Boyle bir ortamda calismaya devam eder misiniz?

Bir an benmi actim bu konuyu dedim
Benimde ayni var basimda tek fark kadin bunu yapan.Dediginiz gibi bir departman sefimizin yalakasi.Ama o olmayinca oranin sefi.Ilk is yeri bizim orasi.Sürekli dedikodu pesinde.Anlatamam.Ben böyleyim söyleyim ama aslinda hicbirsey.Tecrübe yok profesyenlik yok .Yabanci dil gerekiyor o yok.Neymis bir senedir ordaymis.Anlamiyorum bunlari görmüyorlarmi.Hicbirseyi beceremiypr en ufak biseyde bizi cagiriyor özellikle yabanci müsterilerde.Ama sorsaniz o en iyisi.Bilmiyorum böyle birsey hic görnedim hayatimda

Denildiği gibi her işyerinde bir mal çıkıyor böyle.Benim çıktığım işyerinde vardı kadın önüne gelene bağırırdı .Kendisi 10 yıl olmuş müdürü de kankası yapmış kimse laf etmiyordu .Toplandık şikayet ettik kabak bize patladı .Şikayet ettirmişsiniz diye burnumuzdan getirdi.Sonuç iki arkadaş istifasını verdi.Bende farklı bölüme geçmiştim.Ama Allah’a havale ettik bu kadar zulümü yanına kalmaz kimsenin.

Ben bunlari esimden dinliyorum. Her kavgada ne kadar beceriksiz oldugumu, hatalarimi daima yuzume vurur. Artik o konusurken benim kulagimda en sevdigim sarki caliyor. Uzerinden zaman gecince de soyledigi laflari burnundan getiriyorum

başınıza gelen şeyin adı mobbing.bu bir suç.kurumsal bir firmada çalışıyorsanız insan kaynaklarına gidip danışın, madem patronunuz da ilgilenmiyor bence siz bir avukatla görüşün aynı anda yeni iş de bakın bir tazminat davası açarak işyerinden ayrılın.sizin sağlığınızdan canınızdan önemli mi?iş değil işkence bu resmen.

Piyasada iş yok. Eğer dayanılmayacak gibi değilse çıkmayın. Deli deliyi görünce sopasını saklar, alttan alttan laf sokun. Hafiften dalgaya alın. Bir yandan da iş arayın. Bulunca çıkarsınız.

Kurumsal sirkette patron nasil oluyor anlayamadim??
O kadar kurumsal bir yer ise direk ik ya sikayet edin mobing uyguluyor diye

İnanın degmiyor kendini ezdirmeye.. bende bu tarz birşey yaşamıştım dediğiniz gibi bir ustum vardı ama ben eğitim olarak daha iyiydim, açıkçası yetişip yerini alırım diye baya gözü korkmuştu . Sigortami yaptirmadi , belgeleri hazırladım aldı attı kenara.. o bağırmak çağırmaktan ziyade iş yapmamı engelliyordu boş kalmamı sağlıyordu bir sekilde.. dayanamadım çıktım , keşke o kadar sabretmeseydim, boşuna sinirlerim yipranmiş

Kurumsal sirkette patron nasil oluyor anlayamadim??
O kadar kurumsal bir yer ise direk ik ya sikayet edin mobing uyguluyor diye

Yabanci bir sirket ve calisanlarin cogu da yabanci. Sirket dili ingilizce, 'boss' diyorlar o ustumuze ben direkt o sekilde cevirdim. Hitap seklinin dogrulugu ile ilgili bir bilgim yok benim de ilk is tecrubem cunku.
IK kanit ister sanirim o da bende yok diye cekiniyorum

baska yere de gitsen bu insanlar bitmiyor
ve bence sen iyi bi çalısansın sakın senin enerjini düşürüpte yaptıgın işleri kötü mü yapıyorum diye sorgulatmana izin verme insanlara baska biriyle calısamaz mısın ?

Evde karısından dayak yiyordur işyerine gelince erkek oluyordur , ezikliğini bastırması lazım bi şekilde pis herifin. Çıkmadan önce kafasına sağlam bişey fırlat şunun.

Çevirmen misiniz Ya kusura bakmayın da şu ara hep böyle ast-üst ilişki konuları var da geçen bir arkadaş da eğitim verdiği birinden şikayet ediyordu o konu geldi aklıma

Mühendisim :) Sorumlum erkek

Valla merakım gitti teşekkürler. Bu arada işinizi seviyorsanız bildiğinizden şaşmayın ve bildiğinizi yapın. Hatalarınız olacak çok yenisiniz sonuçta. Bu kadar mükemmelliyetçiyse eğer işten çıkarabiliyorsa sizi çıkarsın bakalım. Yok olmuyorsa siz bu işi eğrisi ve doğrusu ile zamanla öğreneceksiniz.

Kuzenim de aynı şeyleri yaşadı. Çok da iyi bir tv kanalında. Onunki kadındı. Kadının İşten çıkması güya imkansızmış. Bu yüzden kuzen ayrıldı. 1 aya kalmadan kadını işten çıkardılar. Yani böyle örnekler de var. Madem iş çok iyi ve gelecek vaadediyor, o kompleksli kişiyle oturup konuşmanız en doğrusu olur. Herkesin bir yumuşak karnı var. İnsan sarrafı oldum ben. Kurumsal bir geçmişim var. Sorun yaşadığım herkesle konuşarak hallettim. Hem biraz dişli olduğunuzu görmesi lazım. Korkak olur böylesi aslında. Size de cesaretinizi toplamanızı ve kadife eldiven giymiş Demir yumruk şeklinde konuşmanızı tavsiye ediyorum.

ben cidden bilgili görgülü işini iyi yapan bir insanın 'ben işimi çok iyi yaparım, harikayım, mükemmelim' dediğini duymadım görmedim. bence gayet boş bir insan. bu nedenle korkma. istifa etmeyi bile göze almışsan neyden korkuyorsun? en kötü kovarlar. ki onu da yapacaklarını asla sanmıyorum. bu nedenle kendini yarından itibaren ezdirme. herkes yanlış yapabilir bu çok normal. yapmadan öğrenemezsin. seni odasına çağırdığında yine konuşmaya başlayınca 'işle ilgili başka bir şey söylemeyecekseniz ben çıkıyorum size kolay gelsin' de ve çık. cidden çık ama. her seferinde aynısını yap. ben çalışıyorum beni meşgul etmeyin rica ederim, öğrenmeye çalışıyorum vs. de. senin çekindiğini görüp daha fazla üstüne geliyor belli ki. böylelerinin tam tersi üzerine gideceksin ki ve net konuşacaksın aa bu da deli çıktı çattık desin bulaşmasın.

Benim patronumda a ya b der asla a dedirttirmezdi hep kendi doğruydu ve sayesinde panik atak olarak çıktım işten pasifte değildim o bagırınca bende bagırır kendimi ezdirmezdim. tavsiyem hemen iş bulmaya çalışın bu süre zarfında atara atar gidere gider yapın ezdirmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…