böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

gerçekten yazdıklarınız çok rahatlattı sizin dedikleriniz gayet mantıklı geldi bana.hepsi bir olup sarhoş olduğum geceyi mi bekicek di mi?

Tecavüz belirtisi var miydi.Yani altın üstün ciplaklimiydi ayildiginda gbi sorular sorup olay yeri inceleme ekibi gibi sorular tabiki sormicam:))) acil doktora gidin.şizofren gbi görünüyor burdan bakinca
...ya oral tecavüz olduysa ve elbisesi üstündeyse....

manyak mısınız yahu?
o evden taşının bence garip bi evmiş
tecavüze uğraşanız illaki anlardınız

3 5 kişinin tövbe estağfurullah nasil anlamazsin
Tabikide anlaşılır
Kıyafetlerine bak değişiklik varmı
Wc ye gidince bi anormallik varmi
Nebileyim işte yada git hemen jinekologa
ama öyle şey olmaz demiyorsun olsa anlardın diyorsun.yani bu dediklerim olacak kadar mantıklı şeyler?

Zaten tüm mahalle bu günü bekliyordu bayıltma spreyiyle toplu tecavüz için.
Eğer erkek arkadaşın evine gelmeseydi bu namuslu tecavüz etmeyelim diyceklerdi . Oo içmişsin de en sevdikleri şey.

Eğer inanıyorsan psikolog değil direk psikiyatri

kendimi bildim bileli psikiyatriste giderim zaten bıktım ilaç kullanmaktan

annem hayatta annemin yüzünü görmek nasip olmasın fake değil.değil değil değil!!! keşke olsaydı
E normal bi insan böyle bi endişe yaşar mı??? Üstelik bakire olmasan da ertesi gün belli olur ki. Misal, ne kadar çok kişiyse o kadar zarar görmeyecek mi cinsel organın? Tut ki bir kişi böyle bişey yapacak, önceden planlar bunu. Erkek arkadaşın gider gitmez senin evine gelemez. Çünkü erkek arkadaşın yakınlarda demek. Ayrıca seninle sarhoş olduğunu millet ne bilsin? Ya hepsini geçtim, o kadar alkol sarhoşluk yaşadım, asla bu kuruntularını yaşamadım. Ertesi gün ne halt ettiğin zaten belli olur. Cidden psikolojik destek alın derim ben. Böyle bir kurguyu düşünebiliyor olmanız bile normal değil.

Offf anam off

Bugün 2 konu beni çıldırttı resmen

şaka değil mi şaka 1 nisan da değil ama

Daha önce cinsel ilişki yaşamışsınız,
Burda da pek çok kişi yaşamış.
o anda anlamasanız bileeee
Ayılnca vücut suvılarınızdan anlardınız.
Fake gibi geldi konunuz bana,
Yada ağır şizofren...

şizofren teşhisi konulmadı ama o yolda emin adımlarla ilerliyorum sanırım

Y
eğer yalansa ALLAH beni yarına çıkarmasın.keşke yalan olsaydı
yahu adamlar senin kapında mı yatıyor ne bilsinler kapın acık sarhossun hemde toplu tecavüzmüş bütün ilçe seni bekliyor du sanki. Gece boyunca uyanıp kusmussun belli ki biri olsa görürdün. Adamlar seni soyup tekrar mı giydirecek cinsel bir şey yaşadığının farkında degilmisin fantastik bir hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…