlar mı kızları elin işe yaramazına baktığı için?

Bence hem senin hem de onun ailesini bir araya getirip bir karar almanın, beyzadeye görevlerini hatırlatmanın zamanı gelmiş. Tabi öncesinde sen konuşacaksın ailelerle "böyle bir karar aldım sana şu kadar mühlet eğer işe girmezsen tek başıma yoluma devam edeceğim" de..

Koca yazmışsın ortada koca göremedim ben .benim koca anlayışım çalışan evine bakan sorumlulukları ni bilen kişilerdir .ıyyy one öyle iş begenmiyo aş begenmiyo oldu paşam de sende her sorumluluk üstünde zaten boşa gitsin valla bu zamana kadar iyi sabretmissin helal olsun...

Ne işe yaramaz bir adam ya. Hiçbir baltaya sap olamamak deyimi eşiniz için söylenmiş olabilir. Ben evli değilim o yüzden böyle bir durumda boşanırdım diyorum. Evli hanımlar öyle kolay mı diye kızmaz umarım

İşsiz kalmış olabilir bunu eleştiremem. Ama çalışmıyorum bari ev hayatına katkım olsun diye düşünmesi gerekir.

Yanı evlılıj ıyı gunde kotu gunde issiz dedıgınızde umursamadım ama dıger seylerı okudukca kocanıza kızdım.
Sızın ona ıhtıyacınız yokmus ki. Hatta size daha cok zararı var.
Bence guzelce konusun duzene koymasını ıssız olmasını sorun etmedıgınızı ama sızden cok evde oldugu ıcın sıze yardım etmesı gereken konuları lısteleyıp verın gunluk olarak

Ya offf. Ne yapacaksın biliyomusun çocuğu anneanneye götürmeyeceksin ya da onlar gelmeyecek artık sen bakıyosun diyeceksin. Ev işi yemek bırakacaksın kendine çocuğa yetecek kadar çorba yeter. Adamın işsizliğine değil bu kadar vurdumduymaz olmasına gıcık oldum. Ortalığı ayağa kaldıracaksın. bu kadar çalışıyorum çocuğa bile bakmıyor temizliği falanı filanı sorun ediyo. İstemiyorum böyle evlilik. Alın oğlunuzu diyeceksin ailesine. Adamında aklı başına gelecek

Ailenize söyleyeceksiniz bir müddet çocuğa bakmayacaklar evde çocuk bakmaya mecbur bırakılacak!
ya da
İşten ayrılacaksınız!
Eğer boşanmak istemiyorsanız bu ikisinden biri mutlaka işe yarayacaktır....

boşarım net, neredeyse tüm cevaplar, internet sitesi tanıtımı gibi olmuş

mesleği ne merak ettim, şımarık biri galiba, hem çalışmasın hem çocuk bakmasın hem ev işi yapmasın, valla tam tersi olsa, sen hem çalışmasan hem çocuk bakmasan hem ev işi yapmasan herkes seni tefe koyardı, erkek yapınca kimsenin gözüne batmıyor sanırım, anası babası hiç mi akıl vermiyor bu adama, yani bu yaşta akıl verilmesine de ihiyacı olmamalı ama bazı erkekler ileri yaşta bile yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyor malesef

ne bileyim valla, o işi bekle bu işi bekle, ha bugün başlar ha yarın başlar diye diye 1 yıl oldu işte.
ailesi nerde bu adamın anası babası da mı bişey demiyor

ne yaparım söyliyim büyük konuşmaktan korkarım ama
direk kapı önü!!!

ailesi nerde bu adamın anası babası da mı bişey demiyor

ne yaparım söyliyim büyük konuşmaktan korkarım ama
direk kapı önü!!!
baba yok, anne uyardığında esip gürlüyor ona da işle ilgili bana tek kelime edeceksen gelme bu eve diyor. onu uyarmaya çalışanları da benim rızkımı siz vermiyorsunuz, rızık Allahtandır deyip susturuyor.

işe girmesi için 1 hafta müğret verir yoksa alır kapının önüne koyarım, iş begenmemek lütuf değil üç kuruşta olsa para kazanıp evin bütçesine katkı sağlamak lütuftur.

İşsizlik kimsenin suçu değil tabii ki gerekli özeni ve çabayı gösterip hala işsiz kalanlar için...
Eşiniz bence sizin zaten bu denli koşturmanıza alışmış, gık çıkaran yok e yan gel yat Osman deyip bir de üzerine beylik taslamış. Bence uyarı kodunu verin,acilen kendine gelsin yoksa şutla gitsin;işsiz olduğu için değil tembel ve pişkin olduğu için üzerine ekstra bencil olup sırtınıza çıktığı için...

demek ki uste cikmasina izin veriyorsun konusurken. bosanacak gibi durmuyosun acikcasi burdan bakilinca. konusmanin nekadar imkansiz oldugunu anlatma tatlim bize, durumun degismesi icin cozumler ara.
Hala galiba evliliginde ciddi sorunlari kabullenme asamasindasin, o asamadan cozum asamasina gecme zamanin bence gelmis, geciyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…