Boyle bir ortamda calismaya devam eder misiniz?

Hiç kimse baba hakaret edemez adamin totosunu keserim kusura bakmayın. Bende bagirir cagirir ferahlarim basarim istifayi .

Kız bi de mühendissin Allah senı napmasın , kendinin farkında mısın sen mühendissin mühendis :) Öyle bir anlatıyorsun ki valla yani alt bir mevkide çalışıyorsun sandım.

Sanirim asil sorun bu aslinda. Ben ne yaparsam yapayim kendimi yeterince basarili gormuyorum, bakin size de boyle yansimis, bu kisi de bu durumu anladigi icin buna oynuyor. Halbuki ben basarili olduguma eminsem onun dediklerinin ne onemi var degil mi?

Dogru yoldasın tatlım, basarilar :)

Bende ilk iş tecrübemde böyle anlayışsız insanlarla denk geldim. Maalesef. Ben muhendistim o kişi de satın almacı. Şimdi 8 ay oldu ve o bana bağırıp çağırmayı hak gören kadin hergün canım diyerek hitap ediyor.
Ben çok düşündüm bırakıp gitmeyi ama burada 1 tane varsa başka bi firmada 3 5 tane var böyle patavatsız ne yaptığını bilmeyen insanlardan..
Asla taviz vermedim, kendimi ezdirmedim ve okuduğum şeye sahip çıktım. Şimdi o benden çekiniyor. Demem o ki asla pes etme.

Sessiz kalmiyorum aslinda cevap veriyorum.
Cevap verdikce dozu arttiriyor. Beni bastirmak icin bagirmaya basliyor.

sen kime sesini yukseltiyorsun? Karsinda cocugum mu var? demiyor musunuz?
Insanca iletisim kurmadigin surece seni muhattap almiyorum.. bitti..
Varsin isten atsinlar bu ne boyle.
Terbiyesiz okuz, bi kadinla nasil konusulacagindan habersiz.
Ezdirmeyin kendiniz kim ki o?

Siemens mi?
Bende yurtdisindayim, oyle bir mobbinge maruz kaldim ki, resmen psikolojik tacizdi.
Agizlarina ettim ama.
Adam bagirmiyordu fakat pesimden ayrilmadan surekli is yukleme derdindeydi.
Aldigim egitimlerin fiyatini cikarip eger verdigim isi yapmazsan su kadar para odeyeceksin diye bastiriyordu.
ilk korktum sonra delirdim.
Al odemiyorum canimi mi alcan, isten de at cok da umrumda diye bigun cikistim.
Istanbul baglantili calisiyordum, ordakilerle de iyi bi kavga ettim.
Is tanimim disinda bana is yukleyemezsiniz diye.
Baktilar direniyorum, korkum yok.
Sesleri kesildi.
Arada yine yokladilar ama dedim keyfiniz bilir atin isten.
Yapmiyorum ekstra is.
Cidden deli deliyi gorunce comagini sakliyor.

Tabiki hayatım yani kendıne güven ve kendının farkında ol bunu davranışlarına da yansıt. Karsısında onun emir eri gibi durma ,ben mühendisim sen ne anlatıyorsun der gıbı dur.

Cok hossunuz, karisi dominant bir insan diye duydum, dediginiz gibi olabilir :))
Ayy öyle oluyor ama genelde. Benim eski müdürüm kadınların burnundan getirirdi,sonra duyduk ki karısının yanında süt dökmüş kedi gibiymiş. Karısına geciremediği lafını başka kadınlara gecırmeye calısıyorlar.

Başlarım onun sorumluluguna. Mobbing ya da her neyse kendine yapsın onu. Sinirlerini kuvvetlendir, işini yap götür ne derse desin arsız ol biraz. O saydırmaya başlayinca kesin kesin öyle der gibi başını salla ve isim bitti ise gidebilir miyim de çık. Zira aynı kişi patronu ile yaşamış olarak yazıyorum sana. Şimdi sen nasıl istersen kivamindayız. İyiki de yaşamışım bu durumları diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…