Böyle bir nedenden canım yandı

Daha sizinle beraberken yenisi için yer yapmış resmen sevgiliniz. Gelip size anlatarak da iyice egosunu şişirmiş. Siz ise yaptığını burnundan getireceğinize hala beni terk eder mi diye üzülüyorsunuz? Bence ortada kaybedecek bir şey yok. Size değer verse sevgilim var der ve sizi kaybetmekten korkardı.

Üzgünüm ama kıza açık kapı bırakmış umut vermiş.

öyle şey olur mu ya! karşısındakini kırmak istememiş ama sevgilisi olarak sizi kırmış bi defa sen diğer kişiye göre çok daha önemli olmalıydın
ayrıca ne yani evli olsaydı bekarım mı diyecekti???

resmen diğer kızı yedek kulübesine almış. şu an hazır değilim derken de şunu düşünmüş gibi geldi bana. hımm bu kız daha çekici önce bi elimdekini çıkartayım sonra buna yeşil ışık yakarım. senin bahsetmemiş ki kız kaçmasın.

bitir gitsin

Adamın sunduğu gerekçe o kadar aptalca ki, hiç art niyeti olmasa bile bu kadar aptal bir insan hala nasıl sevilir?

Önce gelsin, normalde haberiniz bile olmayacağı bir konuyu sizi yetiştirsin, sonra elalemin kızı üzemem ama seni üzerim desin.

Yani kusura bakmayın ama adamın yaş 11 değilse, IQ 50 falan.

Belliki hain planları var. Asla kabul edilir bişey değil. Boynuz yemek veya terkedilmek istemiyorsan hemen ayrıl.

kıza ümit vermiş gibi olmamış basbayağı kıza ümit vermiş. Bilerek ve isteyerek. Fazla güvenmeyin daha çok üzülürsünüz.

acık kapı bırakmıs
o kısının ılgısı hosuna gıtmıs ılgılensın ama uzaktan ılgılensın teorıde aldatmıs da sayılmam egomda oksanır dıye dusunmus
ben olsam dur ayrılayım da sen kımseyı gercekten uzme . yalancı cıkarmayayım senı der tekmeyı basardım

kapıyı aralık değil ardına kadar açık bırakmış.kız güzel demekki.haklısın ..

Hm öyle mi söyledin diyip pek oralı olmayıp akşamına arkadaşlarınla dışarı çıksaydın. Ego yapmasına izin vermeseydin.

Ona bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl soyleyebilirim?
Şimdiye kadar çoktan söylemiş olmalıydınız zaten. Yarın bu işi çözmesi gerektiğini söyleyin. Aksi halde çok üzülürsünüz çünkü aynı işyerindeler ve içiniz hiç rahat olmayacak.

-kizin sevgisini itiraf etmesini size soylemesini bir tek ben mi normal karsilamadim? Ben olsam sevgilim varsa onu uzmemek icin bu olay hic olmamis gibi bahsetmezfim. Kiza da benim sevgilim var derdim.
-kizi uzmemek icin sevgilim var demesi tuhaf. Kizi uzmemis guya ama sizi uzmus. Bunun anlami aslinda su kiza acik kapi birakmis. Kizi cepte tutuyor.
-Sevgilim boyle yapsa ben devam edemezfim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…